banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 18:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Trenutak istine
PostPoslato: 18 Sep 2008, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Gleda li neko ovaj kviz? Počeo je nedavno, na NOVA TV, utorkom u 20h...

Vrh

Tema posta: Re: Trenutak istine
PostPoslato: 18 Sep 2008, 13:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
gledao sam, izgleda poprilicno zanimljivo kad krenu ona intrigantna pitanja
mada mi nije jasno zasto takmicari nisu na poligrafu u toku emisije
ovako djeluje kao namjestaljka

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
I men to bed... Al i da jesu i live prikljuceni, ko da to nemoze biti namjestaljka

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 16:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

moze, ali manje :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Voditelj:"Da li ste zadovoljni veličinom svoga penisa"?
Učesnik:"Da."
Vaš odgovor je LAŽAN! :D :lol:

Nijedna veza ili brak nema da opstane poslije ovoga...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2008, 13:22 
meni je kviz bas ok, mada crknem dok gledam one iz pratnje kako se crvene, i meni bude neprijatno. tj. gledala sam onog lika sto se brukao dok mu je cura slusala i mama, kako masta o curi i njenoj kolegici, kako flertuje s drugim, kako je s njom iz inata mami, i bla bla.
a nisam skontala, kako to mislite nisu sad na poligrafu nego su bili prije? ne kontam?

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 09:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa idu na poligraf kad se "testiraju", a u emisiji onda ispadne da samo pretpostavljaju kako ce neko reagovati
bar sam ja tako shvatio

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 10:24 
hvala BSE, kontam sjede tamo a nigdje nikakvih "prikljucaka", ali ako ih vec pitaju unaprijed, onda i ovi znaju sva pitanja jer su to prosli, i zasto se kao u studiju frapiraju na pitanje. nesto tu meni ipak nije najjasnije. :(

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 15:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2008, 21:34
dobra je ideja,ali nisam bas nesto nacisto sa regularnoscu desavanja!mada valja gledati pratnju kako se crveni ko sto neko rece prije mene!nacuo sam nesto da je onaj lik sto je pao na tom pitanju o duzini poslije raskinuo sa curom sto je u pratnji bila,pa su pravili emisiju izvinjenja valjda!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 15:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

meni je bilo interesantno pitanje "stidite li se pravoslavnog porijekla vaseg oca"
"pa ja sam, kad sam bila mladja,....."
"potrebno je samo DA ili NE"
u tom trenutku njen muz stiska crveno dugme :D

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 15:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
kakav shit od rijalitija :lol: :lol: u stvari da li je ovo rijaliti, ili kvazi-kviz ili sta li vec :lol: :lol: a ovaj jos i namjesten da se to vidi iz DC 10 :roll: :roll: Jedina gora emisija na Novoj je Nova lova koja ne silazi sa ekrana, kao sto se i "Trenutak prevare" reprizira xy puta sedmicno... :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 17:28 
mada meni i dalje nije sve to najjasnije :( :( ne stvarno, kviz je licenciran, ne vjerujem da je prevara mada bas tako izgleda, niti vidim da su u studiju prikljuceni na detektor, niti mi ima logike da su vec prije bili pa ih sad opet isto ispituju,... a nisam citala nigdje kako to uistinu je organizaovano, samo kako je to hit u amerci, kako ljudi pred bliznjima odgovaraju na skakljiva i intiman pitanja i zaradjuju novac na istinitim odgovorima, bla, bla... klasika

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
majlili je napisao:
samo kako je to hit u amerci, kako ljudi pred bliznjima odgovaraju na skakljiva i intiman pitanja i zaradjuju novac na istinitim odgovorima, bla, bla... klasika

sta je tebi sad tu cudno....tamo je svaki shit hit, u svakoj kuci je Jerry Springer i njima nista nije strano...prema tome 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
majlili je napisao:
zasto se kao u studiju frapiraju na pitanje. nesto tu meni ipak nije najjasnije. :(

Pa ni nema sta biti jasno, show je poluretardiran, stvaraju neki privid napetosti, drame a ni prvog ni drugog ni za lijeka. Nisam znao da unaprijed sve obave, ali jos gore. Gledao sam 2-3 puta, nakon svakog pitanja kao sute jedno po minute ko fol razmisljaju a sve obavili vec ranije.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 11:43 
e pa bas to. ako su ih vec pitali i sad se radi stvaranja lazne napetosti razmisljaju sta da odgovore, onda je kviz bas sr..e. a mozda ih ipak pitaju bas u tom trenutku... ma cisto sam mislila da mozda neko od vas raspolaze nekim relavantnim informacijama oko toga kako to ispitivanje funkcionise pa da nas prosvijetli :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 20:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
jos jedan "trenutak prevare" po receptu Nova lova i Trenutak istine a sve iz kuhinje Nove tv :lol: :lol: :lol: Ovaj put na udaru sport.
Opsirnije:

http://www.index.hr/sport/clanak/nova-t ... 03135.aspx

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Nije loša emisija, čak sam prve dvije epizode gledao, a propustio ovu od sinoć. Drago mi je da postoji alternativa BB (u istom su terminu), koja je gledljiva.
Nešto ne vjerujem da je u pitanju prevara. Kandidat je prethodno podvrgnut ispitivanju, postavljeno mu je preko 50 škakljivih i manje škakljivih pitanja, a rezultati testiranja mu nisu objavljeni. Upravo na osnovu toga oni imaju prednost, znaju koja su pitanja kandidata, hajdemo tako reći - najviše šokirala, i mahom na show-u mu postavljaju upravo ta pitanja.
Kao zabava za utorak veče - nije loše (mada malo sporo, no razumijem ih), ali naravno da se nikad ne bih prijavio na tu glupost.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 13:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
najbolje kad se dodje do 10 hiljada kuna, odmah odustati jer poslije pitanja budu "teza" i kad si 100 % siguran u svoj odgovor, oni te zahebu da ti je testiranjhe pokazalo drugacije

malo mi je ona voditeljica antipaticna, skoro ko i ona sto vodi najslabiju kariku :roll:

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 15:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hej Najslabija karika ima drugaciji pristup i voditeljica se MORA tako ponasati (doduse Danijela Trbovic je blag oblik onog sto takmicari u drugim zemljama prozivljavaju), dok je ova na Trenutku istine...nikakva! :)

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
BSE je napisao:
, dok je ova na Trenutku istine...nikakva! :)

Pa to joj je skok u karijeri. Nakon trcanja za Simonom Gotovac i sl. retardima u red carpetu sad bar ima "regular job". Nije da pratim...

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]