Hm, teško pitanje.
Kao što su neki već rekli, Total TV ide samo na jedan TV. Ukoliko želiš na 2, moraš plačati još jednu pretplatu. No, tu postoji par načina da to "izbjegneš":
1.) uzmeš bežični A/V sender, sa njime dobiješ remote control i gledaš na 2/3 televizra isto. ono što jedan gleda, gledaju svi. cijena im je oko 300 kuna u HR (polovan), ne znam koliko je tu kod nas.. domet daljinskog u zatvorenom prostoru je oko 5-8m (iako piše na kutiji da je 30, ali lažu

)
2.) povežeš receiver feedback kanalom na drugi TV .. ali to je još gora opcija jer možeš samo 2 TV-a tako spojit, moraš prebacivat kanale na originalom receiveru, svi naravno gledaju isto - uglavnom koma ... najgora opcija
3.) najbolja opcija, ali i najskuplja - kupiš 3 receivera koji podržavaju cardsharing. Recimo dreambox, ali imaš i jeftinijih verzija tipa optibox (oko 100tinjak eura po komadu, pa i jeftinije) i u jedan glavni ubaciš Total TV karticu a druge dva spojiš sa mrežnim kablom. Na taj način na svakom televizoru možeš gledati kanal koji hočeš, dakle neovisno što se gelda na druga 2. Ova opcija izgleda na prvi mah možda preskupa i neisplativa, ali na duže staze se itekako isplati. Uostalom, ne moraš odmah kupiti 3 receivera, kupi 2 (+ Total TV pretplatu) pa kada skupiš para za treći - uzmi njega.
To je što se tiće TTV-a... što se općenito digitalne satelitske tiće, hm - nema tu baš puno "kruha" ukoliko svaki drugi/treći dan ne ubacuješ ključeve ili ukoliko nemaš CS. Također paketi koji su dostupni preko ključeva sumnjam da su "jako zanimljivi" tvojim ukučanima, znam po svojima da im je najbitnije da imaju domaće kanale i kanale sa prijevodom, a to odmah prekriži. Također, niti Digi Tv neće još dugo biti dostupan preko ključeva. A od besplatnih domaćih kanala na satelitu imaš ih premalo - uglavnom su to lokalni/sms/tarot kanali.
Što se kablovske tiće - tu opciju ne znam.
Sve u svemu - zaključak je da ne postoji JEFTINO a KVALITETNO riješenje. Ako želiš nešto kvalitetnije, moraš i platit. Ili stavi jednu riblju kost na krov pa šta uhvatiš.