banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 20:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2009, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=2520

Umjesto da se zajedno ujedine na raskrinkavanju kriminala na pordučju BiH. One se svađaju koliko je Davidović Bošnjaka poubijao i koliko je katoličkih crkava srušio. Mislim 'ajd zdravo.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 00:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Feb 2009, 01:51
nije to nikakav NOVI rat...prasinu je diglo ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=iAkjy3zd ... r_embedded

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 00:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja mislio snimak na kome Davidović kolje, kad ono mućak.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Hahaha, kako pjeva Dodin vojnik! :lol: :lol: :lol:
I da ta budala bude direktor necega?! :roll: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 18:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Dec 2007, 17:57
Hmmmm zanimljivo,mozda pocnem da placam pretplatu RTRS-u.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 19:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
skontajte, lik iz cistog snijega ulazi u po blata (10-12 sekunda) :lol:
Jedan profesor s pravnog fakulteta je u sred ispita prekinuo studenta da bi ispricao par stvari o doticnom, i tom prilikom je stalno koristio izraz "taj skot" :lol:
A ona emisija koju je Slavisa Sabljic uredjivao, cini mi se da se zvala Malo sutra, brzo je dozivjela svoj kraj, pretpostavljam zbog toga sto se u svakoj epizodi u arhivskim snimcima pojavljivao i sam Sabljicev "diš" i to uvijek raši iza leđa. :roll:

I na kraju mogu samo da zapjevam onu nasu staru junacku:
po šumama i gorama naše zemlje ponosne, idu čete partizana...

P.S. ima li išta odvratnije od "ljudi za sve režime".... :(

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa snalažljivi, valjda? :D

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
filozof sa vrbasa je napisao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja mislio snimak na kome Davidović kolje, kad ono mućak.

To ni RTRS ni sam Davidovic nije demantovao, sta dalje reci:) to je bio ministar vjera u vladi za vrijeme rata kada su se rusile dzamije i crkve, ako nije naredio jeste tolerisao i nista nije uradio da isto sprijeci.Ko da se ujedini pa rtrs ne samo da nije u funkciji razotkrivanja vec je i u funkciji pokrivanja kriminala vladajuce strukture tako da im to napamet nepada.

Poslednji put menjao BL Boy dana 23 Apr 2009, 23:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma smiješno stvarno. Nekoliko godina taj snimak stoji na netu i svako ga može vidjeti. Ne mogu vjerovati da na njemu novinari Federalne grade slučaj. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma smiješno stvarno. Nekoliko godina taj snimak stoji na netu i svako ga može vidjeti. Ne mogu vjerovati da na njemu novinari Federalne grade slučaj. :)

ne na njemu vec u emisiji je bilo rijeci o kriminalu i prodaji zgrade rtrs integralu, a onda su se kasnije potkrijepili sa ovim video materijalom o liku i djelu bivseg ministra koji usput koliko sam vidjeo nije argumentovano demantovao nista od navedenog vec samo rekao da nije istina, a Vaslkovica isto neargumentovano nazvao kriminalcem i povezao sa cickom Bjelicom i krimi miljeom u Istocnom Sarajevu

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 23:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E u to ne ulazim, to spada u isti domen sa zgradom Vlade. Ako su krivi neka ih đavo nosi.

Međutim ovo da je odgovoran za klanje Bošnjaka i rušenje katoličkih crkava je jedna obična glupost. On je bio jedan običan ministarčić i ništa više. Ne mogu da pokupe Harisa Silajdžića a da bivšem ministru informisanja prišiu ove zločine.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da li sam zaboravio, ali nisam znao da je bio ministar, a pogotovo nisam znao za ovaj snimak. Svejedno ovakav covjek je na celu rtrs kao javnog servisa, kuce koja bi trebala da bude simbol nezavisnog novinarstva i sl:lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E u to ne ulazim, to spada u isti domen sa zgradom Vlade. Ako su krivi neka ih đavo nosi.

Međutim ovo da je odgovoran za klanje Bošnjaka i rušenje katoličkih crkava je jedna obična glupost. On je bio jedan običan ministarčić i ništa više. Ne mogu da pokupe Harisa Silajdžića a da bivšem ministru informisanja prišiu ove zločine.

