banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 03:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: MTV Balkan
PostPoslato: 10 Jan 2004, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Dosta sam slusao o ovom projektu, cak su jednom i u bosni express pomenuli, ali je sve nekako nejasno i neodredjeno, pa trazim vasu pomoc! :) da li je iko cuo da ce uskoro biti MTV Balkan? -da li iko zna kad bi se to trebalo desiti? i kakvu muziku bi oni uopste pustali? ko bi bili voditelji itd. sad se postavlja bezbroj pitanja!
a ne bi bilo lose, njemacki mtv je vec bas dosadio

i jos: gdje ce se sve prikazivati i na koji nacin? zemaljski ili satelitski?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2004, 18:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
Davno ovo procitao na nekom forumu,i evo koje informacije nadjoh:

MTV iz Zagreba za cijelu ex Jugoslaviju (vijest napisana 3.9.2003 u 22:27:50; )
Svjetska glazbena televizija pregovara o ulasku na hrvatski medijski prostor.
Najjača svjetska glazbena televizija - MTV pokušava u Hrvatskoj pokrenuti regionalnu televiziju za područje bivše Jugoslavije. Pregovori s mogućim domaćim partnerima traju skoro 3 godine, a prema nekim informacijama MTV bi mogao zaživjeti već do kraja godine. Jutarnji list posjeduje Ugovor o korištenju zaštitnog znaka i programa koji je MTV Networks Europe lani ponudio NovojTV. Na toj privatnoj televiziji kažu da su ih predstavnici MTV-ja kontaktirali i prije nekoliko mjeseci, ali im ugovor nije bio prihvatljiv.
Vlastiti program
U njemu je navedeno da korisnik licence želi proizvoditi i distribuirati niz televizijskih programa na "Teritoriju" (Srbija, Crna gora, Makedonija, Bosna, Slovenija i Hrvatska), uključujući programe MTV-ja, kao i programe vlastite produkcije te s vremenom otvoriti glazbenu tv postaju na području bivše Jugoslavije. Spominje se i termin "dozvoljeni jezici" pod kojim su nabrojani hrvatski, srpski, bosanski, slovenski i makedonski jezik na kojima bi bio taj program. To znači da bi ovo područje dobilo svoj MTV koji bi proizvodio svoj vlastiti program na jednom od navedenih jezika, a ostalo bi se titlovalo ili sinkroniziralo na ostale jezike. Poznato je da je ekipa MTV-a u Hrvatskoj radila neke projekte s Gama Studiom iz Zagreba Miroslava Požara - Sastavili smo pismo namjere na temelju kojeg možemo pregovarati s relevantnim partnerima. Programski i komercijalni zahtjevi su im vrlo visoki, pokušavamo osmisliti model - rekao je Miroslav Požar. Dodao je da je domaća glazbena produkcija oskudna s obzirom na standarde MTV-ja kao i oglašivače te da postoji i niz drugih problema.
Da je Nova TV potpisala ugovor u početku bi proizvodila dvosatni program s MTV-ovom oznakom. Nakon marketinga, prikazivanja i distribucije Bloka vlasnik licence namjerava proizvoditi i distribuirati 24 satnu MTV glazbenu televizijsku postaju koju će dalje distribuirati na Dozvoljene medije na Teritoriju. Dakle da se ugovor sklopio iz sjedišta Nove TV u Zagrebu išao bi program u zemlje bivše Jugoslavije putem satelitske, kablovske i zemaljske televizije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2004, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
nema nista od toga jos bar jedno godinu dvije

zivi bili pa vidjeli (sto bi rek'o BEBI)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kamo srece da se takvo nesto ostvari ... mada tesko je povjerovati da ce to upaliti, jer smo i sami svjedoci da 80% pokusaja da se napravi kvalitetna televizija/tv emisija zavrse kao neuspjeh ...

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 11:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne daj Boze da se to ostvari
ionako se nista pametno ne pusta ni na nasim tv stanicama pa nam samo fali jos jedna koja ce opet da zaglupljuje narod sa Coloniom ili Modelsicama
bljuaaaah!!!!

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma kakve modelsice, trebalo bi da pusta iskljucivo medjunarodnu muziku,najvise engleskog jezika... trebalo bi! i stvarno ne bi bilo lose, da to zazivi sto prije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 13:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bice shit kao i Njemacki i US MTV
jedino sto sam do sad vidio odlicno na MTV-u bilo je Celebrity deathmatc i Beavis & Butthead
muzika je pretezno sranje jer se uglavnom furaju teen pop "zvijezde" tipa Britni i sl.

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nemoj mi reći da ti nisu dobre emisije: Dismissed, I bet you will? Kakvi b&b oni su debili na kvadrat :) ma neka, ja sam za MTV Balkan!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Ma MTV je glupost, meni se vise svidja viva narocito viva zwei, al i to nije puno razlicito.... isto sranje drugo pakovanje, ko sto nas pametni narod kaze :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

да си жив и здрав, откад нема vive zwei. сад је то viva plus и главна емисија им је get the clip у којој им је главни циљ да што више зараде на порукама а једна кошта 49 еуро центи...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da li neko od vas gleda mtv2???

tek toliko da kazem da to i nije toliki shit

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zavisi na koji mtv2 misliš. njemački mtv2 se zove mtv2pop i on je čisto sranje kao što mu i samo ime kaže, tako da ga gledam najmanje. za američki i britanski ne znam kakvi su ali nisu pop

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 13:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ne znam za te emisije ali uglavnom MTV je sranje od televizije
nije to vise onaj MTV kad se pojavio i pustao uglavnom rock mjuzu sad je to sve podredjeno komercijali

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 13:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2003, 19:00
А због чега би то било добро да се пуштају стране пјесме? Да научимо енглески или шта?

Боље би било да ми имамо квалитетније групе и пјеваче, е то би било боље.

А моје мишљење је да је МТВ срааааааааање... исто као и "I bet you will", гдје људи од себе праве будале и то мало жешће

Босна, 1992.:
- Хоће л' бит' оно рата?
- ...ма јок!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa čisto zato što nemamo baš svi satelitsku a mnogo ljudi voli stranu muziku, e zato

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Imam ja MTV2, muzika je sasvim u redu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

frxy, baš imaš sexy sliku :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne nisam mislio na mtv2 pop vec jasno na MTV2 sad preciziram britanski. ima dosta dobre muze mada previde forsiraju svoje bendove.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 20:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Od svih muzičkih televizija meni se jedino svidja MCM,najmanje je komercijalan ipušta spotove koji se ne mogu vidjeti niti na jednoj drugoj TV. :black:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

koji MCM??

france
europe
africa
ili MCM2 :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]