BLOG GROFA ĐURAZA/TRANSFER: Zašto sam s BUKE prešao na BLIN
'Od sad, pa na dalje i ubuduće ljubitelji mog estradnog djela i misli biće u prilici da me prate na BLIN–u. Glavni razlog transfera jeste SLOBODA. Sloboda izražavanja misli i stava sviđao se on nekome ili ne... Dešavalo se ranije da sam pojedine tekstove za BUKU morao korigovati, prilagođavati. To mi nije bio neki poseban problem, jer nisam neki neuviđajni ego manijak, nespreman da prihvatim savjet, al' s vremenom, to je počelo da me smara'

Zašto Grof ne piše za BUKU?
Grof Đuraz više ne piše za BUKU. O razlozima zbog kojih je došlo do prekida saradnje nas je informisao u emailu koji prenosimo. Zahvaljujemo mu se na dosadašnjoj saradnji i želimo mu mnogo sreće. Kao redakcija smo dužni da, zbog informacije koja se pojavila u BL medijima, pojasnimo cijelu situaciju. Dopis Grofa Đuraza objavljujemo u cjelosti bez uredničkih intervencija

Hej Sale ( Aleksandar Trifunović , op.BUKA )
moram ti objaviti da prekidam saradnju sa Bukom.
Razlog je - bolja ponuda od Blina.
Jednostavno, u pitnaju je duplo više para, a ti znaš da sa parama
nije zajebancija posebno kada je beba na putu.
S obzirom da mi je neizvjesno ostajanje u Zotoviću,
meni je potreban kakav takav siguran finansijski garant.
Nije u pitanju nikakva idologija, čitanost, kurci i palci već finansijska strana.
Sjećam se onda kada smo razgovarali da si mi rekao da je to što dobijam
maksimum koji mi se može dati i tada mi je bilo ok, ali sada je totalno druga priča.
Nadam se da me razumiješ..
Iskreno sam veoma zahvalan na svemu što sam doživio za i preko Buke te se nadam da ćemo ostati u dobrom i fer odnosu po pitanju saradnje na nekim drugim frontovima.
Tebi sam zhvalan što si nesebično podržavao grofove muzičke zahvate te se nadam da nam taj aspekt saradnje neće izostati u budućnosti, jer opet mi radimo za istu stvar - Sloboda, revolucija, slobodna misao.
Na kraju krajeva ti reče da primaš svakodnevno gomilu novih tekstova od novih, mladih blogera, pa iskreno vjerujem da ima dovoljno nove krvi i novih snaga kojima bi Buka značila i bila sjajna da podjele svoje misli i ideje.
Htio sam juče doći u hotel, al sam imao neke ne predviđene obaveze. Imao sam najeru ovo usmeno da ti saopštim, al jebi ga. Može i ovako.
Čujuemo se.
Đurica.
BUKA