Ja sam za to da svi odgovoaraju ako su krivi nema selektivne pravde, mada sad ne mogu da ne argumnetovano tvrdim ni da jeste ni da nije tu je sud koji to treba da radi. Kazes bio ministarcic, ali ministar vjera koji je kao sto sam rekao mogao to sve da sprijeci. Da li je organizovao opet kazem ne moze niko da tvrdi bez dokaza, samo i to je neko morao da radi nije bas slucajno u BL odletjela sve jedna dzamija ipak je tim neko dirigovao. Protiv tog sam da svako svog brani, a proziva onog tamo nekog drugog.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 23:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je tu intersantniji Dragomir Babić koji je kako je TV prikazala obavljao dužnost vojnog policajca, znači guzica mu nije vidjela ratišta. A sada je postao borac za pravdu u Slobodana Vaskovića.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Meni je tu intersantniji Dragomir Babić koji je kako je TV prikazala obavljao dužnost vojnog policajca, znači guzica mu nije vidjela ratišta. A sada je postao borac za pravdu u Slobodana Vaskovića.

ne znam da li mu je to u ovom kontekstu price + ili - jer ako nije bio u ratu nije mogao ni da pocini zlocin, s druge strane nije fer prema drugim koji su kao moj stari isli u rat dok je on svoju guzicu izvukao. No izvukli su je mnogi tako da nije on jedini koji je ratovao iz pozadine:)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 23:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dužnost vojnog policajca , osim što lovi mangupe koji su bježali sa linije je i da prate i kontolišu te iste mangupe po gradu kako ovi ne bi počinili neki ratni zločin ili digli u vazduh neki vjerski ili civilni objekat bez potrebe. U toj mašini jedan zupčanik je zaribao, treba otkriti koji.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 00:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dužnost vojnog policajca , osim što lovi mangupe koji su bježali sa linije je i da prate i kontolišu te iste mangupe po gradu kako ovi ne bi počinili neki ratni zločin ili digli u vazduh neki vjerski ili civilni objekat bez potrebe. U toj mašini jedan zupčanik je zaribao, treba otkriti koji.

Po tebi su to bili pojedinacni ispadi mangupa dezertera, mada se ja ne bih slozio s tim. Prije bih rekao da je to planski radjeno i organizovano kao sto je i samo protjerivanje radjeno, a opravdanje ne moze biti da je to zbog toga sto su i oni isto cinili. Sumnjam u to da je to sve bilo stihijski radjeno i da je rezultat incidentnih situacija koje su pravili kako kazes ti mangupi koji su bjezali s ratista.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 02:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Morali su biti gospodari rata koji su sve to nadgledali i koordinisali, ali pokušavam da izbjegnem situaciju kao u slučaju Srebrenica da se na listi glavnih osumnjičenih nađu razne sekretarice, kuvarice, čistačice itd...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Morali su biti gospodari rata koji su sve to nadgledali i koordinisali, ali pokušavam da izbjegnem situaciju kao u slučaju Srebrenica da se na listi glavnih osumnjičenih nađu razne sekretarice, kuvarice, čistačice itd...

Svakako, ali uloga i odgovornost ministra vjera za desavanja oko rusenja crkvi i dzamija sigurno nije minorna, niti je to neka funkcija sa koje on nije mogao vrsiti uticaj na odredjena desavanja.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 20:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
.......priči nije kraj :lol:

U ratu : teški SDS-ovac , (ili što bi on za sebe rekao "četnik")
poslije rata "socijal-demokrata" ,
a prije rata : :evil3:

Citiraj:
NN: Da li ste bili clan neke partije?
DAVIDOVIC: Jesam, sest godina prije rata bio sam clan Saveza komunista Jugoslavije

:confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2:
http://www.srpskadijaspora.info/vest.asp?id=1301 :evil3:

O JEBEM TE ŽIVOTE, DA TE JEBEM, PA OVO JE ZA NE POVJEROVATI..... (je li to znači da je negdje takođe pjevao i "o partizanima"..... treba li uopšte odgovoriti.... )

P.S. Vaskoviću uplati koju kintu na moj žiro račun vidiš da sam iskopo nešto što ni ti nisi znao :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]