VeLiKi je napisao:
o ti veliki bogu svih metalaca...
Ko je tebi sta rekao idiote? Izvoli slusaj sta hoces, ali samo gledaj pa me prozovi jos jednom na forumu, nece na dobro izaci. Niko te ne tera da se slazes sa mnom, ali jebe se tebi da li sam ja bubnjar ili ne, i ko sam ja u zivotu, true ili ne, pa da to iznosis ovde, jer razumes to??? Takvi bednici poput tebe koji misle da znaju nesto o nekome tako sto cuju preko drugih, najgora su sorta ljudi.
Slusaj ti Maidene za veke vekova, ali upravo idiotski fanovi zabijene glave u pesak poput tebe ukopavaju kompletnu muziku na planeti. "To je Maiden" i sl. izjave. Ne postoji "To je Maiden"!!! Maiden je ono sto snime, a to moze biti ili dobro ili lose, nema tu opravdanja. Tu suplju pricu "to je Maiden" okaci macku o rep, jer bend koji se ne menja, stagnira. Maideni su u corsokaku vec godinama (i trebalo je da se raspadnu posle Brave New World), ponavljaju se, kopiraju svoje delove pesama, toga je prepuno na Dance of Death albumu (definitivno najgori Maiden album ikad). A druga je stvar sto su oni danas institucija i sto mogu, kao sto Roga kaze za Metallicu, da prde u mikrofon i ljudi bi to kupovali.
Ali kazem ti, pazi sta pises ovuda vezano za mene, nekoliko puta sam iskulirao, ali sad si ga bas preterao. Ako nisi u stanju normalno raspravljati, nemoj.