banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 20:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 122 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Dec 2011, 23:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Moze li mi neko objasniti kako bolestan covjek moze biti urednik informativnog programa i to na javnom emiteru,FTV?
Svi koji imaju FTV,i koji su ikad pogledali emisiju "60 minuta" ranije,ili Dnevnik FTV u zadnjih pola godine (otkad je on urednik informativnog programa) ,znaju o cemu pricam. Naime,tu skoro nema vijesti,tu se 99% vremena "objasnjavaju stvari" gledaocima,komentari su apsolutno bolesni,svaka druga rijec je fasizam i svagdje im se prividjaju fasisti,a iz svake vijesti izbija ne samo mrznja,vec i gadjenje prema svemu srpskom,a bogami i hrvatskom!!Veceras su u vijesti iz Bihaca dosli do zakljucka da je na dijelu memorandum SANU i velikosrpski projekat,a u ilustarciji svog komentara drze sliku Atifa Dudakovica i Dobrice Cosica i onda pola sata povezuju kako se Beograd satra da sjebe Bihac!
Mislim,uvijek je FTV bio naklonjen SDP,bosnjacima,i to je donekle i normalno,ali ovo sto se desava otkad je Bakir preuzeo komandu je jako opasno! Moze neko reci,pusti budalu nek prica,ali on ce zatrovati nevjerovatnom mrznjom ogromne slojeve stanovnistva,a pogotovo djecu koja tek stasavaju!

BHT je jedna sasvim pristojna televizija,naklonjena Bosnjacima doduse,RTRS je kao portparol SNSD,ali niotkud ne izbija ovakva mrznja i bolest kao FTV i ovo treba sprijeciti na svaki moguci nacin!!

Senad Avdic je samo potvrdio u zadnjem broju Slobodne Bosne ono sto vidi svako,ko je bar jednom gledao Bakira,a to je da covjek ima napismeno od doktora da boluje od sizofrenije,i da zato nije isao ni na ratiste. To se jasno vidi i na njegovom staklastom pogledu,a i iz svake vijesti koju on uredjuje i daje na citanje svojim podredjenima.Doduse,Senad zna da je kaznjivo i nemoralno iznositi necije dijagnoze,pa je ovako to uvio,ali svakome je jasno na sta je mislio izmedju redova...
Citiraj:
Turković je, gdje god je stigao mahao i licitirao medicinskim kartonom Bakira Hadžiomerovića - nešto je neki doktor naškrabao u zadnjim mjesecima rata što je Bakira poštedilo, oslobodilo obveze da se lomata po crtama obrane, Đokinim tornjevima, Treskavicama, Špicastim stijenama...

Postoje barem dvojica svjedoka, sve iz pravne struke, da sam Hadžiomeroviću, kolegijalno i prijateljski, skrenuo pažnju da bestijalni, doduše u tom trenutku uzoran građanin, Zijad Turković maše, trguje njegovom medicinskom dokumentacijom i da tu vrstu bagre ne treba potcijeniti;.....međutim, program koji on uređuje, naređuje, sebi i i svojim nepostojećim „standardima“ podređuje i prilagođava potpuno je komplementaran s tom dijagnozom: šizofren je, naime! Program.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 00:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Par puta sam gledao tu emisiju na ftv.Covjeku je Tadic bio velikosrbski nacionalista :lol: Fasizam,cetnistvo,velikosrpske ideje te rijeci ne vadi iz usta.Epitet psihicki bolesnik je nesto najblaze sto si mogao staviti.Ja vece gnjide na tv ekranima nikad nisam vidjeo.Iako sam navijao za njega protiv mile na htv-u.Nisam vjerovao da tako nesto postoji.Sto je najgore,njegova mrznja podstice i mrznju onog koji do tad nije znao mrziti.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
A pa i Hitler je bio bolesnik pa je bio predsednik i vrhovni komandant Trećeg Rajha. 'Oće to tako, što si luđi i bolesniji sve te ozbiljnije razumeju, prihvataju i vole.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 00:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ljudi ovo je zaista bolesno,bez obzira da li cemo mi zivjeti sa tim narodom kao komsije,ili u istoj drzavi,ovakve stvari ne mogu nikome donijeti nista dobro,ovo sto on radi je vapaj na mrznju,osvetu i klanje!!

Sta radi taj RAK (Regulatorna agencija za komunikacije)?! Sve te agencije treba ukinuti,a pogotovu ovu koja nista ne preduzima a bolestan covjek uredjuje informativni program! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 00:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Schlager je napisao:
Ljudi ovo je zaista bolesno,bez obzira da li cemo mi zivjeti sa tim narodom kao komsije,ili u istoj drzavi,ovakve stvari ne mogu nikome donijeti nista dobro,ovo sto on radi je vapaj na mrznju,osvetu i klanje!!

