banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 02:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
SchKabBio je napisao:
Marketing.........zowni timbalanda i eto prodanih 1000 000 plocha!

Zapravo je 7 000 000 :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
taksi je napisao:
Van Gogh, drago mi je...zbog stare slave. Nagrade su dobili oni koji su dosli. Jedina prava dodjela je ona u Usa , ova je jadna. A Amy Winehouse??? Nazalost, malo ce albuma snimiri jer ce uskoro umrijeti. Steta! Upropasti sinoc onako lijepu pjesmu, Back to black, mozda i najljepsu sa sjajnog cd-a, najboljeg u zadnjih 5 godina.

Taj album je odličan. Bila je ovdje u Milanu 2.11. al ja nisam mogla ići... Baš sam htjela da je čujem uživo... Možda jeste narkomanka, al ima super pjesme. Po meni najbolja Me and Mr Jones.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 00:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
SchKabBio je napisao:
Swaki single koji je izbacla je postao hit pa je i zasluzheno !
\
Say it right mi je dobra, ostalo onako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Tek sad vidio ovu temu.EMU sam cekao 15 dana, kada sam cuo da ce Snoopy biti host, ona reklama mu je bila extra. Medjutim....razocarao sam se. Prvo snopy zna napraviti daleko bolju atmosferu, ne znam sta bi to vece ali kada je rekao raji da ponavlja za njim ,svi bleje onako u njega kao sta pricas...bezz. Da nije bilo onog "kafica" sa foo fajterima ema bi propala. Manje-vise ona budala ju je i izvukao.Jedva sam cekao da Justice uzme nagradu za najbolji spot pa da Kanye izadje opet... al nista, iako su bile prozivke. Eh sad, kada je Tokio Hotel pobjedio nisu se zahvalili njemackoj raji, jako glupo od njih da ne lupe nesto na Njemackom, ipak njihova zemllja pa se posle toga na njihovom nastupu mogli cuti negativni komentari i urlikanje. A to da su uzeli nagradu ispred nosa Depechu, pojma, i meni je Depech daleko bolji, ali ovde je publika glasala a klinci vole ove narkomane iz Tokio hotela dok se mi starci nista ne pitamo(previse leni da glasamo). Nely je isto zasluzila nagradu, justin manje-vise ove godine nema nista specijalno, prosle godine je bas dominirao.A sto se tice Amy winehouse... ono je bila ludnica, ako sta, bar je vredilo pogledati zbog tog njenog "specijalnog" nastupa. A najjace je kada je dosla po nagradu. Pogleda onako u raju, ako je uopste pogledala posto su joj oci bile sklopljene i rece Thank you... i ode.... ludnica

SchKabBio je napisao:
Marketing.........zowni timbalanda i eto prodanih 1000 000 plocha!

Pa realno sve pesme sto je lik odradio su dozivjele hit, sad ne pricamo o onome platis MTV-u, lupi tvoje pesme da se vrte 24/7. Njegove su bas bile hit i upadale na prvo slusanje. Ova poslednja sa fiftijem i timberlake-om mi nije nesto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 19:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Cudno mi je kako neki toliko pljuju po Americi i znaju sta njihovi klinci slusaju, a prvo vjerovatno nikada nisu bili tamo, a drugo ako si upoznao nekog ko slusa te MTV gluposti, ne mozes generalizovati, ja sam skoro upoznao curu, i cura je totalno normalna, slusa rock, ali mislim na kvalitetan rock.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Whitesnake je napisao:
ne mozes generalizovati, ja sam skoro upoznao curu, i cura je totalno normalna, slusa rock, ali mislim na kvalitetan rock.

A nenormalni slusaju sve ostalo....jok, ne generalizujes. :roll:

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 11 Nov 2007, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
ali mislim na kvalitetan rock

Kvalitetan rok? Zar to postoji?

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 11 Nov 2007, 01:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Citiraj:
ali mislim na kvalitetan rock

Kvalitetan rok? Zar to postoji?

oh, yeah. Postoji, samo ga trebas pronaci. Nemoj ga traziti na MTV-u, tu ces ga tesko pronaci, ali mozes recimo krenuti od pocetka rocka, pa tu ces naici na dosta kvalitetnog rock-a, dok ga vrijeme nije iskvarilo. Danas je to samo blijeda sijenka nekadasnje rock scene, ali uvjek se moze naci neko vrijedan paznje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 01:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
Whitesnake je napisao:
ne mozes generalizovati, ja sam skoro upoznao curu, i cura je totalno normalna, slusa rock, ali mislim na kvalitetan rock.

