banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 02:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Okt 2007, 22:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Okt 2007, 22:08
Pozdrav Banjalucani,
evo resih malo da ispitam teren, i da vidim kakva je sansa da se u BL napravi jedna lepa svirka. Za sve one koji vole Balasevica, ili za one koji ne vole Balasevica ali vole njegove pesme...
Mi smo jedan veoma popularan bend iz Beograda i Novog Sada, i sviramo Balaseviceve stvari. Imamo razgranatu mrezu fanova, i do sada smo imali gomilu svirki po Bosni i Hrvatskoj, ali nikad nismo svirali u BL a zeleli bismo. Imate li ideju gde bi mogla da bude ta svirka, neki klub 200-300 ljudi koji prima?
Ako nekog interesuje vise o nasem bendu moze da pogleda na myspace profil "remorker" http://www.myspace.com/remorker i pogledajte neke filmice na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=VFLkl3Uo9I8
http://www.youtube.com/watch?v=LxrgV28UgB4
http://www.youtube.com/watch?v=YM55XL37AVU
Pozdrav drugari...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=31201

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Jel bi vi da dodjete jednokratno il da se privremeno nastanite u BL i imate neku stalnu redovnu gazu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 16:34 
Voajer
Voajer

Hej NiZ, ne znam sto si mi poslao ovaj link, ali ako je s tom namerom da vidim da ima i onih koji ne vole Balasevica, onda sam skontao. Ali vidim da ima onih koji vole njegove pesme, a ne vole njega zato sto se mesa u politiku- e za takve smo mi pravi bend ;) Kao prvo, apoliticni smo skroz, imamo prijatelje i fanove cak i u Splitu koji vazi za najneprijateljskiji grad prema Beogradu, tako da nas sa ljudima spajaju samo lepe stvari. Osmeh i pesma. I svi ostali koji su u nasem fazonu, da zive za buducnost i za lepe stvari, dobrodosli su na nase svirke.
A sto se svirke tice, treba mi kontakt za neki klub koji prima tako 200-300 ljudi, i da napravimo jednu veliku svirku. Pa ako vam se svidi, da to i postane eventualno tradicija kao u Sarajevu i Zagrebu, da sviramo na svakih par meseci. Dakle, dodjemo, sviramo, druzimo se s rajom, i idemo kuci. Ne bismo se preselili u BL, iako me za taj grad vezu najlepse uspomene...
Eh ta mala plava Sana.... ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
pilot_bgd je napisao:
Hej NiZ, ne znam sto si mi poslao ovaj link, ali ako je s tom namerom da vidim da ima i onih koji ne vole Balasevica, onda sam skontao. Ali vidim da ima onih koji vole njegove pesme, a ne vole njega zato sto se mesa u politiku- e za takve smo mi pravi bend ;) Kao prvo, apoliticni smo skroz, imamo prijatelje i fanove cak i u Splitu koji vazi za najneprijateljskiji grad prema Beogradu, tako da nas sa ljudima spajaju samo lepe stvari. Osmeh i pesma. I svi ostali koji su u nasem fazonu, da zive za buducnost i za lepe stvari, dobrodosli su na nase svirke.
A sto se svirke tice, treba mi kontakt za neki klub koji prima tako 200-300 ljudi, i da napravimo jednu veliku svirku. Pa ako vam se svidi, da to i postane eventualno tradicija kao u Sarajevu i Zagrebu, da sviramo na svakih par meseci. Dakle, dodjemo, sviramo, druzimo se s rajom, i idemo kuci. Ne bismo se preselili u BL, iako me za taj grad vezu najlepse uspomene...
Eh ta mala plava Sana.... ;)

Trenutno ne postoji takvo mjesto u BL....... moje subjektivno misljenje.......
Klubovi za eventualnu svirku

NTV klub
Irish Pub
.......
ne pada mi vise nista na pamet....... na zalost.........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 17:13 
Voajer
Voajer