Sta radi taj RAK (Regulatorna agencija za komunikacije)?! Sve te agencije treba ukinuti,a pogotovu ovu koja nista ne preduzima a bolestan covjek uredjuje informativni program! :angry4:

slager sta ti ocekujes,pa njega je neki dan americki ambasador pohvalio kao u fazonu jedini koji u bih smije javno pricati bla bla...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Covjek je bolesnik, to je definitivno. Medutim snijesno a zalosno je to da cim je SDP dobio izbore gasi se emisija 60 minuta. A on ima debelu podrsku stranaca, i na neki nacin im je potparol. Zalosno i bolesno :angry4:

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
dukicas je napisao:
A pa i Hitler je bio bolesnik pa je bio predsednik i vrhovni komandant Trećeg Rajha. 'Oće to tako, što si luđi i bolesniji sve te ozbiljnije razumeju, prihvataju i vole.

De nemoj vrijedjati Hitlera da ga poredis sa Bakirom.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 21:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Hiki je gospodin za Bakira. Joj kad se sjetim onog gostovanja Dodika u Zagrebu kad se u emisiju uključio Bakir, a Dodo mu rekao: Teheran je puno ljepši grad od Sarajeva. :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Budala

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 22:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Уз Сенада Хаџифејзовића и Емира Хаџихафизбеговића највећи мрзитељ свега што можда подјсјећа на Србе...Мајмун.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Banjalucki_Behar je napisao:
Covjek je bolesnik, to je definitivno. Medutim snijesno a zalosno je to da cim je SDP dobio izbore gasi se emisija 60 minuta. A on ima debelu podrsku stranaca, i na neki nacin im je potparol. Zalosno i bolesno :angry4:

Бехар, ти си вјероватно упућенији у тај "стари бањалућани" фазон.

Јесу ли Бакирови поријеклом из БЛ?
Ови моји старији ликови са посла ми тврде да је његов стриц радио прије рата у Електрокрајини, био неки шефић. Имао наводно стан у оним ниским зградама преко пута школе Иво Андрић.

Е сад, могуће да је човјек дошао послом у БЛ, а да Хаџиомеровићеви нису одавде.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 22:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hadzihafizbegoviceva familija (ovaj sto ga je zoka prozvao) je sigurno odavde,djed mu je imao kucu kod kafica venecija u boriku,a za hadziomeroviceve ne znam,mozda behar zna

Poslednji put menjao Schlager dana 03 Dec 2011, 22:21, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma Hitler je bio genije, al' se zajebao pa je ispao budala, al' je takođe bolesno mrzeo i to na 1. mestu Jevreje, pa onda nas Srbe i Ruse, zatim Cigane. A Bakir mrzi apsolutno na 1. mestu sve što je Srpsko, a poštuje Srbe tipa Nataša Kandić, Čeda Jovanović, Bogić Bogićević i sl. al' i njih mrzi, samo što su oni naivni pa misle da ih on i ostali bošnjaci vole.
A emisija ,,60 minuta'' više se ne emituje jer je ispunila svoju svrhu u FBiH, postavila SDP na vlast, a video je da ta emisija ne utiče ni 5% na Srbe da ukinu Dodika, pa je skontao da ne vredi da je emituje po tom pitanju.
A sećam se kad je Dodik rekao da je Teheran lepši od Sarajeva i da ima manje džamija, a onda ga je Stanković upitao jer to kriterijum lepote grada koliko ima džamija u njemu, a Dodik mu odgovori da između ostalog jeste i to kriterijum. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 22:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Za one koji ne znaju, Emir Hadzihafizbegovic je ovaj gospodin

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KGKrSBsmNZY[/youtube]

To je onaj isti gospodin koji je nekoliko godina ranije glumio mutavog konobara iz Grahova, u Breninom filmu.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma znam ga, on je glumac i često se pojavljuje u HR reklamama, reklamira ,,Tomato'' i glumi po filmićima u BiH, HR pa čak i Srbiji, glumio je u filmu ,,Turneja'' u Prijedoru kao vlasnika onog motela, sad je on Kantonalni ministar za kulturu u SA Kantonu, jebem li ga ili je bio u prošlom mandatu. Ma teški Srbomrzac, samo, kad smo mi Srbi debili pa stalno više volimo i ljubimo naše dželate od naše braće, sunarodnika i prijatelja.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Момци, тема је Бакир, лик и дјело.

О Богољубу Шаулићу слободно отворите другу тему, али немојте овдје.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 22:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

izvinjavam se.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Meni je intersantniji Emir, iako blage veze nemam ko je on, nego Bakir :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Znate li da je snimatelj iz Bakirove emisije "60 minuta" Avdo Avdić dobio batina? :lol: Fazon im je bio kada uđu kod nekoga, a taj neće da se snima, kameru spuste ali ostave uključenu, nekome dopizdilo pa je Avdo "dobio" par polomljenih rebara :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 00:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Schlager je napisao:
Hadzihafizbegoviceva familija (ovaj sto ga je zoka prozvao) je sigurno odavde,djed mu je imao kucu kod kafica venecija u boriku,a za hadziomeroviceve ne znam,mozda behar zna

Ja sam odrastao baš tu, u ulici S. Kovačevića, i mislim da znam u glavu svakog starosjedioca pojedinačno, ali se ne sjećam da sam ikad čuo za tu porodicu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 122 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]