banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2009, 01:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Sukobi u centru Beograda, napadnuta TV ekipa Studija B

Citiraj:

Sukobi u centru Beograda, napadnuta TV ekipa Studija B

24. Mart. 2009 | (22:27 -> 22:46), Izvor : Studio B

Novinar Televizije Studio B Igor Košut kaže da je ekipa napadnuta na pešačkom prelazu kod Narodnog pozorišta kada se vraćala sa izveštavanja sa večerašnjeg mitinga na Trgu Republike. Prema njegovim rečima, trojica mladića prišla su asistentu snimatelja Aleksandru Bombeku i pitali ga sa koje su televizije, a kada su dobili odgovor, počeli su da ga šutiraju. Košut je dodao i da je nekoliko udaraca zadobio i kamerman Studija B Miloš Petrović. Pričinjena je i materijalna šteta jer je u tom incidentu nastradala i tv oprema. Pored napada na našu ekipu, dvojica mladića napala su i snimatelja RTS-a.

Opet novinari krivi za sve? :roll: :roll: Ovo je za svaku osudu!!!

Citiraj:

Sukobi i na Zelenom vencu, šestoro povređenih
Grupa mladića sukobila se sa policijom nešto posle 21 čas na Zelenom vencu, i u tom sukobu povređeno je šest osoba, potvrdila je za Studio B doktorka Nada Macura iz hitne pomoći. Ekipe hitne pomoći ukazale su pomoć povredjenima, a policija je privela osumnjičene za učešće u tom sukobu. U tom incidentu polupani su izlozi restorana Mek donalds. Za saobraćaj je zatvorena Prizrenska ulica, a u centru grada nalazi se veliki broj policajaca u opremi za razbijanje demonstracija.

Na Trgu Republike prethodno je održan miting povodom 10. godišnjice početka NATO bombardovanja. Na tom skupu okupilo se oko hiljadu uglavnom mladjih ljudi. Na mitingu se okupilo oko 1.000 uglavnom mladjih gradjana koji su nosili zastave pokreta 1389, Obraza, Udruženja Naši, Ravnogorskog pokreta, Srpske radikalne stranke i plakate sa slikama bivšeg predsednika SRJ i Srbije Slobodana Miloševića.

Aktivisti Obraza su uzvikivali "Obraz, Srbija, Kosovo Metohija" klicali Radovanu Karadžiću i Vojislavu Šešelju i uzvikivali "Hoćemo oružje", "Ubi, zakolji da Šiptar ne postoji", "Ubi, ubi Šiptara" uz nacistički pozdrav i palili navijačke baklje.

http://www.studio-b.co.yu/info/vest.php?id=35943

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
U Trebinju napadnu novinara, pa to "kopira" i Beograd.

U Trebinju narod osujeti postavljanje kamena temeljca za džamiju, pa to za nekoliko dana urade i u Banjaluci.

Crni humor. :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 22:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
U Trebinju napadnu novinara, pa to "kopira" i Beograd.

Bilo bi mnogo pametnije da im se copy-paste opcija pokvarila.

Nego gledam bas veceras u "Vestima u 7" na Studiju B, nevjerovatno je da su na momke koji su snimali dogadjaj bez ikakvog razloga nasrnuli izgrednici. Krivi su eto, samo zato sto rade na Studiju B. :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 13:15 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Mar 2009, 12:59
nek su ih napali, te izdajnicke novinare sa izdajnickog studija b. Nadam se da su ih bar dobro nalupali

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 16:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

srpko1389 je napisao:
nek su ih napali, te izdajnicke novinare sa izdajnickog studija b. Nadam se da su ih bar dobro nalupali

Kako pobogu tako? Pa ti ljudi su "samo" pratili dogadjaj. Pa ako ce se ici logikom da se na svakom skupu koje prave organizacije ovog tipa lupaju novinari koji snimaju takve skupove ko ce uopste izvjestiti javnost da se takav skup i desio. Sami sebi skacu u stomak. Ovaj dogadjaj od prije dva dana je po meni, kao sto vec rekoh za svaku osudu.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2009, 10:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Mar 2009, 12:59
znaju ljudi koga su napali, izdajnike sa izdajnickog studija b. treba se samo sjetiti kako su oni izvjestavali za vrijeme NATO BOMBARDOVANJA SRBIJE.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2009, 11:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Sep 2008, 11:12
srpko1389 je napisao:
znaju ljudi koga su napali, izdajnike sa izdajnickog studija b. treba se samo sjetiti kako su oni izvjestavali za vrijeme NATO BOMBARDOVANJA SRBIJE.

Ovde je svaki komentar suvišan. A za tvoju informaciju, STUDIO B je o bombardovanju Srbije izveštavao na gotovo identičan način kao i RTS pošto je Milošević tih dana smenio kompletnu redakciju i postavio svoje ljude.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 08:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pusti ga, vidis da ne zna o cemu prica

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 13:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Mar 2009, 21:23
BSE je napisao:
pusti ga, vidis da ne zna o cemu prica
vjerovatno je mislio na B52? :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 15:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
mislis na B92 :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 15:56 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Mar 2009, 21:23
BSE je napisao:
mislis na B92 :)
naravno,jedina profašistička tv u Srbiji

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2009, 23:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne znam kako kome, ali po meni je Studio B, danas, respektabilna (beo)gradska televizija... Sinonim Beograda. Imaju definitivno najaci gradski i jutarnji program koji sam ikad uopste i gledao. Sam jutarnji program traje cak punih 5 sati, i pravi je gradski servis.

Evo bas na prvi april RTV STUDIO B obiljezava 39 godina rada i postojanja.

http://www.studio-b.co.yu/info/vest.php ... ja=Beograd

Kamo puste srece da mi u BL imamo bar u formi pokusaja nesto od onoga sto radi STUDIO B u Beogradu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]