banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Feb 2008, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Citiraj:
БАЊАЛУКА, 17. ФЕБРУАР - Јавни радио-телевизијски сервис БиХ - БХТ1 у својој данашњој програмској шеми од 15.00 до 17.00 часова предвиђа директан пренос церемоније проглашења независности Косова.

Реагујући на ту најаву извршни секретар СНСД-а Рајко Васић рекао је Срни да "овај такозвани јавни сервис никада није радио у интерсу грађана РС", те да би, с обзиром на њихово организационо и финансијско стање, било најбоље да се буде враћен у надлежност ентитета, јер су медији по Дејтонском споразуму у надлежности ентитета.

"Тај сервис, промовисан наметнутом одлуком бившег високог представника у БиХ Карлоса Вестендорпа, ради само у интересу једне стране, као што то раде и поједници из међународне заједнице, за шта су примјери бонска овлаштења високог представника која су уперена против Срба и Хрвата", рекао је Васић.

Предсједник ПДП-а Младен Иванић најаву БХТ1 о преносу засједања Скупштине Косова сматра својеврсним "гурањем прстију у очи Србима из РС, за које се зна да ће их таква одлука повриједити".

"Најава преноса церемоније проглашења независности Косова најдиректнија је повреда грађана из БиХ из реда српског народа који независност Косова доживаљавају чином упереним против себе", рекао је Иванић.

Српски представници у заједничким институцијама БиХ изричити су да неће дати свој пристанак да БиХ призна независност Косова.

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић рекао је да грађани РС треба да размисле да ли ће и даље финансирати јавни РТВ сервис БиХ - БХТ1, који у своју прграмску шему уврштава оно што они не желе да гледају, а то је пренос церемоније проглашења независности Косова.

"Очигледно је да Јавни радио-телевизијски сервис БиХ - БХТ1 није сервис грађана, него сервис малог броја политичких снага у БиХ.Уврштавањем преноса церемоније проглашења независности Косова у програмску шему БХТ1 већина грађана РС се понижава и игноришу се њихови захтјеви", рекао је Босић.

Предсједник Српске радикалне странке Миланко Михајлица рекао је да најава Јавног радио-телевизијског сервиса БиХ - БХТ1 да ће преносити церемонију проглашења независности Косова представља подршку независности Косова.

"Ово на неки начин показује да је кап прелила чашу и институције РС и представници РС у заједничким органима дефинитивно ће морати заузети став према БХТ-у.Треба темељито преиспитати чињеницу да 50 одсто РТВ таксе плаћамо за БХТ 1. Мислим да овим чином престаје потреба за плаћањем таквог програма и такве уређивачке политике", рекао је Михајлица.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 14:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Ma daj. Smješno pitanje postavljaš.

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 14:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
I ovaj Vasic sere. Sta ako se prenosi ceremonija_?To je jedan vazan hstorijski dogadjaj i sad on fole da to ponizava gradjane u rs, a 99% tih gradjana nikad nije ni bila na Kosovu. A niko se nebuni kad BHT prenosi utakmice reprezentacije Srbije u vaterplu, fudbalu etc etc.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 14:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Feb 2008, 14:14
La Point je napisao:
I ovaj Vasic sere. Sta ako se prenosi ceremonija_?To je jedan vazan hstorijski dogadjaj i sad on fole da to ponizava gradjane u rs, a 99% tih gradjana nikad nije ni bila na Kosovu. A niko se nebuni kad BHT prenosi utakmice reprezentacije Srbije u vaterplu, fudbalu etc etc.

potpis,slazem se sa tvojim misljenjem

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 14:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
normalno da se niko ne buni. Srbi su, kad sam zadnji put provjeravao, konstitutivan narod u BiH. sasvim je logično da javni servis prati reprezentaciju Srbije i da drži stranu Srbima, jer, gle čuda, Albanci nisu konstitutivan narod u toj istoj BiH.

onda se federalci čude što RS traži nezavisnost, a nipodaštavaju, omalovažavaju i pokušavaju da unište bilo šta što ima veze sa Srbima.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 15:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
medi je napisao:
Citiraj:
БАЊАЛУКА, 17. ФЕБРУАР - Јавни радио-телевизијски сервис БиХ - БХТ1 у својој данашњој програмској шеми од 15.00 до 17.00 часова предвиђа директан пренос церемоније проглашења независности Косова.

Реагујући на ту најаву извршни секретар СНСД-а Рајко Васић рекао је Срни да "овај такозвани јавни сервис никада није радио у интерсу грађана РС", те да би, с обзиром на њихово организационо и финансијско стање, било најбоље да се буде враћен у надлежност ентитета, јер су медији по Дејтонском споразуму у надлежности ентитета.

