banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2009, 05:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Mar 2009, 02:12
Tako se znaci kod nas tolerise sloboda govora i sloboda medija, da novinare moze svaki seljak nepismeni da verbalno i fizicki vrijeda i kamenuje.A sve iz razloga sto je neko radio svoj posao i dosao da snimi objekat pravoslavne crkve, kod vladike Grigorija. Ponekad se najozbiljnije zapitam, gdje ja to zivim, medju kakvim divljacima i u kojem stoljecu i kojoj deceniji. Ovaj primitivizam nema smisla, ipak smo mi jedna evropska drzava i zbog toga i mnogih drugih razloga trebamo da se ponasamo civilizovano, a ne toliko nisko da prevazilazi sve moguce granice normalnog ljudskog uma.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 07:17 
Daj neki text, ko je taj Vaskovic, mislim znam da je zurnalista, ali de to podrobnije...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 08:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
To je onaj Bakirov pajdaš što priča smao protiv srba sigurno je došao da snimi crkvu pa ispod da stavi neke malaverzacije....nek su ga kamenovali njega treba ubit!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 08:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Sta ubiti? Koji je tebi?! Jeste da je Vaskovic prelivoda ali zar ga zato treba ubiti?!
Njega treba dobro izdegenjaciti zbog huskanja u toku rata a ne zbog toga sto radi priloge o kriminalu!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 09:54 
Nadjoh text:
http://www.blic.rs/repsrpska.php?id=84191

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ово је најлуђе тумачење тумачење тог догађаја:

http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... napad.html

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... napad.html

Hoću li vjerovati našem Pejakoviću ili njihovom Vaskoviću?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 10:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2007, 14:21
Vaskovic je narkoman, djubre i otpadnik od svog naroda. Radi za strance a protiv RS, i to za sicu. Da imamo i malo dostojanstva, ne bi on mogao po BL da se siri. On nije civilizovani novinar - kriticar, on je prodana dusa. I bas mi je simpa ovo kako su ga docekali u TB :-)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 10:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Cim cujes rijec " fasizam " u novinarskom tekstu, odmah ti bude jasno da neko baaaaas puno kaki.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Trebinjci su pošteni i časni ljudi i ako je tačno to što je napisano. Da je Vasković na TV izgovorio da sveštenici pišaju u vino i daju ga narodu, onda je razumljivo da su se našli pojedinci koji su ga htjeli linčovati.

Crkvena bogosluženja su privatna stvar svake crkve i ne znam što se Vasković petlja u to.
Ja sam Vaskoviću ispočetka vjerovao, ako se sjećate dok je pokojni Milan Jelić bio živ on je štrajkovao glađu u januaru par dana i dobio je upalu pluća. To je za mene bilo dovoljno, ali kasnije Vasković je jednostavno prešao crtu. Puno je zagrizao, a ništa nije završio.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 10:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2004, 21:14
lovac milivoje je napisao:
Vaskovic je narkoman, djubre i otpadnik od svog naroda. Radi za strance a protiv RS, i to za sicu. Da imamo i malo dostojanstva, ne bi on mogao po BL da se siri. On nije civilizovani novinar - kriticar, on je prodana dusa. I bas mi je simpa ovo kako su ga docekali u TB :-)

Na koji nacin on to radi protiv RS?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 10:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
možda je bolje pitanje na koji ne radi!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 11:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2004, 21:14
Sta ti znaci to filozofsko odgovaranje na pitanje pitanjem :evil3: ?Pitao sam najnormalnije,a vazi i za ostale ako imaju neki argumenti dajte iznesite,sve ostalo su price za malu djecu,kuvanje i sprot.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 11:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
sad ce se lemi oglasiti kako su ponovo ugrozena prava srpskog naroda te pozvati na jedinstvo. Takodje ce naglasiti da je u ovom teskom trenutku potrebno stati u Grigorijevu odbranu. Mozda ce opet laprdati i o referendumu.
A ja se pitam zasto kad on, Grigorije i ekipa kradu nemilice, zasto onda niko ne pita narod za misljenje niti ga je briga za isti?
Dokle cemo jos biti samo ovce za sisanje i jedino im korisni za vrijeme izbora?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hajde ti nama drapa ala Vasković reci kako to vladika Grigorije krade?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 13:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
sipa vodu u vino.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 14:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2007, 14:21
Drapa (samo ti ime govori koliko si ofucan lik:-) da si ikad probao vino koje Vladika proizvodi, umjesto brlje koju pijes, ne bi laprdao ovuda takve gluposti. A taman i da radi to, opet je nevidjena glupost pominjati Vladiku i ono djubre Vaskovica u istom kontekstu.

Jadna je i nesrecna majka sto je rodila takvog izroda.

Ima u RS opozicije i novinara koji kritikuju rad Vlade RS, ali to cine na argumentovan nacin i ne ugrozavajuci vitalne nacionalne interese RS, i svoje komentare daju na BN televiziji, Press-u i sl.medijima, a ne idu kod onog nedonosceta Bakira na FTV. I ti ljudi zive od svog rada i plate primaju od RS a ne od stranaca.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
lovac milivoje je napisao:
Drapa (samo ti ime govori koliko si ofucan lik:-) da si ikad probao vino koje Vladika proizvodi, umjesto brlje koju pijes, ne bi laprdao ovuda takve gluposti. A taman i da radi to, opet je nevidjena glupost pominjati Vladiku i ono djubre Vaskovica u istom kontekstu.

Jadna je i nesrecna majka sto je rodila takvog izroda.

Ima u RS opozicije i novinara koji kritikuju rad Vlade RS, ali to cine na argumentovan nacin i ne ugrozavajuci vitalne nacionalne interese RS, i svoje komentare daju na BN televiziji, Press-u i sl.medijima, a ne idu kod onog nedonosceta Bakira na FTV. I ti ljudi zive od svog rada i plate primaju od RS a ne od stranaca.

Jadna li je republika ako joj vitalne interese ugrozava jedan novinar... To samo pokazuje na kakvim je klimavim nogama, ako jedan covjek iz naroda moze da je protrese.
Zar FTV nije televizija, bogme, po nivou daleko iznad onog djiklastog BN-a, u rangu sa RTRS-om i ATV-om, jedinim ozbiljnim medijama u RS?
A kako popovi kradu? Pa fino, dobijaju od mafosa i skorojevica ogromne priloge, koji, gle cuda, ne zavrse u crkvenim kasama vec u njihovim dzepovima, kao i prilozi obicne sirotinje, to je svima odavno jasno...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 14:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Rakun_Slavko je napisao:
A kako popovi kradu? Pa fino, dobijaju od mafosa i skorojevica ogromne priloge, koji, gle cuda, ne zavrse u crkvenim kasama vec u njihovim dzepovima, kao i prilozi obicne sirotinje, to je svima odavno jasno...

oduvijek sam se pitao odakle im pare za SUV-e :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
I po cemu se sad oni trebinjski talibani razlikuju od onih sarajevskih sa queer festa? hmmmmm, ni po cemu.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]