banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2009, 23:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Citiraj:
Treće izdanje Velikog Brata sa poznatim ličnostima počelo je u ponedeljak uveče na televiziji Pink.

U Kuću na Košutnjaku slavne je uveo oprobani voditeljski tim, Milan Kalinić i Dragan Marinković Maca, i sam prethodni učesnik VIP VB.

Pre samog početka šoua, prikazan je kratki snimak lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka u ispovedaonici. Tako je, verovatno greškom, otkriveno da je Čanak (49) prvi političar koji će ući u domaćeg VB.
Prva ukućanka je "među deset najlepših žena na svetu koje umeju da se biju", Tijana Stajšić (24), Mis Jugoslavije 2001. godine! Pored karijere u manekenstvu, Tijana vredno radi i na borilačkim veštinama - nosilac je crnog pojasa u karateu.

Drugi je ušao reper Dalibor Andonov Gru (36)! Jedan od najpopularnijih hiphopera devedesetih rekao je da nema nikakvu taktiku, a da je njegova supruga Danica Prvulović, bivša manekenka sa kojom ima sinčića Vuka, na ulazak u Kuću rekla "OK".

Treća ukućanka je folkerka Mira Škorić (39), koja po sopstvenom priznanju nije pevala "samo u Japanu".

"Zovu me i Mira Četiri Pištolja, a ja imam samo dva. Volim da imitiram ljude, i ulazim kako bih demantovala sve tračeve o sebi", rekla je pevačica koja za sobom ima brojne nagrade i više od deset studijskih albuma.
Četvrti ukućanin bio je Nenad Čanak, koji je okupljene u dnevnoj sobi iznenadio izlaskom iz ispovedaonice.

"Vidim da će biti zaista šarena ekipa", prokomentarisao je Gru.

Peta je bila prva "veteranka" VB, promoterka i model Jelena Žeželj (21), učesnica drugog serijala Velikog Brata koji je prekinut zbog pogibije troje ukućana.

"U Kući ne bih volela da vidim jedino Bureka, njega uopšte ne cenim", rekla je Jelena, koja je objavila i da trenutno nema dečka.

Milan Mumin (37) iz Love Hunters šesti je ukućanin.

"Za mene je Veliki Brat izazov. Više puta sam bio u zatvoru, pa mi boravak u Kući neće biti problem", rekao je roker koji živi između Njujorka i Novog Sada, a sebe definiše kao "možda anarhistu".
Sedma ukućanka je estradna umetnica Mia Borisavljević (24), poznata po spotu u kojem nije zaista bila gola, kako je otkrila tokom predstavljanja.

"Ja sam slobodna, ali nisam vulgarna", rekla je Mia, koja kao omiljeni incident na nastupima pamti kada je samoj sebi izbila zub mikrofonom.

Osmom ukućaninu ovo će možda biti "treća sreća" - Miki Đuričić (31), "VIP pčelar iz Kupinova", treći put će okušati sreću! Miki je postao prava zvezda nakon učešća u prvom serijalu, a zatim je uveden i u drugom zajedno sa svojim ocem Mirkom, kako bi malo "mutio vodu". Oba puta je svojevoljno napustio Kuću, na opšte razočaranje publike.

"Ovoga puta, ostajem do kraja", obećao je "večiti ukućanin".

Deveta je ušla manekenka i povremena glumica Ivana Škorić (31), supruga odbojkaškog reprezentativca Edina Škorića i sestra bliznakinja voditeljke Bojane Janković.

"Mislim da sam jaka ličnost, ulazim iz čiste radoznalosti. Baš me je kopkalo - kakvo li je to iskustvo", rekla je Ivana.
Crnogorski model Filip Kapisoda (21), najuspešniji maneken beogradske Nedelje mode 2006. godine, ušao je deseti.

"Najviše volim da ležim, jesam li Crnogorac ili nisam", našalio se Filip, inače bivši dečko pevačice Ksenije Pajčin.

VIP ukućanka pod brojem 11 je "žena brend", Sandra Drašković ex Lazetić (28), manekenka i voditeljka poznata pod nadimkom Sani Armani.

"Od poznatih se najviše družim sa samom sobom. Nemam taktiku za ulazak u Kuću, biću opuštena i prirodna", otkrila je Sandra, koja je u Kuću ušla u kratkoj crnoj haljinici.

Pretposlednji muškarac koji će se boriti za nagradu je estradni umetnik i imitator iz BiH, Edin Aladžuz (29) zvani Kalimero.

Omiljene ličnosti za imitiranje su mu Hanka Paldum, Severina i druge bombastične pevačice, bavi se pevanjem, humanitarnim radom, tračarenjem i piše svoj drugi roman!

Producenti su najveće iznenađenje sačuvali za kraj - folk diva Jelena Karleuša (30) poslednja je slavna ličnost koja ulazi u Kuću!

"Kofer je pun donjeg veša", najavila je uvek provokativna JK, koja inače čeka svoje drugo dete sa mužem, igračem Verdera Duškom Tošićem.

Zatim je Maca pružio mikrofon Milanu, i otkrio da je on 14. VIP ukućanin! Voditelju iz BiH će ovo biti druga "runda" u Velikom Bratu.

VIP ukućane u roze Kući dočekali su morski specijaliteti, šampanjac... A onda su krenuli sa upoznavanjem.

"Ima li nešto za klopu, ja sam ipak žena trudnica", odmah je zavela red JK.

Pravila su ista - ovih 14 "selebritija" se bore za nagradu od 50.000 evra, a u Kući će boraviti mesec dana.

