Rivaldinho je napisao:
U ovom trenutku (11:20 AM) na Cinestar Action&Thriller ide horor gjde ljudi vise naopačke u nekom autobusu, vozu, kao u klanici, potpuno goli i krvavi. Taman ako klincima dosade i japanski crtići, mogu da se prebace na ovo.
Valjda je riječ o ovom filmu:
http://mojtv.hr/film/5359/ponocni-vlak-smrti.aspxPostoji li neka institucija koja kontroliše to ili bukvalno svako može da pušta šta hoće i kad hoće?
Prije koji dan u sličnom dnevnom terminu na Pink Premium (valjda) film sa Džesikom Albom gdje lik dobro izjebe stotinjak žena, a jedino što nije viđeno su sami polni organi, ostalo sve na izvol'te

Mislim, nije to loše, ali dajte malo s tim terminima... bar ovo klanje, jeste li normalni u pičku materinu

Care za svaki film imaš oznaku gore i to je jedini zakon. Televizija je kablovska pa ti ako ti smeta zaključaj parent controlom određe kanale ili obrati pažnju šta ti djeca gledaju. Kablovska televizija se razlikuje od javnih emitera i od zemaljske koji imaju veće restrikcije.
tensSa je napisao:
RAK
RAK nema ništa s tim jer to kablovska televizija i na njoj postoji upozorenje. Osim toga to je horor. Šta rade djeca u 22:00 pred ekranom i baš na Cinestaru. Djeca su u moje doba spavala prije 21:00 nakon Laku noć djeco.

Niste se bunili kad je išao Teksaški masakr motornom pilom petkom na FTV i BHT-u čini mi se prošle godine. A sinoć ste spazili Ponoćni vlak smrti i Pogrešno skretanje pa vam smeta. Osim toga scena sa tim klanjem je nastupila dobrano sredinom filma tako da ne znam kako to djeca ostaju i oko 23:00 (neodgoj, nebriga šta već).