evo me calling, morala sam da odmorim za parznike pa ne stigoh da odgovaram redovno.
I ja primetih da se naveliko citaju topici, ali se ne komenatrise, mislim da bi ti to bio dobar parametar da zapravo ljudi imaju ne bas poptuno saznanje o tome sta je , ko je producent i cime se on zaparavo bavi.
milo mi je da si upisao FDU. ne znam koji si faks pohadjao u banja luci, ali to imanje mobtel, i mejlova , mozda deluje fascinantno ako stignes iz nastave za 100 i vise studenata, na akadmesku nastavu u klasama po grupama...
sto se legislative i regulative tice. nisam jos najbolje proucla CRA ali znam za stanje u srbiji prilikom donosenja poslednjeg seta medijskih zakona i predloga koji su bili u opsticaju.
A to da li ce RTV imati producenta ili ne, tesko da zavisi samo od direktora i vlasnika. malo nekad u nekom svetu ima veze i sa poznatim "strukturama organizacije", upravljanja, menadžmenta...
i jos htedoh pitati za tog Davida, daj malo opisa njegovih poslova i zadatka...da bude jasnije, ako je covek vec profesionalac( a to je vecinom svaki onaj koji ima odredjni sertifikat za oblast kojom se bavi i ostavruje prihode).
radujem se daljoj razmeni misljenja.