banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 23:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: nes radio
PostPoslato: 10 Okt 2010, 08:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Dec 2008, 20:36
da li nes radio ima negdje svoju playlistu ili neki program da se preko njega moze slusati i odmah vidjeti muzika koja svira kao na stranim stranicama (otvori se novi prozor u web browser i moze se vidjeti ime pjesme koja trenutno svira, i imaju standardne opcije pojacaj smanji ton, pauza play)

Vrh

Tema posta: Re: nes radio
PostPoslato: 11 Okt 2010, 16:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
ma nemaju, otkud im to ....

vidi kakvu imaju web stranicu , tuga : http://www.nesradio.com/

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 19:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
Hahah al bas, pa bolji su oni site-ovi od stranice koje ne mozes nac xd

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2013, 23:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2002, 01:00
Citiraj:
BANJALUKA - Jedna od najslušanijih radio-stanica u Bosni i Hercegovini organizuje nešto novo ovog ljeta za sve svoje vjerne slušaoce.

Riječ je o nagradnoj igri "Nes - moja prva stanica, koja će od 15. do 30. juna biti realizovana u gradovima širom BiH. Slušaoce Nes radija, pored druženja sa Nes patrolom očekuje više od 300 vrijednih nagrada.

Sve što je potrebno da uradite kako biste osvojili neku od nagrada je da na radio-prijemniku u vašem automobilu Nes radio bude na prvom mjestu. I zato, stavite Nes na prvo mjesto, zaustavite se na poziv Nes patrole ili vi zaustavite njih ako ih primijetite u vašem gradu i osvojite nagradu.

Tihana Tepšić, direktorica programa Nes radija, istakla je da su ovom nagradnom igrom htjeli da se zahvale svim vjernim slušaocima na povjerenju koje im ukazuju već 16 godina.

"Ovo je prilika da na interesantan način obradujemo naše slušaoce, animiramo ih da prate program Nes radija i dalje, kao i da se zabave s našom ekipom na ulicama gradova širom BiH", kazala je Tepšićeva.

Uz vrijedne nagrade na frekvencijama Nes radija slušaoci mogu dobiti mnogo zanimljivih sadržaja, kvalitetnih informacija i najbolje muzike. Uvijek raspoložena ekipa trudi se da iz godine u godinu razveseli, informiše i obraduje slušaoce svih starosnih kategorija.

Ova radio-stanica počela je emitovati program 1. juna 1997. godine i od početka do danas zadržala je slogan "Mjesto gdje prestaje mržnja, a počinje ljubav". Prema svim relevantnim domaćim i međunarodnim istraživanjima Nes radio se nalazi među tri najslušanije radio-stanice u BiH.

Bojan Dragišić, jedan od članova ekipe koja će patrolirati bh. gradovima, pozvao je slušaoce da uživaju u lijepom vremenu, vožnji i druženju sa Nes ekipom.

"Jako sam euforičan prije početka ovog, za nas velikog projekta i nestrpljivo čekam da vidim kako će naši slušaoci reagovati na iznenađenja koja spremamo za njih", rekao je on.

Nes patrola će od 15. do 30. juna pratolorati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

Potražite ih i osvojite nagradu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Šta fali stranici? Sasvim je pristojna.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 15:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
U vrijeme kad je pisan taj post, web stranica je bila smijesna. Sad je, kao sto si napisao, pristojna.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 09:46 
Početnik
Početnik

http://www.nezavisne.com/umjetnost-zaba ... 98717.html
Nes radio, jedna od tri najslušanije radio-stanice u Bosni i Hercegovini, realizovao je od 15. do 30. juna nagradnu igru "Nes - moja prva stanica".

Spoiler:
Citiraj:
BANJALUKA - Nes radio, jedna od tri najslušanije radio-stanice u Bosni i Hercegovini, realizovao je od 15. do 30. juna nagradnu igru "Nes - moja prva stanica".

Nes patrola je tokom 16 dana obišla gradove širom BiH i podijelila preko 400 nagrada. Veoma interesantno brendirano vozilo bilo je prava atrakcija na ulicama bh. gradova i izazvalo je oduševljenje mnogobrojnih slušalaca ove banjalučke radio-stanice.

Tihana Tepšić, direktorica programa Nes radija, prezadovoljna je nagradnom igrom "Nes - moja prva stanica".

