banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: JESEN NA TV AVALA
PostPoslato: 16 Sep 2008, 11:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Sep 2008, 11:12
Koliko vidim TV AVALA priprema nekoliko velikih programskih iznenadjenja za ovu jesen.\
Evo samo u najavi na kablovskom forumu zapazih "Genijalni šou"

"Genijalni šou“ kreće sa prikazivanjem ove jeseni u novoj, izmenjenoj televizijskoj šemi TV „Avale“. Serijal u produkciji „Adrenalina“ biće jedan od glavnih aduta „Avale“ u borbi za rejting sledeće sezone. Voditeljski posao je poveren glumcu Borisu Komneniću, dok se u ekipi „genijalaca“ koji će se takmičiti nalaze i njegov kolega Srđan Miletić i umetnik Uroš Đurić.
„Genijalni šou“ je neka vrsta parodije na klasične kvizove. U njemu se ne ceni superznanje, već što blesaviji odgovori na pitanja tipa: šta je lilihip, šta je cucla, ili šta je to mravoguz.
Boris Komnenić i Uroš Đurić biće stalni članovi ekipe, a Miki Đuričić povremeno gost
- Za sada još ne znamo ko će biti treći član do-maće ekipe „genijalaca“. Na snimanjima probnih emisija, bio je to voditelj Dragan Ilić, međutim, on je u međuvremenu odustao. Ovih dana će u „Arenalinu“ odlučiti ko će biti treći „genijalac“, a potrebno je da svako ko učestvuje bude vešt u improvizaciji na zadate teme. Pored nas, u svakoj emisiji će biti po dva gosta poput Nikole Đurička ili Mikija Đuričića, a ideja je da se na duhovit i otkačen način odgovara na pitanje voditelja šta znači određeni pojam. Nije poenta da se kao u kvizu pogodi šta je to, već da se što više improvizuje - priča za „Blic“ jedan od „genijalaca“, glumac Srđan Miletić, koga je publika zavolela kao portira Vesu u seriji „Naša mala klinika“. Miletić predviđa uspeh ovom serijalu.
- Mislim da je fazon televizijskih stend ap komičnih emisija kod nas još uvek nepoznat. „Genijalci“ bi trebalo da budu baš takva vrsta komičnog televizijskog šou-programa, gde se puno priča s ciljem da se publika zasmeje do suza. Dok smo radili probne emisije, cela ekipa se smejala, pa smo čak probijali termine snimanja jer od smeha nije moglo da se radi - dodaje Srđan Miletić."

A sledi i nastavak popularnog sou programa „Karaoke obračun“,

"Glumac i televizijski voditelj Nikola Đuričko nastaviće ove jeseni dobro da zabavlja publiku svojim popularnim šou programom „Karaoke obračun“, sada na Televiziji „Avala“. Emisija u produkciji „Adrenalina“ emitovana je u početku na televiziji B92, pa potom na „Pinku“ prošle televizijske sezone, da bi sada ponovo „promenila dres“.
„Karaoke obračun“ režira Stanko Crnobrnja, a emisija u kojoj Đuričko peva sa svojim gostima iz sveta muzike, filma, mode i sporta imala je visok rejting na svakoj televiziji na kojoj se emitovala.
- Nemam nikakav problem s tim što se moja emisija seli na druge televizije. Važno je da uvek imamo dobre uslove i visok rejting. Do sada nisam imao puno problema s gostima, svi su rado dolazili da pevaju karaoke u mojoj emisiji. Bilo je nekoliko njih koji nisu želeli da gostuju i pojavljuju se na „Pinku“, ali to je bio njihov lični stav. Uglavnom, svi vole da dođu kod mene u goste - kaže Đuričko.
Pošto je pokazao vrstan pevački talenat u „Karaoke obračunu“, a prethodno i radeći s bendom „Kuguarsi“, pitali smo ga da li možda planira da snimi i samostalni muzički album.
- Radio sam sedam godina s bendom „Kuguars“, mnogo puta smo izveli predstavu „Smešna strana muzike“, gde sam imao dosta pevačkih numera. Pevanje popularnih numera u „Karaoke obračunu“ mi je zaista uživanje, međutim, nemam vremena da krenem u snimanje albuma. Ne mogu tome da se posvetim, pevam kod kuće za sebe i porodicu - kaže popularni glumac.
„Karaoke obračun“ je proteklih godina postao brend za sebe, a Đuričko pokazao raskošan talenat šoumena. Njegova emisija biće jedan od aduta „Avale“, koja za jesenju sezonu najavljuje brojna iznenađenja u svojoj programskoj šemi."