E, hvala drugar na informacijama. Aj pokusacu da pronadjem na netu kontakt mailve tih klubova, pa da vidim nesto da izorganizujemo. Koji je veci od ta dva kluba? I imali u njima i inace zivih svirki?
Neka diskoteka? Kulturni centar?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 17:16 
Voajer
Voajer

Sad videh da ovaj nas reper Gru pravio komncert pocetkom godine u klubu Insomnia, jel bio mozda tamo nekad neko? Kakvo je to mesto? Jel vece od Irish puba i ovog drugog? A klub CAT?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mislim da Insomnia vise ne radi, a i CAT club je u istom fazonu. Mislim da bi se svirka mogla dogovoriti u PUB-u, jer realno to je jedino mesto gde mi se vi uklapate. Za NTV klub ne znam da li je uopste u funkciji, ali ako jeste i on je OKi, samo nije bas popularana, a ne znam da li ce ljudi dolaziti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Ma svirajte gde oćete, ja neću doći 8)

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A zasto im neko od vas koji imate kontakte, ne prebaci kontakt ljudi iz Music Hall-a ili Max-a? Kastra? Knezin novi lokal ("Golden" nesto)? Ko zna, mozda neko bude i zainteresovan. Uvjek ces naci 100+ ljudi za nekog ko svira "Vasu Ladackog".

Pitanje: Jeste li vi oni likovi sto su svirali u SKC ili Domu Omladine pa Djole upao da vas slusa? Citao sam nesto slicno u dnevnoj stampi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 19:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pilot_bgd je napisao:
Hej NiZ, ne znam sto si mi poslao ovaj link, ali ako je s tom namerom da vidim da ima i onih koji ne vole Balasevica, onda sam skontao. Ali vidim da ima onih koji vole njegove pesme, a ne vole njega zato sto se mesa u politiku- e za takve smo mi pravi bend ;)

Ma veze. Kontao sam da ce ti biti zanimljivo, nista vise. P.S. Znam Bozu Puba napamet (ljubi me majka pametnog :D)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 20:09 
Voajer
Voajer

slayerized: Pa dobro, ne moras. ovaj topic ionako nije namenjen onima koji ne bi dosli na svirku.
A ti NiZ, posto vec znas Puba, onda mozes da ga otpevas s nama kao gost :) E da, mi smo ta ekipa koja je imala koncert u Domu omladine, koja je svirala sa DJoletom u showu koji je snimao za RTS... Ma nije sto smo mi, ali realno smo super, pozitivci, zajebanti, a ubijamo kako sviramo ;) Nadam se da cete imati sanse da se i licno uverite, vi koji to volite.
Hvala svima koji su postovali i koji su se potrudili da mi pomognu. To mi je najbitnije, da znam koji klub uopste dolazi u obzir za ovakav tip svirke. DA ne kontaktiram dzabe neki klub gde se pusta tehno i slicno ;)
Pozdrav rajo!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 20:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Da sam blize dosla bih, ovako vam saljem poziv da dodjete malo do Chicaga :) . Vidjela sam slike sa nedavnog gostovanja u Splitu i naravno cula kako ste odusevili publiku tamo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 20:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
slayerized je napisao:
Ma svirajte gde oćete, ja neću doći 8)

who fucking care? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 20:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
pilot_bgd je napisao:
E, hvala drugar na informacijama. Aj pokusacu da pronadjem na netu kontakt mailve tih klubova, pa da vidim nesto da izorganizujemo. Koji je veci od ta dva kluba? I imali u njima i inace zivih svirki?
Neka diskoteka? Kulturni centar?

http://www.irishpubbl.com

Imaš tu i kontakt telefone vlasnika lokala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 23:52 
Voajer
Voajer

Apolonia E, zenska, organizuj svirku u Chicagu, i eto nas. :)
TSM hvala ti za kontakt, sad cu da im posaljem mail, pa da vidim jesu li zainteresovani.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 00:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
Zajebi mail, zovi telefonom direktno vlasnika. U sekciji ''kontakti'' imaš broj njegovog mobilnog.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]