Znam da mozda nije mjesto da ovo pisem ovdje, ali kraj ovoliko kritika, recite svoja misljenja, sta zapravo ocekujete i zelite od medija?
Vise muzike, manje price, koja muzika...?
Filmovi, serije, sport...?
Mislite da je lako biti voditelj (ne branim nikoga)?
Takodje zamislite da se obracate ljudima (npr. znate da vas slusa 1000 ljudi pa kontate sta reci...), ne moze svako odmah da bude super voditelj, treba vremena da se ljudi naviknu na njega a i obrnuto, mada kao sto sam vec spomenuo u forumu, na pravim radio stanicama, npr. BH1 traze zavrsen fakultet da bi bio voditelj.
Svi mi kritikujemo voditelje, ali ipak od urednika ili vlasnika zavisi ko radi za mikrofonom, a covjek koji radi mozda sam konta da je O.K. jer radi posao koji radi.
Ovo se ne odnosi samo na vodtelje, nego za sve, nravno i TV i radio.
Tesko je svakome ugoditi, jer svako ima svoje favorite, emisije, muziku i ne moze jedna radio stanica ili TV da ugodi svima i razlicitim ljudima (po pitanju godina). Stariji bi dnevnik, maldi muziku, neko bi neku nagradnu igru i sl. JEdino mi se ne svidja sto je dosta radio stanica, a skoro svi rade na isti fazon, kupe stvari jedni od drugih, a niko ne poslusa recimo satelitske radio stanice, koje imaju super program i koncept, ali...
Mada je i tesko nesto novo uvesti, postoje ljudi koji su se navikli na vec postojece programe, i nije bitno ko je voditelj vec ono sta se pusta od muzike.
Neko ce razumjeti, neko ne. Nisam stao ni na jednu stranu, samo sam rekao da nije lako ugoditi, ali ipak zaostajemo za naprednijim medijima.