Nema sta, moglo bi biti zanimljivo.

Vrh

Tema posta: Re: JESEN NA TV AVALA
PostPoslato: 16 Sep 2008, 11:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
o da pogotovo sto sam jutros umjesto Avale nasao jos jedan RTS
Elta rules kad je sludjivanje korisnika u pitanju

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 11:45 
Pripravnik
Pripravnik

Ha ha. Tacno. Sinoc i dobar deo jutra je isao RTS 1. Ali evo ja sada gledam i ide bez problema TV Avala. Ova kablovska u Banjaluci je neverovatno kriticna. Nadam se da nece biti vise ispada. Bar bih ja zeleo da ne bude, pogotovo ne na Genijalcima.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 17:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Hehe, nadanja ti se nece ispuniti. Elta nas dribla iz dana u dan...

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 12:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pa nećemo biti valda toliki "optimisti". A koliko vidim na Avali, a ima na Mondo da osim Genijalaca i Karaoke obračuna kreće i još jedan novi kviz

"Prema rečima Gutovićeve, u toku je izbor i voditelja kviza "Familijada", u kome se članovi jedne porodice takmiče za nagrade, koje pod sloganom "Sve što niste dobili na svadbi" uključuju nameštaj, belu tehniku, putovanja i glavnu nagradu, koja je za sada tajna."

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 23:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Vidio sam najavu za ovaj kviz...Familijada...steta sto ne moze prijava iz Republike Srpske, ko zna mozda bi ovi clanovi moje Family dobro prosli, skupa sve sa mnom :lol:
Salu na stranu, Avala mi je bila cool i tokom ljetnje sheme:
Natprirodno, E-ring, Invazija ( koja jos ide ) i ponovo SLIJEPA PRAVDA
Dobra lista bogami :evil3:

A uz sve to i CALCIO :thumbup:

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 10:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2008, 08:37
U RS ne postoje mediji, samo instrumenti upravljanja stanovništvom.(Iz ovog društva isključujem ATV)

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 10:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2008, 08:37
mirkobltz je napisao:
U RS ne postoje mediji, samo instrumenti upravljanja stanovništvom.(Iz ovog društva isključujem ATV)

Sorry, promašena tema

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2008, 09:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

"Manijache", jel ono sinoc na Avali bila prva epizoda "Slijepe pravde". Prvu sam propustio i kad je islo na RTRS... :(

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2008, 13:14 
Pripravnik
Pripravnik

Nemoj da ti manijak...ha ha ha

Koliko ja znam nije. Na tvoju žalost, opet si propustio, bar po onome kako stoji na njihovom sajtu

Od produkcijske kuće Paramount stiže nam novo serijsko ostvarenje. Slepa pravda uspešno je prikazivana na ABC-jevom kanalu, a od 5. sepetmbra od 21:00 svoju premijeru doživeće i na kanalu TV Avala.
Glavne uloge tumače Ron Eldard i prelepa Marisol Nikols koju će mnogi prepoznati kao specijalnog gosta u jednoj od epizoda čuvene serije „Prijatelji“.
Radnja je smeštena u uvek nemirni gradi, Njujork. Detektiv Džim Danber (Ron Eldard) vraća se njujorškoj policiji nakon što je oslepeo na zadatku. Kolege ga ne poštuju, niko više ne veruje u njega osim njega samog. Problemi na poslu javljaju se na svakom mestu i u svakom trenutku, ali želja da ponovo ponosno nosi svoju značku nadjačala je sve prepreke. Vrativši se starom pozivu Džim dobija novog partnera, ovoga puta ženu, Keren (Marisol Nikols) i ono što ga je začudilo jeste njeno poverenje u njega i sloboda da se u toku svakog zadatka ona bezuslovno oslanja na njega. Iako sa sobom nosi težak pečat prošlosti, gubitak vida, ali i iskustvo koje je stekao od njega će napraviti boljeg policajca nego što je ikada bio.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2008, 23:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakav baksuzluk :x
Ali dobro naci cu ja to vec u nekom DVD klubu... :lol: Prije ili kasnije... :lol:

