banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 07:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Sep 2003, 14:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2003, 13:24
molio bih mišljenje o radio stanicama u Banja Luci, da li slušate neku radio stanicu i koju, i naravno koje emisije, ili je samo u pitanju muzika?

Breath breath breath a little faster
Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2003, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
najcesce ness ,uno radio i oxigen, a ponekad i TMK (kad su muzicke zelje :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2003, 20:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Oxigen i samo Oxigen! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2003, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ne slusam radio, ali na nezavisnoj televiziji u jutarnjim casovima ne propustam emisiju "klinci govore" :) balkan je prije bio aktuelan, oni razgovori na odredjenu temu koji su trajali do duboko u noc. sad ne znam postoji li uopste vise ta stanica.

:drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2003, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
oxygen i balkan :wink:

sickness balkan je sad na 95.9

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2003, 18:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Vidim da se pretežno sluša Oksygen & Balkan. DA li zbog muzike (pošto puštaju stranu muziku) ili je do emisija koje idu.
Takođe sam primjetio i jedan post u kom piše i TMK (muzičke želje).
Znam da se i to sluša TMK & Kontakt 101.4MHz i 60.1MHz. Da li mislite da su muzičke O.K. i šta bi po vašem mišljenju trebali ljudi sa radija (bilo kojeg) da promjene u programu?
Naravno neki prijedlozi (vaši) bi se možda i mogli realizovati, slobodno izrazite mišljenje.

Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2003, 21:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
slusham big i balkan
na bigu poslusham urbanu svakog petka hihi...godinama vetj...to je vishe navika
a na srpskom radiju svako jutro bude neka kontakt emisija gdje se samo penzioneri javljaju..par puta sam to slushala...ajoj koja gotiva....uvijek bude nekih prosipa...ma penzishi su strava ljudi :) obozhavam ih...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2003, 09:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Kad njih cujem odmah se razbolim

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2003, 10:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
slusam uglavnom big. blablaonica mi je cool emisija, malo zaj.. u ova teska vremena :lol: nije losa ni urbana ekstravaganca, big blic mi je ok, moze se saznati novih informacija o internetu i sl.

a slusam ga prvenstveno zato sto pustaju najbolju mjuzu. naravno emisija rockenroller...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2003, 07:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Big blic mi je bas bez veze emisija, svodi se samo na citanje Mikro Vesti mailing liste... mislim smijesno isti dan kad neku vijest procitam s maila mogu da je cujem i na radiju i to u neizmjenjenom obliku... cisto gubljenje vremena. :roll:
E al' stvari se bitno mijenjaju kad na radio dodje Nick i kad donese 3x15 maraka na blicu ;) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2003, 15:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Svi kažete šta slušate, ali da li neko ima, aj da kažem nešto što bi volio da bude na našim radio stanicama, odnosno prijedlog šta nema kod nas, a možda negdje drugdje ima i super je. Ako bi neko mogao dati kao neki prijedlog? Možda već dosađujem sa ovim, ali ipak ne treba ćutati i da nam drugi nameću nešto što nam se ne sviđa... naravno ne može se uvijek svakome ugoditi, ali... možda postoji nešto što promiče našim urednicima programa. :wink:

Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2003, 17:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2002, 01:00
Ponekad slusam lika sa Oksigena ponedjeljkom …nije lose samo mu ime zaboravi radi nocu…. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2003, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Jugosloven je napisao:
Ponekad slusam lika sa Oksigena ponedjeljkom …nije lose samo mu ime zaboravi radi nocu…. :drinking:

Dr-dr-dr-agan Malić, slušam ga i ja često, ali je prije neku veče kvalitetno ispljuvao čitav Medicinski fakultet (umjesto odgovorne nekolicine) zbog poznatih dešavanja sa OKC-om, to mu baš i nije trebalo...

Slušam i Kontakt, nije loš...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2003, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
big

nes

... emisije su manje vise svuda slicne ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2003, 19:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2002, 01:00
Najgora je napisao:
Jugosloven je napisao:

Dr-dr-dr-agan Malić, slušam ga i ja često, ali je prije neku veče kvalitetno ispljuvao čitav Medicinski fakultet (umjesto odgovorne nekolicine) zbog poznatih dešavanja sa OKC-om, to mu baš i nije trebalo...

