hm, mene zanima na osnovu kojeg kriterijuma su izabrane tv stanice za glasanje? Kako recimo da se stavi glas za OBN? Nisu u mogucnosti svi na forumu gledati sve sto si ponudio u anketi, tako da ces zasigurno dobiti nerealan rezultat...
I trebao si ici nekom logikom, recimo Koju tv stanicu najvise gledate na kablovskoj, ili Koju tv stanicu najvise gledate na Digiju, ili Totalu itd itd tada bi dobio mnogo preciznije rezultate, nego ovako, jer recimo FOX-a nemas nikako u Banjaluci zemaljski, ni u kablu, samo na Totalu, B92 u srpskom Digiju i na Totalu ali ne na ELTI...
Drugo, kojom logikom si se vodio kad si pravio listu kad na njoj imas sve javne servise iz regiona osim RTS

Lista sa tv stanicama se moze postaviti i tako da ima bar neki smisao ako se zele privuci i forumashi iz regiona, tada prvo postavis na listu javne servise BiH i sve tri zemlje koje ju okruzuju, potom tv stanice sa nacionalnom koncesijom kako u BiH tako i u regionu ( mislim na Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku )
Nemoj zamjeriti, ovo su samo sugestije...ako zelis dobiti sto realniji rezultat naravno...
Nisam ni ja znao kako ide,i ja sam naucio na drugim forumima...pozz