Kad sam vec na temi Avala, moram da pomenem jednu meni vrlo zaniljivu emisiju. Zove se "Slike zivota". Prosle sedmice je bila epizoda o dvojici momaka koji se kunu da su vidjeli RIBU-NEMAN u Skadarskom jezeru dugu 30 m i visoku 5-6 metara, i sad cova naravio emisiju u kojoj, ono sad vec standardno, komsije ih ispljuju a onda se na kraju emisije pojavi neki strucni lik koji ima nekakve veze sa Vojskom i covjek 'ladno rece: "Pa znate kako, tu nedaleko u prvim albanskim selima se nalazi vojna baza NATO, moguce je da je to bila neka njihova spijunska podmornica." :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 09:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
dok sam bio na godisnjem u Srbiji pratio sam nekoliko epizoda serije, nije losa

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A evo te emisije, zove se Slike zivota, da da to je ta...
http://www.tv-avala.com/live/TV_vodic/E ... ike_zivota

I voditelj - kralj: Dejan Radulovic
http://www.tv-avala.com/live/TV_vodic/T ... entId=1018

P.S. Kao sto sam se nadao, nasao sam DVD " Pravde" :lol: :lol: Piraterija ko kuca..ali sta's :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 20:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Evo jedne serije, nadjoh bas na pregledu programa da je na Avali, ko nije gledao, toplo mu preporucujem da pogleda...

Prikačeni fajlovi:
29643_holokaust.jpg
29643_holokaust.jpg [ 29.57 KiB | Pogledano 1240 puta ]
Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2008, 12:16 
Pripravnik
Pripravnik

Drug, gledaš Kalčo na Avali? Pa bolji izbor je Sport Klub, ljudi nedeljom rade multiprenos!
A Deki, autor Slika života, je dokazano legenda.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2008, 22:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Uf nikad nisam bas gotivio taj fazon sa multiprenosima, to je ono vise za kladionicare dobar fazon...ja volim da se zavalim u fotelju i da gledam jednu tekmu :lol: tj da sam 100% u toj prici a ne da mi skakuce sa jedne na drugu tekmu...tako da radije AVALA nego SPORT KLUB...
Imaju talijani i na OBN-u ali stvarno nemam zivaca slusati one likove od komentatora koji usput misle i da su smijesni... :roll:

Bojim se da odosmo mimo teme sa ovim SPORT KLUBOM...da ne dobijemo ukor "razrednog forumskog starjesine" :evil3:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2008, 08:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

"Kako javlja srbijanski dnevni list "Press", a prenosi naš Večernji List, nakon nekoliko godina pokušaja i bezuspješnih lobiranja, najveća medijska grupacija u Europi, RTL Grupa napokon bi trebala ući na srbijansko tv tržište.
Naime, RTL Grupa je trenutno u pregovorima o kupnji manjinskog udjela u komercijalnoj televiziji Avala čiji su sadašnji vlasnici biznismen Danko Đunić i medijski magnat Željko Mitrović, ujedno i vlasnik medijskog imperija "TV Pink". Za vlasništvo u televiziji Avala, Nijemci nude pozamašnih 45 milijuna Eura, no prema srbijanskom zakonu, maksimalni udio stranog kapitala u medijima može iznositi najviše 49 posto."

