pamella_morrison je napisao:
halo @Human Rights - ti ocigledno mislis da imas posla s debilima pa stavljas link s wikipedie da objasnis jbt sta je soundsistem mislim stvarno
ponizavanje "sagovornika" na prvu ti je ekstra potez
a evo sad cu ja tebi NACRTATI na sta sam mislila kad sam napisala -tezga- posto je OCIGLEDNO da ne kontas :
kad jedan clan jednog benda nakon sto taj bend vise nema "sta reci" odluci da uz pomoc "stare slave" zgrne jos malo para (dok se moze) je po meni tezga -
DEF. BY ME :
"nastup" koji za svoju osnovnu (a vrlo cesto i jedinu) svrhu ima ---> ZARADU!(ne znam jel ima na vikipediji objasnjenje jer je ne koristim - nemam potrebe

posto bi ti vjerovatno samo takav link predstavljao "dokaz" da je nesto "tacno"

)
ma opušteno...

..link sa wikipedia sam postavio iz razloga..zato što ovde ljudi imaju problem kada im kažeš soundsystem...kao šta je to?..pa sam imao dobru namjeru..kada sam postavio taj link...da se mogu informisati..tebi svaka čast da znaš...sto je normalno..
a za ovo tvoje mišljenje da je to tezga..ne bih se slozio..svako od njih ima solo projekat...čak i dok je Eyesburn bio aktivan..Organja SoundSystem,Burning Sounds...MengeleSolo...
..čovjek će doći i predstaviti ljudima svoju samostalnu kreaciju..tj.reggae trombonist..nešto što ne bi svirao da dolazi sa grupom Eyesburn...čisti reggae zvuk..ne znam koliko ti je poznato...skoro je svirao ispred Misty in Roots na velikom Ostroda reggae festu...
..svako dobro!.