banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 14:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2007, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
***S@NI*** je napisao:
do kad...dok ne dodje deep purple ili nesto sl...i onda su oni...bice prica...roll. stones su najbolji al r'n'r ovi su iznad svih hard rock ovi su iznad svih rock ovi metal...itd itd...ocigledno je da nemas jasno definisane stavove prema vecini bendova koje "slusas"...

sinak, hard rok je umro, postojo je jedno dvaes godina unazad a trajo ni pola tolko. probudi se. postani emo. to je moderno. đe živiš ti materet? to što leševi zvani dip prpl (sa sve poluglasom koji ne možda se napiše) idu na turneje, njihov je problem. i vječito pitanje- kako neko danas možda se primi na jebeni dip prpl? al ozbiljno? pa makar bio i malodoban... za one koji nisu provalili, stonsi već 40 godina sviraju bluz, sa povremenim primjesama ovoga ili onoga. uh, imam vode u ušima...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2007, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
guess who je napisao:

Ja sam cuo da su svi ljudi koji su poslali poruku za vrijeme m:telove nagradne igre, dobili besplatno kartu i prevoz na koncert. Znate li mozda nekog ko je poslao a nije dobio, posto ja znam dosta ljudi koji su poslali i svi dobili.

Ja!
Istina, poslao sam sa telefona od starog, moze biti da sam i ja dobio, ali da je stari izbrisao poruku, kao neces ti meni na dva koncerta van drzave u jednoj godini... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2007, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
subcomandante marcos je napisao:
***S@NI*** je napisao:
do kad...dok ne dodje deep purple ili nesto sl...i onda su oni...bice prica...roll. stones su najbolji al r'n'r ovi su iznad svih hard rock ovi su iznad svih rock ovi metal...itd itd...ocigledno je da nemas jasno definisane stavove prema vecini bendova koje "slusas"...

sinak, hard rok je umro, postojo je jedno dvaes godina unazad a trajo ni pola tolko. probudi se. postani emo. to je moderno. đe živiš ti materet? to što leševi zvani dip prpl (sa sve poluglasom koji ne možda se napiše) idu na turneje, njihov je problem. i vječito pitanje- kako neko danas možda se primi na jebeni dip prpl? al ozbiljno? pa makar bio i malodoban... za one koji nisu provalili, stonsi već 40 godina sviraju bluz, sa povremenim primjesama ovoga ili onoga. uh, imam vode u ušima...

pa ja ne slusam hard rock, niti rock uopste....
vec poznajem lika...i znam kakvu pricu prospipa ovde a kakvu vani...
a mene i ne zanima ovo ostalo...
ni 1 od ovih bendova nisam nikad ni slusao...a deep purple ne podnosim...pozzz....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2007, 21:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
***S@NI*** je napisao:
***S@NI*** je napisao:

pa ja ne slusam hard rock, niti rock uopste....
vec poznajem lika...i znam kakvu pricu prospipa ovde a kakvu vani...
a mene i ne zanima ovo ostalo...
ni 1 od ovih bendova nisam nikad ni slusao...a deep purple ne podnosim...pozzz....

pa ako vec ne slusas rock onda nemoj ni da komentarises na ovakve teme. priznajem nisam se nadao ovakvom koncertu, i mislio sam da nisu ni upola ovoliko dobri uzivo. koji je tvoj problem? za koju si se moju pricu uhvatio? jesam li ja ikada pljuvao po stonesima? jesam li ikada rekao da ne slusam pomenute bendove? pa jbt ako mi je nick whitesnake ne mora da znaci da slusam samo purple, whitesnake, rainbow, ac/dc. ne mogu se ograniciti samo na te bendove, isto ko sto ni ti ne slusas samo prista, mejden i bodome, tako da ne vidim gde problem?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 18:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ssss

Poslednji put menjao Whitesnake dana 23 Jul 2007, 18:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 18:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma brate sta pricas da stonesi sviraju bluz, sviraju rok sa primesama bluza,kantrija, rege-a... oni su simbol rock 'n' roll-a. volim i ja bluz, ali reci ne moze se reci da su stounsi bluz bend.
sto se prpl-a tice oni su u svoje vreme bili odlicni, meni su najbolji do nekih pocetaka 80-ih godina.
sto se hard roka tice, kako je umro? pa ako je umro zasto godinama unazad easmit pravi izuzetne koncerte, kao i ej si di si, vajtsnejk, kalt,... pa skoro smo bili i na QOTSA, koji su takodje hard rok bend i svi prase izuzetno...kako moze da umre neki pravac ako ima jos mnogo mnogo ljubitelja istog, koji ih obozavaju. rock 'n' roll ne moze umreti, a ni hard rok.

e skoro sam citao jednu anegdotu u novinama o Gans en Rouzisima. Zapravo eksl je na vrhuncu svoje slave sa svojim bendom rekao da ce razvaliti Stounse i da ce napraviti bolji koncert od njihovog. Oduvek mnogo samouveren, ali sigurno jedan od boljih pevaca, otisao je na koncert Stounsa. Nakon koncerta je izjavio: "Boga mi opasni su, mnogo su opasni". Naravno nikada nije napravio koncert bolji od Rolling Stonesa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Whitesnake je napisao:
pa skoro smo bili i na QOTSA, koji su takodje hard rok bend i svi prase izuzetno...kako moze da umre neki pravac ako ima jos mnogo mnogo ljubitelja istog, koji ih obozavaju. rock 'n' roll ne moze umreti, a ni hard rok.

QOTSA sviraju tzv. stoner rock, iako odbacuju taj termin... Ali to je nesto najblize pod sta se mogu svrstati... Kyuss, Monster Magnet, Fu Manchu, Nebula...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Za one koji nisu skontali @subcomandante marcos se zajebava. Zar ne?!
Bio sam na Mejdnu, Prplu(2003) i ne mogu prezaliti Whitesnake ali Stonsi su toliko dobri uzivo da je to nama (iz drzave gdje je prosjecna plata 230 evra i gdje veliki bendovi uopste ne dolaze) uistinu nezamislivo. Da sam znao da ce biti kao sto jest, kopao bih kanale dok ne skupim lovu i kupio kartu prvi dan.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]