BL Boy je napisao:
jbl ih kosarica.
O Bože...
Ne navijam za Partizan, ali ta mi je utakmica bila zanimljivija od fudbala te večeri!
Silvio Dante je napisao:
Срећом па ти не седиш у РТС-у иначе би умето кошаркашког четвртфинала Евролиге, Партизан - Макаби, гледали енгелски Манчестер и немачки Бајерн.
Potpis!
Vuk samotnjak je napisao:
Ali problem je sto ce novcanu kaznu platiti narod a ne RTS ili skupstinski odbornici.
A možda neće bit' ni kažnjen:
Citiraj:
U UEFA nisu želeli da komentarišu informaciju da bi RTS mogao da plati odštetu od milion evra, o čemu se spekulisalo u srpskim medijima.
Navodi se da su ugovori sa emiterima predmet nacionalnog zakonodavstva svake zemlje, kao i da programska šema ponekad može biti promenjena.
Čak piše da će UEFA razgovarati sa RTS-om i pitati za razloge neprenošenja.
A ta vijest iz prvog posta u temi je iz Press-a, a Press teži senzacionalizmu i nekad znaju pretjerat', al' bash pretjerati
Edit: Evo i izjave leekova sa B92
Citiraj:
„Svi ugovori su različiti i ne znamo kakav su potpisali RTS i UEFA, ali u našem ugovoru nije postojala opcija šta će se desiti ako ne prenosimo utakmicu”, rekli su nam na TV B92 koja je od 2003. do 2009. prenosila Ligu šampiona.