banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Dec 2008, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Ako je neko gledao da cujem vase komentare.

Uh kako ce se Stankovicu znojiti tabani na sastanku sa urednikom.

Elem, za one koji nisu videli -

Stankovic je pozvao Let 3 u goste. Ovi se naravno nisu drzali dogovora tj. bez psovki, vulgarnih izraza i pokazivanja du**ta. Stankovic je poslednjih pet minuta bio lol. Btw emisija je prekinuta u 50. minuti.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Nedjeljom u 2 vs. Let 3

0:1

:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 15:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
pa recimo samo da je konacno neko uspio stankovica *ispaliti* :lol:... nije bitno na koji nacin

vjerujem da se i sam stankovic mnogo puta nije drzao dogovora.. sudeci po reakcijama

a mislim, dovesti let3 u emisiju je rizicno, pogotvo poslije varadzinske afere.. ne znam kako je ocekivao da ce se drzati govora

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
hahaha samo da neko postavi na utube.

Nisu Let 3 prvi koji su Stankovica izvozali npr. at the top of my mind Zalepugin, Rudan, Tijanic ...

A Stankovic mora da je izgorio po glavi kad je odlucio da stavi Let 3 u 14.00 na HRT 1 u Hrvatskoj. kuku to treba da udje u knjige - kako nastetiti svojoj "novinarskoj" karijeri.

Vazno da je Stankovic 2424534523 puta ponovio da se nisu tako dogovorili. Izgleda da nije cuo za onu taknuto mankuto. lol

http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=413583

huh

Slika

Poslednji put menjao Utopija dana 14 Dec 2008, 15:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 15:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

da, jeste rudan.. tijanic mi je nesto u magli.. ali ovo je bilo grande

... kad je mrle pustio goluba, vec se poceo gubiti

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 15:44 
joj, ja prespavala. kako mi je krivo. bukvalno sam ukljucila na odjavnu spicu. e jbg. mada oni kasno navece uvijek repriziraju , mislim da zbog svega nece ni biti reprize. ajd ako neko skonta negdje neki isjecak ili bilo sta nek postavi.

drago mi je sto su ga izbili, kakav idiot. previsoko misljenje po meni, ima o sebi. sigurno ih je doveo zbog izazova, jer samouvjereni kreten je bio siguran da moze da ih ukroti i da se nosi s njima. tijanica sam gledala, bio mi je dobar, zadovoljna sam bila nastupom a rudan nisam, ali znajuci je vjerujem da ga je ubila u pojam. dodika nisam, jer sam se izbila bas. i cedu jovanovica sam gledala, bio mi je skroz donji.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Joooj koji sam ja top, gledao pocetak i zadnja 3 min kad je odjavljivao.
Imaju na indexu dvije tri fotke, bice sigurno i klip do sutra.
Hloverka nastupa :D , fotografija je prva liga :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Aj majlili sta se isfuravas, da nije bilo emisije sad fino ne bismo imali o cemu da kuckamo. Plus sto ulazi u anale medijskog prostora. Navedi jednog naseg voditelja koji bi izdrzao 5 min sa Let3 a ne 45.
Dobro, ima Duda :( Covjek ima debel kredit na HRT-u pa moze da si dozvoli povremene cudnovate izlete.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 01:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 16:07 
ih jest sto se isfuravam. nisam gledala pa mi krivo. vi sad raspravljate oo tome jer ste gledali, a ja citam vase komentare ne bi li sta saznala vise. :(

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 16:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
V@nja je napisao:
Citiraj:
0:1

mec je prekinut, mozda bude i 0:3 :D

kad sam vidio najavu Let3, znao sam da ne smijem ovo propustiti
Emisija ko emisija normalno da nije mogla teci onako kako je Aco planirao, kao da nije znao s kakvim facama ima posla...znao je
nije bio spreman na njihov performans i nacin ekspresije njihovih umjetnicki ideja
faca Stankoviceva na kraju emisije sve govori...ali kad mu je ovaj kralj govorio napuni me, napuni me, prilikom osvrtanja na stanje zena u drustvu :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 01:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 16:43 
hvala emeritus, sad sam i ja bar koliko toliko u toku. i sad mi je jos zalije sto nisam sve pogledala. ali bice valjda negdje i cijela emisija. extra, svaka im cast. ipak je to njihova upecena purgerska nobles televizija, i oni su nobles narod i sve su fini. e bas mi je drago...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 17:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43
http://tinyurl.com/VIDEO-LET3-Nedjeljom-u-2
Video klipovi iz emisije 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 17:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://www.javno.com/hr/hrvatska/clanak.php?id=214620

- Činjenica je da su oni mene ''zafrknuli'', ali to ne znači da su loši. Meni su oni odlični, ali ovo nije moja privatna televizija i morao sam ih prekinuti – kaže Stanković koji smatra da umjetnost ne treba sprječavati, ali da postoje granice.

