Нормално да слушам, е сад, колико се сматра нормалним имати грамофон у овај земан

Имам неке плоче од прије, мада већина је од мајке ми, углавном поп (угрубо одређено), што страног, што домаћег, Аbba, Grease, Be Gees, Нови Фосили, Сребрна Крила... Истина, тадашњи поп са овим данас небо и земља, али опет, више слушам "агресивније" ствари

Почех нешто да скупљам, па полако. Има се, чини ми се, још наћи у Роботу Бирин грамофон, старинског дизајна, негдје 40-те, само без "трубе", звучници су у тој дрвеној кутији, такође има и це де плејер, АМ/FM радио и слот за USB и SD. Био прије 5 година кад сам га куповао 150 кеми. Уграђени звучници стерео по 1,8 W и нису лоши с обзиром на волтажу јер су у дрвеној кутији. Мало убрзава на 33 окретаја, али не пуно примјетно.
Елем, нађох у ппдруму и стари BSR UA-50 са Трубадур стерео , само је мотор покварен, али окреће некако... Издржи једну пјесму док не почне стењати. Све у свему, задовиољан сам с њим, не мислим продавати (ни за бубрег

) Сличан је овом:
http://www.olx.ba/artikal/21173383/gramofon-trubadur/Има плоча и на пијаци и на пику. Само ми се не свиђа што их велика већина продаје у комплету четвероцифрен број плоча и синглица од Нирване до Силване за багателу, малтене испадне марка по плочи, а да им понудиш и 30 КМ за плочу, неће ни да чују. Па ако хоћеш баш ту коју само он има, довези камион да покупиш све, другачије не иде.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!