"Ove godine smo odlučili da na nešto drugačiji način obilježimo 16 godina postojanja Nes radija i nagradimo naše vjerne slušaoce, koji su uz nas već godinama. Ovo je bila i idealna prilika da neke od naših slušalaca lično upoznamo, da im zahvalimo na dugogodišnjoj odanosti, ali i saznamo zašto vole da slušaju našu radio-stanicu", kazala je Tepšićeva.

Ona je dodala da su članovi Nes patrole, kao i čitava ekipa Nes radija, vrijedno radili proteklih 16 dana kako bi slušaocima Nes radija prenijeli barem dio atmosfere s ulica gradova širom BiH.

"Ovo je jedan od najzahtjevnijih projekata koje smo sproveli dosad i oduševljeni smo reakcijama slušalaca", zaključuje Tepšićeva.

Diana Radić, direktorica marketing službe Nes radija, kazala je da Nes radio svake godine u saradnji sa svojim klijentima za rođendan pripremi veliki broj nagrada za vjerne slušaoce.

"Nagradna igra 'Nes - moja prva stanica' je simbolično trajala 16 dana s ciljem da se približimo svim slušaocima, da im zahvalimo na druženju i povjerenju koje nam ukazuju godinama", istakla je ona i poručila da ovakva druženja obećavaju i narednih godina.

Tim Nes radija takođe je zahvalio svojim partnerima, koji su ga podržali u ovom projektu i obezbijedili nagrade za slušaoce: "Nezavisne novine", "Glas Srpske", "Alma Ras", "Sim impex", Studio "Piramida", "Voćar promet", UniCredit Bank Banjaluka, "Unicoop home", "M:tel", "Petrol BH Oil", "Office shoes", "Hemofarm", "Mingos kafa", "Coexpert Tikkurila", Vinarija "Vukoje".

Bojan Dragišić, prepoznatljivi glas Nes radija i član Nes patrole, kazao je da je najveće zadovoljstvo bila činjenica što slušaoci u dosta slučajeva nisu očekivali nagrade, jer je, kako je istakao, njihova najveća nagrada bila da upoznaju ljude koji kreiraju program Nes radija i svakodnevno popravljaju njihovo raspoloženje.

"Proteklih šesnaest dana su bili nezaboravni, prepuni pozitivne energije i jako lijepih emocija. Tokom trajanja nagradne igre trudili smo se i da slušaocima koji u tom trenutku nisu u mogućnosti da zaustave Nes patrolu prenesemo dio atmosfere u programu u vidu uključenja slušalaca i njihovih komentara na patrolu", rekao je Dragišić i dodao da su najtopliji i najsrdačniji doček imali u Velikoj Kladuši, gdje su zaista jako slušani, kako u automobilima, tako i u lokalnim kafićima. Nagrade su, dodaje on, najbrže podijelili u Prijedoru.

On je naglasio da su posebno ponosni što je najtraženija nagrada, pored mnogo vrednijih, bila Nes majica, koju su mnogi slušaoci dobili na poklon i po kojoj će pamtiti dolazak Nes patrole u njihov grad.

"Ova nagradna igra nam je veliki podsticaj da i dalje gajimo poseban odnos s našim slušaocima, ali nas isto tako i obavezuje da u narednom periodu osmislimo nove i originalne projekte", istakao je Dragišić.

Jedan vjerni slušalac Nes radija u Sarajevu tražio je čak i broj telefona Nes patrole kako bi ih lakše pronašao, a Banjaluci su određeni slušaoci nakratko napuštali radna mjesta kako bi osvojili nagradu.

Najsimpatičnija situacija se desila u Banjaluci, kada je Nes patrolu zaustavio gradski autobus, a nakon što su nagradili vozača, dobili su veliki aplauz od putnika koji su se vozili ovom linijom.

Slušaoci su uz dobijenu nagradu vrlo često davali prijedloge u vezi s programom Nes radija, ali i ukazivali na ono šta im se dopada i šta vole da slušaju na talasima ove radio-stanice.

Neven Jović, vozač i član Nes patrole, kaže da je u periodu od 15. do 30. juna ekipa prešla više od 3.500 kilometara i obišla sve veće gradove BiH, gdje postoji signal Nes radija.

"Bilo mi je zadovoljstvo što sam bio dio ovog projekta. Upoznali smo mnogo slušalaca, koji su nas oduševili svojim reakcijama na nagradnu igru. Bilo je poprilično emotivno kada je došao kraj našem druženju, a proteklih šesnaest dana ću dugo pamtiti", rekao je Jović.