"Тај сервис, промовисан наметнутом одлуком бившег високог представника у БиХ Карлоса Вестендорпа, ради само у интересу једне стране, као што то раде и поједници из међународне заједнице, за шта су примјери бонска овлаштења високог представника која су уперена против Срба и Хрвата", рекао је Васић.

Предсједник ПДП-а Младен Иванић најаву БХТ1 о преносу засједања Скупштине Косова сматра својеврсним "гурањем прстију у очи Србима из РС, за које се зна да ће их таква одлука повриједити".

"Најава преноса церемоније проглашења независности Косова најдиректнија је повреда грађана из БиХ из реда српског народа који независност Косова доживаљавају чином упереним против себе", рекао је Иванић.

Српски представници у заједничким институцијама БиХ изричити су да неће дати свој пристанак да БиХ призна независност Косова.

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић рекао је да грађани РС треба да размисле да ли ће и даље финансирати јавни РТВ сервис БиХ - БХТ1, који у своју прграмску шему уврштава оно што они не желе да гледају, а то је пренос церемоније проглашења независности Косова.

"Очигледно је да Јавни радио-телевизијски сервис БиХ - БХТ1 није сервис грађана, него сервис малог броја политичких снага у БиХ.Уврштавањем преноса церемоније проглашења независности Косова у програмску шему БХТ1 већина грађана РС се понижава и игноришу се њихови захтјеви", рекао је Босић.

Предсједник Српске радикалне странке Миланко Михајлица рекао је да најава Јавног радио-телевизијског сервиса БиХ - БХТ1 да ће преносити церемонију проглашења независности Косова представља подршку независности Косова.

"Ово на неки начин показује да је кап прелила чашу и институције РС и представници РС у заједничким органима дефинитивно ће морати заузети став према БХТ-у.Треба темељито преиспитати чињеницу да 50 одсто РТВ таксе плаћамо за БХТ 1. Мислим да овим чином престаје потреба за плаћањем таквог програма и такве уређивачке политике", рекао је Михајлица.

Ja se iskreno nadam da će prenositi i proglašenje nezavisnosti i Republike Srpske.Bumo videli 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A sad bi trebalo jedan tako vazan politicki i historijski dogadjaj zanemariti i praviti se da ne postoji. Way to go. :roll:

Sto se tice ovog zadnjeg komentara od NNN......zivis u oblacima, momak.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 15:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Pa zar neko u BL uopste gleda BHT? Ja niti ga placam niti me interesuje sta je na njemu...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ako ne placas bht, rtrs ce te tuziti u sudu u banjaluci :P

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 16:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

La Point je napisao:
A sad bi trebalo jedan tako vazan politicki i historijski dogadjaj zanemariti i praviti se da ne postoji. Way to go. :roll:

Ma sjajno. Proglašenje države naroda koji tu historijski postoji 50-tak godina... a nerealno je proglašenje nezavisnosti RS čiji narod živi tu otkad se Bosna i pominje. WAY TO GO :fist:

EVE Online 21 day trial

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 16:58 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
BHT1, zar je ovo nas javni servis?!

Kakav BHT, ko to još gleda...Isti su ko Hajat, nema razlike među turcima (kurcima)...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 17:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Laughing Man je napisao:
La Point je napisao:

Ma sjajno. Proglašenje države naroda koji tu historijski postoji 50-tak godina... a nerealno je proglašenje nezavisnosti RS čiji narod živi tu otkad se Bosna i pominje. WAY TO GO :fist:

Hajde bolan ne lupetaj, dobro skontaj sta si napisao. Hoces da kazes da albanci kao narod postoje oko 50-tak godina? :roll:
Kosovo kao autonomna oblast, u ovome ili onome obliku, postoji odavno, dok RS postoji, sta, 15-tak godina, i to kao entitet. Nisam ja govorio o srbima kao narodu nego o rs kao teritoriji. :fist:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 17:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

miki je napisao:
Citiraj:
BHT1, zar je ovo nas javni servis?!

Kakav BHT, ko to još gleda...Isti su ko Hajat, nema razlike među turcima (kurcima)...

A zasto, u nedostatku argumenata, odmah letis ka provokacijama? Ne budi maloumnik, ako neznas bolje, preskoci temu i postedi nas gluposti. Hoces uciniti to?

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 17:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

La Point je napisao:
Laughing Man je napisao:
La Point je napisao:

Hajde bolan ne lupetaj, dobro skontaj sta si napisao. Hoces da kazes da albanci kao narod postoje oko 50-tak godina? :roll:
Kosovo kao autonomna oblast, u ovome ili onome obliku, postoji odavno, dok RS postoji, sta, 15-tak godina, i to kao entitet. Nisam ja govorio o srbima kao narodu nego o rs kao teritoriji. :fist:

1. Hoću da kažem: Albanci na teritoriji Kosova.

2. Da postoji odavno. Kao srpska zemlja. Nemoj mi još reći da si jedan od onih koji tvrde da Kosovo nikad nije bilo u sastavu Srbije prije 1918.

