Helena je napisao:
Whitesnake je napisao:
ne mozes generalizovati, ja sam skoro upoznao curu, i cura je totalno normalna, slusa rock, ali mislim na kvalitetan rock.
A nenormalni slusaju sve ostalo....jok, ne generalizujes.

Ovo je problem sa izrazavanjem. Nisam rekao da je normalna jer slusa rock, nego sam rekao da je normalna cura i usput slusa rock, ali kvalitetan (ne slusa gotovo uopste MTV, ne slusa pretjerano komercijalne albume koji se izuzetno svidjaju publici i koji su napravljeni samo sa namjerom da bi im se svidlo, i da bi se zaradilo sto vise para...).
Ja ne generalizujem, nego kazem samo da po vasoj definiciji Amerikanaca, svi bi trebalo da su glupi...da slusaju MTV... Istina je drugacija, ima u toj naciji na stotine miliona stanovnika, pa sigurno barem 40% nije glupo, a i ne slusa MTV. Druga stvar da su glupi koliko ih prezentujete, kako onda da su vodeca svjetska sila? Kako to da imaju najbolje univerzitete na svijetu, gdje poducavaju buduce Amerikance da budu uspjesni kao i njihovi preci? Ima milion takvih stvari, a sta mi radimo? Pricamo da su svi glupi, a mi najpametniji, a prava je istina da nas nema ni u ljeljama, da zivimo po jednom od najgorih mogucih standarda u Evropi, da nam svako kroji sudbinu, da jos uvijek ne mozemo da se iscupamo iz onoga u sta nas je zatrpao komunizam, da na nasim univerzitetima profesori se izivljavaju nad ucenicima, i da ga boli uvo za posao, a kako i nebi, ima 300km platu i radi ko konj, dok mu djeca nemaju sta jesti. I posle svega vi kazete da su oni glupi, a mi pametni? Pa hocu ja onda da budem glup, i da zivim tako dobro kao oni. Ovdje je ocigledno poremecen termin glup-pametan.