banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 23:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2006, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Bik je napisao:
Hoce! Svi ce pomrijeti! Umro je Dimebag, i sad mogu svi 'ladno da se karaju nozom u paksu i da iskrvare nasmrt, da vise ne bude ni jedan bend na svijetu! Ionako svi smrde.
:drinking:

Sorry, druskane, jel se mi znamo? I hu d fak ti je taj dime...kako vec?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2006, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
:love5:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
All 2 Human je napisao:
Covek, ako ne primecujes, ...

Covek, da li primjecujes koliko si negativan? :D Pa sve ti je lose, sjebano, vako-nako.

Maiden je poput metalike, IZMISLIO MUZIKU i kako sad da se ti nadjes da kazes da oni nevaljaju.
Imas li mozda kakav savjet za McBriana, neki tip ili trik? Ili znas koga da poduci Dikinsona pjevanju? Garant ima neki metalac iz Banjaluke ili Beograda koji to sve radi tri puta bolje!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 12:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Znas gde je tvoj problem AntiDope? U tome sto si sebi napravio idole, i sto mislis da su oni toliko savrseni i bezgresni od sada pa za sva vremena, da im se i govna od albuma mogu oprostiti. Jebes to. Da slusas malo bolje neke novije bendove shvatio bi koliko je sve to zgazeno vremenom.

Pogresno shvatas ako mislis da udaram u nekakve kultove, i kultne albume, ali kultni albumi ne mogu biti izgovor za lose u danasnje vreme.

Po tebi bi trebalo nositi Kill'em All majicu do kraja svog zivota, zabiti glavu u pesak i ne slusati nista drugo izgleda...

McBrain... da mi je rodjeni otac, rekao bih mu da smara sa istom svirkom vec decenijama. Moje misljenje naravno, slusam taj bend 15 godina i malo mi je dosadilo slusati jedno te isto. Tebi ako odgovara, samo izvoli slusati, ali koliko znam, forumi su mesta gde se misljenja razmenjuju, a ne da se napadamo na licnoj osnovi, kao ti sto radis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja problema nemam. Ozenjen, zaposlen, imam djete... redovno se smijem, druzim se sa prijateljima.

Covjece ti si izludio. Prvo, ja slusam novije bendove. ni jedan nije blizu metallice i njihovim vrsnjacima iz 80ih i 90ih. Nigdje te ne napadam vec kritikujem tvoj negativisticki stav prema svemu.
Opusti se malo i ponekad valja i presutati.

A to za McBraina se swe bojim da bi ga iskritikovao kad bi se upoznao sa njim. A ako bi, onda nemam rijeci! :(

Evo, ajde otvori temu 10 najboljih metal bendova danasnjice, pa da poslusamo i diskutujemo. Mozda na taj nacin i nesto dokazes, ovako nema smisla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 12:43 
najbolji iron maiden album je powerslave. sve do the x factora je bilo odlicno, neka pjesma sa brave new world takodje,a novi je srednja zalost. sto se svadjate, kad je novi album darkthronea bolji od svega toga :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 13:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A sta bi ti uradio da se nadjes pored McBrain-a, klekao ispred njega i poklonio mu se?

Glupo je da pricamo o bendovima danasnjice, jer otislo bi vreme uprazno, a i nije ovo vredno svega toga, vec si napao bez razloga. Maideni su mi najbolji bend svih vremena, a ti ces mi reci kako nemam pravo izneti misljenje o njima...

Ajd opusteno, evo ja necu vise, ali nemoj molim te ni ti, bezveze nam je prica, a i kontam da ce se ljudi smoriti. Pricacemo kad se napijemo negde :drinking: :drinking: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:drinking:
Citiraj:
A sta bi ti uradio da se nadjes pored McBrain-a, klekao ispred njega i poklonio mu se?

Vjerovatno bih mu zahvalio jer je sudjelovao u pravljenju nekih od najpoznatijih metal pjesama ikada. Sigurno mu ne bih prigovorio zbog nekog prelaza u nekoj pjesmi.