3. Što se tiče RS:
E pa šta je - tu je. SAD POSTOJI, i postojaće. Ništa ne možeš po tom pitanju. A povelja UN-a daje pravo teritorijama - pa i u vidu entiteta - da se otcijepe. Zato mi ne pričaj o tome šta se može a šta ne.

A šta mi trebamo da se pomirimo s Bosnom ovakva kakva je danas. Ovo nazovi multikulturalno-multinacionalno-tolerantno-bez-ikakvih-tenzija-na-nacionalnoj-osnovi društvo treba da bude budućnost moje djece? Svako na svoju stranu - i nema problema, svima bolje.

btw, što fino ne odeš na sarajevo-x.com kod svojih i pridružiš se slavlju u duhu zajedničke BiH? Tamo možeš slobodno da vežeš termine poput: četnik, čedo, velikosrpski i razne psovke... i nema banovanja! Yeah! :wink:

EVE Online 21 day trial

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 18:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
grof_bl je napisao:
Pa zar neko u BL uopste gleda BHT? Ja niti ga placam niti me interesuje sta je na njemu...

U pravu si, od mene vise ni pfeninga!
A ionako su raspad od tv, grcaju u dugovima pa eto da doprinesem propasti. Nek im Hasim placa pretplatu.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 18:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
La Point je napisao:
Kosovo kao autonomna oblast, u ovome ili onome obliku, postoji odavno, dok RS postoji, sta, 15-tak godina, i to kao entitet.

Ajde nas onda prosvijetli koliko RS treba da postoji da bi se otcijepila? Da vidimo koliko ce trajati BiH sa sve ovim BHT fazonima?

Nije mi jasno kako neko ocekuje zajednicki zivot, a istovremeno cini ovakve jeftine provokacije? Mislim, koja je korist od recimo ovog prenosa, osim sto se provociraju Srbi?

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ljudi jos je crnje sto na BN televiziji pise pozdrav za gledaoce na Kosovu i Metohiji i pustaju muziku. Pa da su bar napisali nesto u fazonu podrska za gledaoce na KiM nego ovo :roll: :roll: :roll: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 18:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Laughing Man je napisao:
2. Da postoji odavno. Kao srpska zemlja. Nemoj mi još reći da si jedan od onih koji tvrde da Kosovo nikad nije bilo u sastavu Srbije prije 1918

Nisam jedan od tih.

Laughing Man je napisao:
3. Što se tiče RS:
E pa šta je - tu je. SAD POSTOJI, i postojaće. Ništa ne možeš po tom pitanju. A povelja UN-a daje pravo teritorijama - pa i u vidu entiteta - da se otcijepe. Zato mi ne pričaj o tome šta se može a šta ne.

Nadji mi u povelji UN-a gdje se daje pravo entitetima da se odvoje. Sta vise, nadji mi u povelji UN-a bilo sta sto se navodi pod "entitet". Entitet postoji samo na teritoriji BiH.

Laughing Man je napisao:
A šta mi trebamo da se pomirimo s Bosnom ovakva kakva je danas. Ovo nazovi multikulturalno-multinacionalno-tolerantno-bez-ikakvih-tenzija-na-nacionalnoj-osnovi društvo treba da bude budućnost moje djece? Svako na svoju stranu - i nema problema, svima bolje.

A sta je, npr, "tvoja" strana a sta "moja"?

Laughing Man je napisao:
btw, što fino ne odeš na sarajevo-x.com kod svojih i pridružiš se slavlju u duhu zajedničke BiH? Tamo možeš slobodno da vežeš termine poput: četnik, čedo, velikosrpski i razne psovke... i nema banovanja! Yeah! :wink:

A zasto bih? AKo ti je do psovanja, slobodno izvoli, znas vec adresu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 18:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

skuba je napisao:
La Point je napisao:
Kosovo kao autonomna oblast, u ovome ili onome obliku, postoji odavno, dok RS postoji, sta, 15-tak godina, i to kao entitet.

Ajde nas onda prosvijetli koliko RS treba da postoji da bi se otcijepila? Da vidimo koliko ce trajati BiH sa sve ovim BHT fazonima?

Nije mi jasno kako neko ocekuje zajednicki zivot, a istovremeno cini ovakve jeftine provokacije? Mislim, koja je korist od recimo ovog prenosa, osim sto se provociraju Srbi?

RS nema ustavno pravo za proglasi nezavisnost i stoga moze i postojati milion godina, ali samo u okviru BiH, nadam se da ti je jasno. :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
dečko, glup si. nije ni SRBiH imala pravo da proglasi nezavisnost, nema ni Kosmet danas pravo da proglasi nezavisnost, pa svi vidimo šta se dešava.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]