Ovo je problem sa izrazavanjem. Nisam rekao da je normalna jer slusa rock, nego sam rekao da je normalna cura i usput slusa rock, ali kvalitetan (ne slusa gotovo uopste MTV, ne slusa pretjerano komercijalne albume koji se izuzetno svidjaju publici i koji su napravljeni samo sa namjerom da bi im se svidlo, i da bi se zaradilo sto vise para...).
Ja ne generalizujem, nego kazem samo da po vasoj definiciji Amerikanaca, svi bi trebalo da su glupi...da slusaju MTV... Istina je drugacija, ima u toj naciji na stotine miliona stanovnika, pa sigurno barem 40% nije glupo, a i ne slusa MTV. Druga stvar da su glupi koliko ih prezentujete, kako onda da su vodeca svjetska sila? Kako to da imaju najbolje univerzitete na svijetu, gdje poducavaju buduce Amerikance da budu uspjesni kao i njihovi preci? Ima milion takvih stvari, a sta mi radimo? Pricamo da su svi glupi, a mi najpametniji, a prava je istina da nas nema ni u ljeljama, da zivimo po jednom od najgorih mogucih standarda u Evropi, da nam svako kroji sudbinu, da jos uvijek ne mozemo da se iscupamo iz onoga u sta nas je zatrpao komunizam, da na nasim univerzitetima profesori se izivljavaju nad ucenicima, i da ga boli uvo za posao, a kako i nebi, ima 300km platu i radi ko konj, dok mu djeca nemaju sta jesti. I posle svega vi kazete da su oni glupi, a mi pametni? Pa hocu ja onda da budem glup, i da zivim tako dobro kao oni. Ovdje je ocigledno poremecen termin glup-pametan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 03:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Ama Timbaland je machka cowek zna swoj posao jednostawno zna naprawiti hit i to je cinjenica !:) I widjeli schta je uradio sa Justionom i Nelly i sada ce ga swi zowu xD.T[imba]land

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 14:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Whitesnake je napisao:
Helena je napisao:
Whitesnake je napisao:

Ovo je problem sa izrazavanjem. Nisam rekao da je normalna jer slusa rock, nego sam rekao da je normalna cura i usput slusa rock, ali kvalitetan (ne slusa gotovo uopste MTV, ne slusa pretjerano komercijalne albume koji se izuzetno svidjaju publici i koji su napravljeni samo sa namjerom da bi im se svidlo, i da bi se zaradilo sto vise para...).
Ja ne generalizujem, nego kazem samo da po vasoj definiciji Amerikanaca, svi bi trebalo da su glupi...da slusaju MTV... Istina je drugacija, ima u toj naciji na stotine miliona stanovnika, pa sigurno barem 40% nije glupo, a i ne slusa MTV. Druga stvar da su glupi koliko ih prezentujete, kako onda da su vodeca svjetska sila? Kako to da imaju najbolje univerzitete na svijetu, gdje poducavaju buduce Amerikance da budu uspjesni kao i njihovi preci? Ima milion takvih stvari, a sta mi radimo? Pricamo da su svi glupi, a mi najpametniji, a prava je istina da nas nema ni u ljeljama, da zivimo po jednom od najgorih mogucih standarda u Evropi, da nam svako kroji sudbinu, da jos uvijek ne mozemo da se iscupamo iz onoga u sta nas je zatrpao komunizam, da na nasim univerzitetima profesori se izivljavaju nad ucenicima, i da ga boli uvo za posao, a kako i nebi, ima 300km platu i radi ko konj, dok mu djeca nemaju sta jesti. I posle svega vi kazete da su oni glupi, a mi pametni? Pa hocu ja onda da budem glup, i da zivim tako dobro kao oni. Ovdje je ocigledno poremecen termin glup-pametan.

Kontekst nebitan :

Too bad virtually everyone in America has been successfully lulled into a dull haze of general apathy by the relentless stream of meaningless politico sound bites and excuses while the "news" media pushes a droning buzz of shallow celebrity-gawking and consumerism as the only things worth caring about, otherwise, you'd think people might be slightly irritated or even alarmed that the government and major companies illegally bully their way about on this sort of thing with such increasing frequency.

Too bad the rest of conventional society is designed to alienate and undermine the "different" people who might actually still care enough or be passionate/paranoid enough to do or say anything about it. "Don't listen to those ivory-tower intellectuals! Creative people are out of touch! Don't let anyone with educated opinions tell you what to do, listen to your TV!"

Naravno,Ova tema nije mjesto za normalan razgovor.Nastavite.

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Whitesnake je napisao:
svi bi trebalo da su glupi...da slusaju MTV...

mtv se gleda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
nerevar je napisao:
Whitesnake je napisao:
svi bi trebalo da su glupi...da slusaju MTV...

mtv se gleda

:notworthy:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 18:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Swaka ti cast brate !

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 12 Nov 2007, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
oh, yeah. Postoji, samo ga trebas pronaci.

Ne vjerujem. Što se mene tiče, Dr. Iggy i Beat Street su vrhunac muzike.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]