Citiraj:
Glupo je da pricamo o bendovima danasnjice

ovo je forum o muzici, najprikladnije mjesto da pricamo o bendovima i danasnjice i sutrasnjice, a bogami i jucerasnjim.

Citiraj:
a i nije ovo vredno svega toga
Sta nije vrijedno toga i cega?

Citiraj:
Ajd opusteno, evo ja necu vise, ali nemoj molim te ni ti

Sta nemoj? Da dolazim na forum citam i pisem komentare?

Evo javno se izvinjavam ako sam te necim uvrijedio.

Citiraj:
a i kontam da ce se ljudi smoriti.
vjerovatno hoce ako nastavis kritikovati stvoritelje metala, jer ja ne mogu precutati takve izjave. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Odvratno :D Mrzim kad neko secira recenice dok ne dobije dve-tri reci na koje je lako odgovoriti, ali dobro. Ne, mislim da Iron Maiden ili Metallica tema nisu mesta za pricanje o bendovima danasnjice. Ti to potvrdjujes napadanjem na nekoga ko ima i negativnu rec za njihov rad. Ovo je ocigledno mesto za narrow-minded fanove i dozvoljeno je samo velicati njihov rad u beskonacno.

A kazem da nije vredno toga, jer ti i ja imamo potpuno razlicit muzicki ukus (mozda se mozemo naci na par bendova, ali mahom starih i kultnih), pa i da ti nabrojim neke albume koje smatram boljim od svih Maidenovih posle Fear of the Darka, nista necemo postici (npr. licno mi je Bruce Dickinson solo karijera bolja od svih novijih Maiden albuma).

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A ja mrzim kada neko ne odgovara na pitanja vec nastavlja svoju pricu bez osvrta! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
o ti veliki bogu svih metalaca, alfo i omego, ti cije misljenje je svetinja i koje niko ne smije napasti ili misliti drugacije, zar ti zaista mislis da mcbrain ima potrebe da izmislja nekakve kultne prelaze na bubnjevima o kojima ce se generacijama pricati? zar ne mislis da je on dovoljno uradio vec do sada? mozes li ti, o najveci od svih bubnjara, svirati jednom nogom tom brzinom kao on (mislim na njegov LEGENDARNI trejd mark, dvobas jednom nogom)? zamisli koristi iste prelaze. zaista fantastican nacin da napadnes bubnjara, smecar je nema sta. zasto bi uopste radio nesto drugo?? to je zvuk iron maidena, i oni tako sviraju i tako zvuce. svidja ti se? ne svidja ti se? tvoja stvar. da slusajmo svi powerslave ili 7th son i zabijmo glavu u pijesak i pljujmo po njima zato sto su danas oh tako losi, koriste iste prelaze na tri albuma. brave new world je genijalan album i oznacio je novi smijer u kojem je maiden posao. taj smijer se iskristalisao na dance of death albumu, a matter of life and death je samo logican slijed. nije ovo propast poput metalikine st. kurcine od albuma. ovo je maidenov najduzi album, sve pjesme su klasicnog zvuka, mracnijih tema. zaboga, pa to je maiden i on tako zvuci! a ako cemo vec kenjati o zvuku maidena, jedan je PRAVI, ISTINSKI (ili po metalski TRUE odn. KVLT) maiden - iron maiden i killers albumi. da li ti je i piece of mind los album??? da li ti nedostaju burrovi prelazi?? ili je McBrain smecar zbog ulaska i ritma kroz cijelu where eagles dare, prva albumska pjesma u kojoj on svira (prva pjesma na albumu od kojeg pocinje njegova karijera u iron maidenu)??