Slušam i Kontakt, nije loš...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2003, 21:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
BIG

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2003, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Najgora je napisao:

Najgora , koleginice :D ,jel mozes da mi pojasnis o cemu se tacno radi sa OKC-om, zar ih istjeruju iz onog dijela barake gdje je Zavod za anatomiju?
I po kome je konkretno pljuvao po Med. fak..posto nisam slusala gore pomenutu emisiju...
hvala ti :wink:

a sto se tice emisija na TMK, dobre su one navece, gdje idu pustanje muzickih zelja i citanje sms na odredjenu temu, recimo :ljubav, prevara,izlasci i slicno...iako nije nekog kvalitetnog sadrzaja,bar se da primjetiti nacin na koji razmislja nasa omladina nazalost :roll: :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2003, 12:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Kako radio slusam skoro pa iskljucivo samo u autu dok se vozim na posao i obratno ,a nekad i u toku dana, znam da najvise mrzim petnestominutne blokove idiotsko-stupidnih reklama. Ljudi, nekad se zaboravim sta slusam pa dok se prizovem iz te nesvjestice hocu sam sebe da pojedem. Shvatam da radio stanice na taj nacin pune svoj budzet, ali bilo bi im mnogo bolje kad bi ogranicili reklamni prostor a za onaj sto preostane, mnogostruko povecali cijenu, a ne ovako samo sto se zene sa pijace ne sjete da putem radija reklamiraju kajmak. Na ovaj sadasnji nacin rada stanice ne mogu ocekivati da ce im se slusanost odrzavati jer meni koliko mi god bilo mrsko mijenjati stanicu jos mi je mrskije slusati nebulozne reklame. Mislim da radio stanica koja se odluci na ovakav nacin razmisljanja, veoma brzo moze ocekivati velik rast slusanosti a to klijenti cijene. Meni bi licno bilo bolje platiti skuplju reklamu na nekoj stanici koja ima istu slusanost kao neka druga kod koje je ta reklama duplo jeftinija.
Razlog: Moja reklama je ili jedina ili jedna od rijetkih koje se vrte i sto je jos bitnije ne vrti se pored milion drugih cime od sebe stvara samo anti reklamu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2003, 14:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Istina da ima dosta reklama, ali dosta je jaka konkurencija, pa svako pokušava da snizi cijenu, a da ima više reklama, jer naravno svako ide gdje je jeftinije. Pretežno se mediji oslanjaju na sopstveni budžet, tj. reklame, pošto nema više projekata od stranaca, mislim na finansiranje sa strane, jedino ako neki vlasnik ima neku firmu pa ne misli da mu je potrebna reklama, nego samo program posveti ljudima. Kao što je opšte poynato da svaka radio stanica kada je u eksperimentalnom programu super ima muziku i nema reklama, zato je slušana, ali kasnije ako finansije nisu O.K. prelazi se na reklame i projekte.
iskreno ne volim reklame.

Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2003, 15:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Da ali smanjenjem ucesca reklame u ukupnom pogramu bi pruzili kvalitet i slusaocima i sponzorima. O postovanju i jednih i drugih da ne pricamo... A sponzori ce vrlo brzo uvidjeti da je reklama daleko isplativija i djelotvornija tamo gdje je nema puno i gdje nema mnogo drugih oglasivaca. A projektovano smanjenje broja oglasivaca radio stanica bi trebala pratiti povecanjem cijene reklamnog prostora. Na primjer na jednu dobru emisiju od 60 minuta reklamama prepustiti ukupno tri minute i za tri minute ponuditi takvu cijenu koja bi bila ista cijeni nekih sest minuta na nekom drugom radiju. A ne ovako a se u toj emisiji moze reklamirati svako ko plati. Poenta je u tome da ce slusaocu manje zasmetati reklamni prostor od tri minute nego onaj od sest ili vise, a pored toga daleko je veca vjerovatnoca da ce on tu reklamu i saslusati...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]