Pobednici prethodnih VIP serijala Velikog Brata su fudbaler Saša Ćurčić Đani i kreatorka Mirjana Đurović Mimi.

(MONDO)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 09:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
o ne, zar opet? pa zar se stvarno nista normalno ne moze ocekivati na tim domacim tv stanicama?
ovo sigurno ne bi odabrao Djelo Hadziselimovic :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 09:49 
Again shit.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 23:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

"Lider lige socijaldemokrata Nenad Čanak od juče je na neplaćenom odsustvu. Skupštinsku klupu zamenio je kućom Velikog brata. Čankovo učešće u Velikom bratu izazvalo je uglavnom negodovanje njegovih kolega."

:lol: :lol:

Video:
http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... _id=349369

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 23:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
BSE je napisao:
o ne, zar opet? pa zar se stvarno nista normalno ne moze ocekivati na tim domacim tv stanicama?

:D :D :D ...Djelo Hadziselimovic... :D :D :D ....

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 01:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Romeo88 je napisao:
BSE je napisao:

:D :D :D ...Djelo Hadziselimovic... :D :D :D ....

Đelo je KING! :notworthy:

Ima jedan hrvatski bend čiji se album zove: "Sve što znam o životu je… odabrao Ðelo Hadžiselimović" :D
A bile su i majice sa natpisom "odabrao Đelo Hadžiselimović" :wink:

Inače, htjeli su da ga "skinu" sa odjavnih špica, ali se publika pobunila!

Sve u svemu, Đelin izbor je 1000 puta zanimljiviji, kvalitetniji, poučniji... od idiotizma zvanog Big Brother!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 02:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa kako se ne bi pobunili???...ni ja ne bih htio gledati nešto ako nije Đelo odabrao... :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 02:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Romeo88 je napisao:
Pa kako se ne bi pobunili???...ni ja ne bih htio gledati nešto ako nije Đelo odabrao... :D

Potpis ide tek na kraju, pa je nebitno ko je birao ako ti se svidjelo... :wink:

A on je izjavio u jednim novinama da će i dalje birati (!), a da su se dogovorili da ga više ne potpisuju na kraju... :wink:
I gledaoci se pobunili :D pa je potpis ostao...

Izgleda da mu smeta što je postao brend 8)
Ometaju ga dok bira :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 02:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma gledam samo reprize, kad znam da je Đeli po volji... :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 11:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2004, 21:14
VB bi jedino gledao u slucaju da upadaju neki teroristi u kucu VB i i ubacuju unutra neki od TH nervno-paralitičkih otrova u cilju uklanjanja tih smradova i kontaminacije njihovog mravinjaka,rad i sprecavanja dalje upotrebe.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 12:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hakinen je napisao:
VB bi jedino gledao u slucaju da upadaju neki teroristi u kucu VB i i ubacuju unutra neki od TH nervno-paralitičkih otrova u cilju uklanjanja tih smradova i kontaminacije njihovog mravinjaka,rad i sprecavanja dalje upotrebe.

:thumbright: :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sve zapaliti :)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 13:24 
I onda opet zapaliti za svaki slucaj...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Izvršiti potpunu dezinfekciju, deRATizaciju i dezinsekciju......

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 22:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:lol: :lol: Ne pomaze...jos dugo ce biti kandidata i kandidatkinja koji ce bas na ovaj pokusati na brzinu doci do slave...Bar dok je gledanost Velikog brata velika...Jeste da opada iz godine u godinu, ali je i dalje velika... :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
hakinen je napisao:

Ciklon 4, treniran u Auschwitzu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 12:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
ovaj big brader ima jednu jedinu pozitivnu stranu, a to je da je pokazao kakvi su krsevi zapravo sve te starlete, pjevaljke, ex misice i nazovi voditeljke, bez sminke, frizure, garderobe, i ostalih mazalica.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drapa je napisao:
ovaj big brader ima jednu jedinu pozitivnu stranu, a to je da je pokazao kakvi su krsevi zapravo sve te starlete, pjevaljke, ex misice i nazovi voditeljke, bez sminke, frizure, garderobe, i ostalih mazalica.

:) zaboravio si politicare :)

Nego, gledanost ovih rijalitija je bas velika...po podacima AGB, gledanost Velikog brata u Srbiji:

Citiraj:
Početak novog serijala rijaliti-šoua Veliki Brat VIP imao je neverovatnu gledanost. U ponedeljak uveče, ulazak novih ukućana gledalo je čak 2,8 miliona ljudi!
(MONDO)

http://www.mtsmondo.com/services/tv/tvS ... est=127713

Ponavlja se prica kao i sa Trijumfom, Survivor-om i ostalim rijalitijima...Jos narodu nije dosadilo... :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2009, 08:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2004, 21:14
Pitanje je ko je radio te ankete,u kom delu Srbije,koji uzrast je anketiran,strucna sprema ispitanika...Ako je taj narod toliko zeljan da gleda te likove s margine drustva,neka im je sa srecom,onda ni je ni za cuditi za stanje u kome jesu.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2009, 13:51 
hakinen je napisao:
Pitanje je ko je radio te ankete,u kom delu Srbije,koji uzrast je anketiran,strucna sprema ispitanika...Ako je taj narod toliko zeljan da gleda te likove s margine drustva,neka im je sa srecom,onda ni je ni za cuditi za stanje u kome jesu.

Anketirali babe i djedove, jedino njima moze biti toliko dosadno...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]