Lijepo vrijeme doprinijelo je da i u Gradišci slušaoci zaustavljaju Nes patrolu, pa je tako samo na jednom mjestu podijeljeno pet nagrada, jer se ekipa nije uspjela pomjeriti na drugu lokaciju. Tokom trajanja nagradne igre, u najvećem broju slučajeva vozači su sami zaustavljali Nes patrolu, a često se dešavalo da patrola ostaje na jednoj lokaciji zbog prevelike zainteresovanosti. Građani su takođe s balkona iz svojih stanova, ali i iz pojedinih lokala pozdravljali ekipu Nes radija.

U redakciju ove radio-stanice svakodnevno su stizali pozivi znatiželjnih vozača koja je sljedeća stanica Nes patrole, a nagrađeni slušaoci zahvaljivali su putem poruka, pa su tako čak i Bojana Dragišića, člana Nes patrole, lično kontaktirali na Facebooku.

Ovu priliku su mnogobrojni slušaoci iskoristili da lično pohvale program Nes radija i iskažu svoju odanost, koja traje preko 10 godina.

"Stalni sam slušalac Nes radija i mogu vam reći da je u Kozarskoj Dubici Nes radio inače mnogo slušan. Često putujem, pa se redovno uključujem u vaš program. Najbolji ste što se tiče muzike, ali i kvalitetnih informacija, kao i mnogo zanimljivih tema koje interesuju građane i vozače", rekao je jedan od nagrađenih slušalaca u Kozarskoj Dubici.

Na ulicama Mrkonjić Grada i Šipova slušaoci su ih dočekali s oduševljenjem. Čak su ih, kada primijete brendirani automobil Nes radija ispred pojedinih lokala, gdje je patrola odmarala, tražili kako bi se fotografisali s njima.

"Zaista sam se prijatno iznenadila kad me zaustavila patrola. Nes radio je moja omiljena radio-stanica i slušam vas već dugi niz godina. Program je šarolik, tako da se za svakog može pronaći nešto interesantno. Takođe bih pohvalila i izbor muzike koju emitujete, jedni ste od rijetkih koji vrednuju i emituju isključivo pop, rok muziku strane i ex-Yu produkcije od šezdesetih do danas. Samo ostanite takvi kakvi ste dosad bili", poručila je nagrađena slušateljka u Šipovu.

Jedan od slušalaca u Prijedoru kazao je da je Nes radio njegova omiljena radio-stanica, a ono što je izdvaja od ostalih je svakako pozitivna energija koju prenosi na svoje slušaoce. On je ispričao da se potrudio da pronađe patrolu na ulicama Prijedora kako bi ih ugostio u nekom od lokala i naravno osvojio nagradu, a neki su pokušali da ih "potkupe" palačinkama, kafom, pićem.

"Srećan sam što sam imao priliku da upoznam dio ekipe Nes radija, momci su opušteni, raspoloženi. Redovno vas slušam s kolegama na poslu od 2006. godine, intenzivno u terminu od sedam do 15 časova. Jedina zamjerka mi je što i Prnjavor nema jednu takvu radio-stanicu, pa da i vi nama možete zavidjeti", rekao je nagrađeni slušalac u Prnjavoru.

Slušalac u Laktašima zaustavio je Nes patrolu u automobilu auto-škole, a u njemu se, pored instruktora koji Nes radio sluša godinama, našao i budući vozač. Rekao je da Nes radio sluša još od srednjoškolskih dana, kada je svoje omiljene pjesme snimao na kasete upravo s njihovih frekvencija.

Nezapamćeno interesovanje vladalo je na ulicama Banjaluke u nedjelju, 23. juna. Za samo sat vremena ekipa Nes patrole podijelila je preko pola nagrada namijenjenih za cijeli dan, a pojedini vozači kršili su saobraćajne propise kako bi zaustavili patrolu i osvojili neku od vrijednih nagrada.

Takođe, slušalac u Brodu kazao je da mu je ekipa Nes radija nagradom uljepšala rođendan. Čak ni kiša koja je padala veći dio dana nije uticala na građane, koji su se potrudili da potraže patrolu na ulicama Dervente i Broda i osvoje neku od nagrada.

Oduševljenje patrolom i nagradnom igrom vladalo je i u Srpcu.

"Saznao sam da dolazite u Srbac, pa sam odlučio da vas potražim. Redovno slušam program Nes radija, najbolji ste. Nes radio je dio moje svakodnevice. Zbog posla provodim dosta vremena na terenu, tako da ste mi u automobilu broj jedan, u šta ste imali priliku da se uvjerite. Takođe, kad sam kući volim da se odmaram uz vaš program. Samo tako nastavite", rekao je jedan nagrađeni slušalac u Srpcu.

