banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 15:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Made OUT Banjaluka
PostPoslato: 24 Okt 2003, 09:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Emisija Tv Pink "Made IN Banjaluka" trebalo je odavno da promijeni ime u "Made OUT Banjaluka". Poslije sinosnjeg priloga kvazi novinarke Rabije Gataric pomenuta emisija ne samo da je u dubokom OUTu vec bi je trebalo i zakonski zabraniti. Ma to sta je ona u stanju da smisli najprije bi mogli smjestiti u rubriku "Vjerovali ili ne". U nedostatku desavanja u gradu ili zbog rabijine ljenosti da proseta i napravi nesto iole podnosljivo, ona se odlucila da pozove neku misicu i da pokusa da dokaze kako kaze Rabija "eto prica se da su misice glupe a mi cemo sad pokusati da dokazemo suprotno". I pocinje Rabija sa pitanjem tipa: "Koja je hemijska formula djus-votke?" ...Misica poslije kraceg razmisljanja kaze neku formulu ...i na opstu radost svih u studiju odgovor je tacan...dalje su se redala pitanja nesto slicno kao "Kolika je vlaznost zemljista u Turkmenistanu?"...i misica naravno odgovori....Kao zavrsno i najteze pitanje bilo je da njihova gosca pokusa hodati na rukama...bilo je nekoliko pokusaja ...Rabija, sva onakva smotana, pokusala joj je svim slilama pomoci ali nije uspijevalo...A ja sam htio da povracam...Tolika kolicina gluposti nije smisljena od izgradnje piramida pa do danas...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2003, 14:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
E stvarno jeli oni nas smatraju debilima ??? Ako je stvarno bilo to sa pitanjima i odgovorima, onda nas definitivno smatraju za idiote, glupake i morone. Ljudi pa to vrijedja. Ako je htjela dokazati da ta djevojka mozda i zna vise od obicnih smrtnika trebala je pustiti da gledaoci uzivo postavljaju pitanja (mada se i to da izrezirati). A ovako nedao bog toj Raziji da vodi neku emisiju tog tipa a jos usto da bude i kontakt emisija...

P.S. Ovo me podsjeti na onu bruku oko izbora Miss SiCG kad su postavljali ona glupa pitanja na koje se djevojke davale unaprijed naucene jos gluplje odgovore...
Pitanje : Sta bi uradila da imas vlast.
Odgovor: Ucinila bi sve da zavlada mir u svijetu.
:D :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2003, 14:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2003, 18:48
emisija je stvarno out, pa da bar nema ime banja luka u svom nazivu!
samo sramote ovaj grad jer oni (voditelji pomenute emisije) ne znaju za kulturu i vaspitanje.
desavanja ima u gradu, mada stoji da bi mogla biti bolja, ali oni ih ne znaju, niti ih interesuje. ono sto prezentuju putem gore pomenute emisije su kic, sund i turbo kultura.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2003, 16:10 
Majstor
Majstor

Ljudi da li iko zna neki udarni termin na toj Tv-e (osim sapunica, serija, filmova i sporta). Ima li ijedna emisija koja bi se mogla nazvati po vasem misljenju udarnom, ono u fazonu da sjedite u fotelji i da sa nestrpljenjem cekate da pocne ili da li vam bar neko moze pasti na pamet koji tako radi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2003, 16:24 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Pa svaka im je emisija 'udarna'.Ja se poslije svake Pink emisije izudaram,jer se tako kaznjavam zbog izgubljenog vremena uz njihove sund emisije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2003, 18:14 
Majstor
Majstor

Nekidan kad sam cuo vijesti na cistom hrvatskom umalo da padnem u komu. Zamislite, u vijestima furaju jedan dan srbskog, drugi dan tzv. bosnjackog a treci dan hrvatski jezik. Tako i mjenjaju voditeljke, samo sto muslimanki naloze da prica ekavski i obratno...
A 90% emisija pici na ekavici :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2003, 18:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2003, 12:54
ma daj taj pink je los
te emisije nemaju ideja pa izvlace
kojekakve gluposti
al ajd nekad nesto interesantno i pogode
a to udarno :D :D :D
bas tako miki :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2003, 22:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:46
miki je napisao:
Pa svaka im je emisija 'udarna'.Ja se poslije svake Pink emisije izudaram,jer se tako kaznjavam zbog izgubljenog vremena uz njihove sund emisije.

