banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 20:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Klasik TV
PostPoslato: 03 Jun 2013, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Slika

Citiraj:
Klasik TV u ponudi Total TV-a

Pretplatnicima regionalne satelitske platforme Total TV od danas je na raspolaganju novi televizijski kanala. U ponudu ove platforme uvršten je TV kanal Klasik TV.

Klasik TV emituje filmove i serije nastale u regionu, odnosno u zemljama bivše Jugoslavije kako one iz prošlosti tako i filmove i serije novije generacije. Intencija ovog kanala jeste podsjećanje na značajne filmske i televizijske produkcije iz bliže i dalje prošlosti ali i prikazivanje recentnih naslova iz svih zemalja nasljednica.

Svakog dana Klasik TV emituje 12 igranih filmova, brojne dokumentarne i animirane filmove, a među njima su klasična ostvarenja svih žanrova, namijenjeni svim ukusima i uzrastima. Za mnoge su ti filmovi prisjećanje na mladost, za novije generacije otkriće novih filmskih vrijednosti, dok su novija ostvarenja prave filmske poslastice nemijenjene svim gledateljima. Klasik TV je počeo sa emitovanjem programa 27. oktobra 2010. godine.

Klasik TV je pretplatnicima Total TV-a u BiH dostupan na broju 35, a u Srbiji na broju 57. Kanal je dostupan i u ostalim zemljama regiona kao i u ponudi makedonskog Boom TV-a.

http://teve.ba/article/15090/klasik-tv- ... total-tv-a

Vrh

Tema posta: Re: Klasik TV
PostPoslato: 04 Nov 2013, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Hocemo li ovaj kanal vidjeti na Elti,pitanje za amadeusa :)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 12:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Fantomski FOkus M kablovski operater iz Milica koji svoje usluge, u sta sam se licno uvjerio, naplacuje tako sto idu od kuce do kuce i uzimaju pare ljudima, dajuci im neke bozesacuvaj potvrde, ima taj KlasikTV u ponudi... Mozda zato sto je ELTA ozbiljna firma koja posluje preko racuna, ne moze da ga ubaci :)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
haha, igrom slucaja bio sam u Milicima kod poznanika i vidio sam njihovog kablovskog operatera.
Tip je na kucu postavio nekoliko antena okrenute na par satelita i sa te kuce je vukao neke zice (nistu to nikakvi kvalitetni kablovi) po stubovima rasvjete do kuca. I to im je kablovska.
Kad padnu klljucevi tih nekih programa nemaju nista neko vrijeme dok on ne nadje kljuceve i ubaci u resiver i ponovo pusti.
Katastorfa i ne znam kako mu dopuste tako da radi i da naplacuje od kuce do kuce mislim da je cijena 10 km.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
nidjeveze je napisao:
Mozda zato sto je ELTA ozbiljna firma koja posluje preko racuna, ne moze da ga ubaci :)

Nema to veze, već Elta ne želi da ga ubaci u ponudu. Čak na MTV često ide reklama za Klasik TV u kojoj govore "potražite kod vašeg kablovskog operatera". Kad je kanal pokrenut, Klasik TV je više tražio operatere nego operateri njih. Ista stvar i sa Blicom.
S druge strane, m:tel već ima 2 kanala sa domaćim filmovima (Feelmax YU i Pink Film) pa ne vidim potrebu uvođenja tog kanala.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
kod mene operater ima u ponudi Klasik tv i mogu Vam reci da je extra program.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]