Koliko vidim TV AVALA priprema nekoliko velikih programskih iznenadjenja za ovu jesen.\ Evo samo u najavi na kablovskom forumu zapazih "Genijalni šou"
"Genijalni šou“ kreće sa prikazivanjem ove jeseni u novoj, izmenjenoj televizijskoj šemi TV „Avale“. Serijal u produkciji „Adrenalina“ biće jedan od glavnih aduta „Avale“ u borbi za rejting sledeće sezone. Voditeljski posao je poveren glumcu Borisu Komneniću, dok se u ekipi „genijalaca“ koji će se takmičiti nalaze i njegov kolega Srđan Miletić i umetnik Uroš Đurić. „Genijalni šou“ je neka vrsta parodije na klasične kvizove. U njemu se ne ceni superznanje, već što blesaviji odgovori na pitanja tipa: šta je lilihip, šta je cucla, ili šta je to mravoguz. Boris Komnenić i Uroš Đurić biće stalni članovi ekipe, a Miki Đuričić povremeno gost - Za sada još ne znamo ko će biti treći član do-maće ekipe „genijalaca“. Na snimanjima probnih emisija, bio je to voditelj Dragan Ilić, međutim, on je u međuvremenu odustao. Ovih dana će u „Arenalinu“ odlučiti ko će biti treći „genijalac“, a potrebno je da svako ko učestvuje bude vešt u improvizaciji na zadate teme. Pored nas, u svakoj emisiji će biti po dva gosta poput Nikole Đurička ili Mikija Đuričića, a ideja je da se na duhovit i otkačen način odgovara na pitanje voditelja šta znači određeni pojam. Nije poenta da se kao u kvizu pogodi šta je to, već da se što više improvizuje - priča za „Blic“ jedan od „genijalaca“, glumac Srđan Miletić, koga je publika zavolela kao portira Vesu u seriji „Naša mala klinika“. Miletić predviđa uspeh ovom serijalu. - Mislim da je fazon televizijskih stend ap komičnih emisija kod nas još uvek nepoznat. „Genijalci“ bi trebalo da budu baš takva vrsta komičnog televizijskog šou-programa, gde se puno priča s ciljem da se publika zasmeje do suza. Dok smo radili probne emisije, cela ekipa se smejala, pa smo čak probijali termine snimanja jer od smeha nije moglo da se radi - dodaje Srđan Miletić." A sledi i nastavak popularnog sou programa „Karaoke obračun“,
"Glumac i televizijski voditelj Nikola Đuričko nastaviće ove jeseni dobro da zabavlja publiku svojim popularnim šou programom „Karaoke obračun“, sada na Televiziji „Avala“. Emisija u produkciji „Adrenalina“ emitovana je u početku na televiziji B92, pa potom na „Pinku“ prošle televizijske sezone, da bi sada ponovo „promenila dres“. „Karaoke obračun“ režira Stanko Crnobrnja, a emisija u kojoj Đuričko peva sa svojim gostima iz sveta muzike, filma, mode i sporta imala je visok rejting na svakoj televiziji na kojoj se emitovala. - Nemam nikakav problem s tim što se moja emisija seli na druge televizije. Važno je da uvek imamo dobre uslove i visok rejting. Do sada nisam imao puno problema s gostima, svi su rado dolazili da pevaju karaoke u mojoj emisiji. Bilo je nekoliko njih koji nisu želeli da gostuju i pojavljuju se na „Pinku“, ali to je bio njihov lični stav. Uglavnom, svi vole da dođu kod mene u goste - kaže Đuričko. Pošto je pokazao vrstan pevački talenat u „Karaoke obračunu“, a prethodno i radeći s bendom „Kuguarsi“, pitali smo ga da li možda planira da snimi i samostalni muzički album. - Radio sam sedam godina s bendom „Kuguars“, mnogo puta smo izveli predstavu „Smešna strana muzike“, gde sam imao dosta pevačkih numera. Pevanje popularnih numera u „Karaoke obračunu“ mi je zaista uživanje, međutim, nemam vremena da krenem u snimanje albuma. Ne mogu tome da se posvetim, pevam kod kuće za sebe i porodicu - kaže popularni glumac. „Karaoke obračun“ je proteklih godina postao brend za sebe, a Đuričko pokazao raskošan talenat šoumena. Njegova emisija biće jedan od aduta „Avale“, koja za jesenju sezonu najavljuje brojna iznenađenja u svojoj programskoj šemi."
Nema sta, moglo bi biti zanimljivo.
|