hahahah
svaka cast, fino me nasmija u ove sate
sto se tice te emisije, gledala sam je, i meni je stvarno ispalo debilno, da bude gore, cura je samo potvrdila da je glupa, iako to mozda nije, ali zahvaljujuci rabiji, sad to nikad necemo saznati...
nista, ostaje nam nada da se nesto promijeni na kompletnom pink bih, jer pocevsi od voditeljki i voditelja, stvarno nemam rijeci
sto se tice vijesti, mislis na info top?
pa to ti jos najbolje, bar fino izgledaju i trude se da pricaju pravilno. a na kojem je jeziku, nije bitno, jer mi razumijemo sve jezike :lol: :lol: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2003, 23:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Okt 2003, 22:33
Ajde sta ste ljubomorne....ja ne bi' nijedne iscer'o iz kreveta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2003, 08:43 
Majstor
Majstor

Za krevet nemam komentara ;) Mada cisto sumnjam da su nesto posebno :D
Sto se jezika tice, ma razumijem ja sva tri jezika ali mi ide na zivac (ne samo meni) ta njihova kao fol multieticnost itd. A televizija porijeklom iz Beograda i muslimani i Hrvati je dozivljavaju kao srpsku bez obzira koliko se ovi upinjali da nesto drugo dokazu. Prvo ih mi sami ne cijenimo zbog toga a onda ni svi ostali.
Usput, cuo sam od nekih ljudi sa Pinka da im je gledanost katastrofalna.
Sto me na kraju krajeva i ne cudi ako u programu postoje takvi ispadi kao gorepomenuti. Ponavljam, takve stvari vrijedjaju ljude i njihov intelekt pa nije ni cudo sto ih niko nece da gleda.

Pozdrav svima uz nadu da ovo cita neko se pita (ne mora biti samo sa Pink TV) i da ce ovakve diskusije umnogome pomoci da nam se poboljsa kvalitet TV programa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2003, 01:06 
Početnik
Početnik

Pink BH ili Pink original, Pink ovaj ili onaj....ma sve je to zasnovano na konceptu sisa,guzica, "mjesanja".....ne znam sto ste i zapeli da pored tog osnovnog, trazite jos i neke dodatne sadrzaje.

btw....uopste ne gledam te manifestacije u stilu "izaberimo krkanskog cara"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2003, 16:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
Esc je napisao:
Ajde sta ste ljubomorne....ja ne bi' nijedne iscer'o iz kreveta

ne mogu ni zamisliti tvoj ocaj kad ti je i ta SELJANCURA Rabija dobra. fuj

"jelde?"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2003, 16:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
najgora kletva:
Dabogda ti Tv hvatao samo PINK!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2003, 22:59 
Pripravnik
Pripravnik

slucajni prolaznik je napisao:
najgora kletva:
Dabogda ti Tv hvatao samo PINK!!!

:drinking: :drinking: :drinking:
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2003, 15:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Inace, za vecinu voditeljki ove emisije moglo bi se komotno reci "...I TATA BI SINE..." . Tako jedna od njih pocinje najavu sa " Caoooooooo, jaaa sam Tanjaaaa...." i to sve onako u stilu one reklame " Pozoviii meee ...094 696 ...". I sta poslije svega toga "posten covjek" da pomisli o njima :lol: Ipak, kakva je takva je ali ne lupa gluposti kao Rabija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2003, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
gor je napisao:
Caoooooooo, jaaa sam Tanjaaaa...." i to sve onako u stilu one reklame " Pozoviii meee ...094 696 ...". I sta poslije svega toga "posten covjek" da pomisli o njima :lol:

ja ta Tanja, sto se ceca :D pred kamerama to je cude jedno....toliko mi je odvratna ufff

A Rabija je bash izrrabijana ... nema svhjezine u njoj ni na durbin ...

A emisija Made in BL...ni ne gledam to, malo jesam u pocetku, dok se pojavilo, ali sve je to jedan stereotip i ovaj grad ima masu interesantnih stavri za prikazati (ne samo lijepih, vec i ruznih, sto da ne..) oni prikazuju dogadjaje iz Cro i ostale gluposti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2003, 23:02 
Početnik
Početnik

Svjestan svih rizika i primjedbi, ipak izjavljujem da bih ja rabio i Rabiju :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2003, 23:56 
Pripravnik
Pripravnik

Esc je napisao:
Svjestan svih rizika i primjedbi, ipak izjavljujem da bih ja rabio i Rabiju :wink:

nije valjda dotle doslo? :D :D :D
preosta je ti samo da se... :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2003, 16:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hehehehehh malo je rec` da "voditeljke" em izgledaju em se ponasaju k`o profuknjache

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2003, 21:06 
Početnik
Početnik

shicy, sreco moja, ako si spremna da me izvedes sa ove stranputice, spreman sam da se sa Rabije preorijentisem na tebe.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]