Nes patrola se u jednom trenutku morala sakriti u Srpcu kako ne bi sve nagrade podijelila odjednom. Jedan od nagrađenih slušalaca bio je i policajac, koji je rekao da bi im, da je znao da će sresti Nes patrolu, ponio policijsku palicu da pomoću nje zaustavljaju vozače.

Ekipa je i u Kneževu bila prava atrakcija, a slušaoci su ih dočekali s oduševljenjem.

"Mi se hranimo kvalitetnim informacijama i lijepom muzikom, a upravo to nam pruža Nes radio. Pravo ste osvježenje za sve nas u ovim ljetnim danima. Redovno vas slušam i sve pohvale za ekipu", kazao je nagrađeni slušalac u Kneževu.

Patroliranje na ulicama Velike Kladuše bilo je zanimljivo za ekipu Nes radija, koja je u tom gradu upoznala osmogodišnju Miu Ribić. Ova djevojčica je, vjerovali ili ne, osvojila dva prvenstva Hrvatske u Motocrossu i Supercrossu za 2011. godinu, te je i zvanična prvakinja Hrvatske u svojoj kategoriji, gdje se takmiči kao najmlađa učesnica. Ona je zaustavila ekipu Nes patrole i izazvala veliko oduševljenje.

"Hvala vam što ste se sjetili ovog našeg malog grada, koji je nama na početku, a mnogima na kraju Bosne i Hercegovine. Ovdje ste mnogo slušani, naročito među mlađom populacijum. Izbor muzike koju emitujete je odličan", kazala je nagrađena slušateljka iz Velike Kladuše.

Slušaoci su takođe primijetili i novine koje je ovog proljeća Nes radio uveo u svoj program.

"Promjene su pravo osvježenje u ovim ljetnim danima. Svaka čast ekipi koja je realizovala projekat 'Nes - moja prva stanica'. Ideja je pun pogodak, a Nes radio je ubjedljivo najbolji u Bosni i Hercegovini", kazao je jedan od slušalaca u Jajcu, dodajući da je zadovoljan nagradom koju je osvojio.

Građani Bihaća bili su jako aktivni i brzi u pronalaženju patrole.

Vozači u Sarajevu iznenadili su Nes patrolu svojim pozitivnim reakcijama, a mnogi su ih ugostili u sarajevskim lokalima.

"Sarajevo vas mnogo voli. Drago mi je što nagradnu igru završavate posjetom našem gradu. Želim da i dalje trajete i ostanete najslušanija radio-stanica na našim prostorima, koja svojim slušaocima nudi mnogo kvalitetnih informacija i prave muzike. Kroz ovu nagradnu igru, posjetom bh. gradovima, druženjem sa slušaocima i vrijednim nagradama koje ste pripremili za sve nas, pokazali ste koliko mislite na svoje slušaoce i hvala vam na tome", rekao je nagrađeni slušalac u Sarajevu.

Ekipa Nes radija od 15. do 30. juna patrolirala je u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Srbac, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prnjavor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
bla bla truc bluc

Hajte vi nama recite kada cete ponovo rusiti vlast kao prije 16 godina? Cisto da znamo na vrijeme upaliti radio :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 10:16 
Početnik
Početnik

Mene tesko mozes povezati sa rusenjem vlasti. Pokusaj se obratiti onima koji su je rusili. Ako su je rusili ljudi sa radija, obrati se njima. Iskreno, i bilo je vrijeme da se rusi, kao sto je i sada. Meni su radio stanice jedna vrsta hobija, pa sam ispratio njihovu nagradnu igru. Za vlast i rusenje iste zaboli me.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gdje si vidio optuzivanje? Saml zahtijev za validnim pregledom programa :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 10:21 
Početnik
Početnik

Mozda si smjesan sebi, samo mozda. Uzdravlje.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam. To je, priznajem, prilican problem.

Budi pozdravljen :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2013, 10:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
The_new_Statesman je napisao:
bla bla truc bluc

Hajte vi nama recite kada cete ponovo rusiti vlast kao prije 16 godina? Cisto da znamo na vrijeme upaliti radio :D

:D

pre da ce se vlast promeniti mirno na izborima...
mislim da Kopanjini mediji nisu nosioci projekta promene vlasti...a sa promenom odose i sponzori,projekti...mozda se i ukljuce u promene,ali verujem da ce to biti mnogo kasnije od nekih drugih...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]