na ovom albumu nema pjesmica tipa women in uniform ili running free sa prvih albuma i singlova. ne kazem da su lose, ali svakako nisu zrele poput sadasnjih pjesama. oni su stariji ljudi, ozbiljniji ljudi, oni nisu propali metallci koji trce za sv. dolarom pa da pokusavaju stvoriti mladalacku muziku za mlade. oni sviraju i pisu ozbiljne pjesme o ozbiljnim temama o kojima razmisljaju ili sta vec. realno je ocekivati njihovu penziju jer svaki od njih imaju preko 50 godina

da znam da je offtopic, da znam da se lozim, da znam da diram u tvoju preuzvisenost, al stari, onako iskreno...kenjas brate, lopatama se moze grabiti. da, i ja slusam maiden citav svoj zivot, ja nisam true metallac poput tebe, ja ne znam i ne zelim da znam sta je novoga u svedskoj a i boli me kurac. zovi ti mene kako god hoces, oznaci me kojom god naljepnicom zelis, metalac ili panker ili roker ili kreten ili ovo ili ono, ti si true i imas svoje misljenje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 18:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

VeLiKi je napisao:
o ti veliki bogu svih metalaca...

Ko je tebi sta rekao idiote? Izvoli slusaj sta hoces, ali samo gledaj pa me prozovi jos jednom na forumu, nece na dobro izaci. Niko te ne tera da se slazes sa mnom, ali jebe se tebi da li sam ja bubnjar ili ne, i ko sam ja u zivotu, true ili ne, pa da to iznosis ovde, jer razumes to??? Takvi bednici poput tebe koji misle da znaju nesto o nekome tako sto cuju preko drugih, najgora su sorta ljudi.

Slusaj ti Maidene za veke vekova, ali upravo idiotski fanovi zabijene glave u pesak poput tebe ukopavaju kompletnu muziku na planeti. "To je Maiden" i sl. izjave. Ne postoji "To je Maiden"!!! Maiden je ono sto snime, a to moze biti ili dobro ili lose, nema tu opravdanja. Tu suplju pricu "to je Maiden" okaci macku o rep, jer bend koji se ne menja, stagnira. Maideni su u corsokaku vec godinama (i trebalo je da se raspadnu posle Brave New World), ponavljaju se, kopiraju svoje delove pesama, toga je prepuno na Dance of Death albumu (definitivno najgori Maiden album ikad). A druga je stvar sto su oni danas institucija i sto mogu, kao sto Roga kaze za Metallicu, da prde u mikrofon i ljudi bi to kupovali.

Ali kazem ti, pazi sta pises ovuda vezano za mene, nekoliko puta sam iskulirao, ali sad si ga bas preterao. Ako nisi u stanju normalno raspravljati, nemoj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
opaaa, evo tuce. gurnuces me niz stepenice na faksu?? kako ono bi, nesto si pominjao o 'razmjeni komentara' i 'slobodi govora' na forumu? na INTERNETU?

All 2 Human je napisao:
Ko je tebi sta rekao idiote?

All 2 Human je napisao:
Ako nisi u stanju normalno raspravljati, nemoj.

skaces sam sebi u usta. idiote...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vojimja Oca, i Sina, i Svetoga Duha, AMAN LJUDI JESTEL DOBRI S GLAVOM!?!?!?!? cemu to sluzi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pa, Biche, red je da se sad nas dvojica malo kacimo ovdje. Mislim da si ti jedan...jedan...jedan...njofra, et tako, i da...da...volis mrkvu da jedes po cijeli dan! Je li ti to dosta ti prokleti zaljubljenice u Duha iz Darkvuda zvanog Zagor. Alan iz Toola sucks!!! Eto ti sad! Alan je ...je..gej! Jel ti to dosta? Oces jos da se zajebavas sa mnom?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ALAN IMA ZENU I DJECU I NIJE GEJ!!!!!!!!! Maynard je jebena pedercina al to ne mijenja stvar. :lol: Nego... koga ti zoves njofrom? Je li ti... ti sto gledas teletabise po dva sata dnevno pa poslije ni ulicu ne znas da predjes!!!! I ko si ti da kazes da je produkcija masteringa oprobanih principa izvodjenja vodoinstalaterskih radnji losija na ovom zadnjem albumu??? Dabogda ti kosa otpala!!! Dabogda ti u po svirke pragovi sa gitare ispali!!! ti ces meni zagor lijevo desno... pih!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ovo prevazilazi granice dobrog ukusa. drugari, ovde vishe pisati necete...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]