I jedno neobično pitanje za kraj i još neobičniji odgovor – je li Aleksandar Stanković zadovoljan emisijom?

- Zadovoljan sam emisijom, osim krajem – podviknuo je Stanković, da ne bi bilo zabune.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 17:28 
mada ako se pogleda bolje stankovicevo ponasanje. i nije tako isfuran/ mozda je bilo ispada, ali ipak je i dosta dogovora sigurno. ne djeluje mi bas kao preveliko iznenadjenje za njega.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 18:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
:lol: :D :lol: :D :lol: :D

Komedija živa!!!

Vidim bila je gledana emisija...
I onda neki kažu da su RTRS i PINK BH najgledanije TV u RS...!!!

Bravo Let 3, pravi performance!!!
Naši "akademci" su za njih "male mace"!!!

Link za snimak kompletne emisije:
[url]http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=23832&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=d07efa4eb5
[/url]
Video se nalazi na HRT-ovoj stranici (ispod teksta), pa će snimak vjerovatno ukloniti...
Ko nije gledao neka uživa!!!
Ali, vrijedi pogledati i još jednom!!!

Što se rezultata tiče mislim da je
win-win situacija

Let 3 će biti još popularniji i poštovaniji, a i oni koji nikad nisu gledali Nedjeljom u 2 će sljedeće nedjelje biti uz HRT u 14:00

Samo, da se ne desi situacija da sljedeće nedjelje ne bude emisije...
a Hloverka na pitanje zašto nema Stankovića, ne odgovri: "Otiš'o pišat!" (kao što je ovu rečenicu u emisiji izgovorio jedan Let-ovac) :D

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ко год воли ЛЕТ3, зна да је ово што су урадили у Недјељом у 2 далеко испод њихове провокативности на наступима и у спотовима... Чувени спот у коме цијело вријеме дркају
(бришите ако нарушава правила форума)

Slika

или провокативан имиџ (брњице на китама и овце)

Slika

Само је сад то било на националној телевизији и у ударном термину... Људи су краљеви!

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ne pogledah emisiju ali nadjoh na netu, :lol: mada mi se na prvi pogled cini da i nema mjesta pretjeranom zanosu, sve mi lici na dobro izreziran sou…
:roll:
Stankovic je pozivajuci u goste LET 3 dobro znao koga zove, i ako je htio povecati poprilicno nisku gledanost svoje emisije u posljednje vrijeme, u tome je onda,cini se,danas konacno i uspio....Ako mu je to, naravno, bila namjera danas...

A ako mu je bila namjera da “popusi” otkaz na HTV-u i u tome sad ima dobre izglede, uzimajuci u obzir da Hloverka jedva ceka da ga otkaci…Ako je, zbog izrazito lose klime koja u zadnje vrijeme vlada na HTV-u, vec imao namjeru da popusi otkaz, onda je to uradio krajnje efektno, nema sta, a nadam se da je vec obezbijedio i teren za “uzmak” na Novu ili RTL ili Emotion… :lol:
E ako pak nije obezbijedio radno mjesto vec negdje, onda je ispao neocekivano glup :wink:

BL4ever je napisao:
:
I onda neki kažu da su RTRS i PINK BH najgledanije TV u RS...!!!

Jos te to frustira? :lol: :lol: :lol: Da ti posudim svoj peoplemeter? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2008, 00:06 
kao sto sam i rekla malo mi je stankovicevo ponasanje ne uvjerljivo. a i meni je palo na pamet to da, kako se vec pricalo o prelasku u beograd, zna da odlazi pa mu je svejedno, hoce da isprovocira celne na htv.
a i kako nije ranije prekinuo emisiju, bar je vrhunac bio ono ispaljivanje, a on prekida kad ovaj spomenu ime pjesme...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]