Citat:
Imam cast, da nakon dugog perioda odlaganja, cekanja i prikupljanja materijala, predstavim ispred naseg HipHopRS-a i Rusted Sound Labosa, prvi mixtape naseg oficijalnog sajta o hip hopu u Republici Srpskoj...
Na MIXTAPE-u se nalazi 19 pjesama, zajedno sa skitovima i outrom, koje zasigurno mogu da predstavljaju nasu scenu, za koju mnogi tvrde da ne postoji. Sada je dosao cas da im dokazemo suprotno i to jakim tejpom... i to je bio razlog tolikog cekanja, jer nismo htjeli da nabacamo svakakvih pjesama, jer je ovo zasigurno album koji ce se siriti na sve strane, koji ce nam, slobodno mogu reci, biti licna karta...
Bilo je raznih komplikacija i problema oko cijelog organizovanja ovog projekta, ali sada sam jako sretan sto se to desilo, jer shvatili smo da su ljudi jako uobrazeni, ljubomorni, povrsni itd... Drago mi je sto su digli ruke oko svega, jer da se njih pitalo ovaj dan za nas MIXTAPE nebi ni dosao. No, necu da trosim rijeci na njih, zelim samo da se zahvalim ljudima koji su na ovom MIXTAPE-u, jer su nam puno pomogli u svemu...svi oni sa kojima se cujemo, sa kojima radimo i saradjujemo... Namjerno smo stavili HHRS i RSL MIXTAPE, jer zelim da vide ko je izguro ovo do kraja, jer nadam se da ce ovo njima biti poraz. Nemojte nas pogresno shvati, jer za ovo je trebalo dosta vremena i truda, zato se nadam da ce vam se svidjeti kompletan TAPE... Uzivajte!
Evo link:
http://www.zshare.net/download/51195377549c2081/