Uh izgleda da ce se ipak ovo desiti...RTL ulazi na trziste Srbije, ali ne preko FOX-a nego preko Tv Avala...sve sam shvatio, osim Mitroviceve uloge u cijeloj prici???

http://hr.satelitv.net/jumpto.asp?ref=n ... 50&id=3516

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2008, 12:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pa jednostavno, negde od letos Mitrović u TV Avali ima 4,95 odsto kapitala. Kupio regularno. Vrlo je verovatno da su njegovi prsti u celom slučaju, mada se o prodaji Avale govori bar zadnjih godinu i po dana. Evo i poslednjih vesti na ovu temu:

Danas, 09.10.2008
RTL kupuje TV Avalu za nekoliko meseci
Beograd - Razgovori o prodaji TV Avala nemačkoj kompaniji RTL su u toku i biće završeni tokom narednih meseci, saznaje Danas od izvora dobro upućenih u pregovore. Takođe, cena ponude nije 45 miliona evra, kao što je objavljeno u pojedinim medijima, već je znatno niža.
Podsetimo, pre dva dana se u tabloidima pojavila informacija da RTL pregovara sa TV Avala o kupovini manjinskog vlasništva, da je glavni pregovarač vlasnik kompanije Pink Željko Mitrović, kao i da ponuda iznosi 45 miliona evra.
Više naših dobro obaveštenih izvora demantuje te informacije. Kako nam je rečeno, glavni pregovarač je vlasnik TV Avala Danko Đunić, a ne Mitrović koji u TV Avali ima 4,95 odsto kapitala. Naš izvor ukazuje i da cena ponude ne iznosi 45 miliona evra, „što bi bilo odlično“, nego da je reč o nižoj sumi. Isto tako, jedan od naših sagovornika potvrđuje informaciju da je državni vrh upoznat sa željom RTL-a da uđe na srpsko tržište i da niko u vlasti nema ništa protiv ove nemačke kompanije.
Inače, da bi se promenila vlasnička struktura nekog medija u Srbiji neophodno je da se pošalje zahtev Republičkoj radiodifuznoj agenciji. Međutim, član Saveta RRA Slobodan Đorić ukazuje za Danas da nikakav zahtev o promeni vlasničke strukture TV Avala nije stigao u ovu agenciju.

A tu je i zanimljiv komentar Novosti takodje na istu temu:

Nemačka medijska kuća RTL, posle nekoliko godina lobiranja, uskoro će ući na tržište Srbije i to kao manjinski vlasnik televizije Avala, čiji su vlasnici biznismen Danko Đunić i prvi čovek TV Pink Željko Mitrović, saznaje Press.

Prema našim saznanjima, pregovori između Avale i RTL-a su u poodmakloj fazi, a Nemci nude 45 miliona evra za vlasništvo u televiziji Avala. Kada RTL uđe u TV Avalu, to će značiti da je strani kapital ušao u sve elektronske medije sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji, izuzev RTS

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 07:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

tv-manijak je napisao:
Pa jednostavno, negde od letos Mitrović u TV Avali ima 4,95 odsto kapitala.

Hm ovo nisam znao...

tv-manijak je napisao:
Nemačka medijska kuća RTL, posle nekoliko godina lobiranja, uskoro će ući na tržište Srbije i to kao manjinski vlasnik televizije Avala.
Prema našim saznanjima, pregovori između Avale i RTL-a su u poodmakloj fazi, a Nemci nude 45 miliona evra za vlasništvo u televiziji Avala. Kada RTL uđe u TV Avalu, to će značiti da je strani kapital ušao u sve elektronske medije sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji, izuzev RTS

Vrlo interesantno da RTL pristaje cak i na "manjinski" paket...Hm...U svakom slucaju bilo je i boljih opcija od RTL-grupacije...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2008, 09:08 
Pripravnik
Pripravnik

Ovde je izgleda sve gotovo. Evo šta piše Kurir.

"Goran Karadžić, zamenik predsednika Saveta RRA, potvrdio je za Kurir da su predstavnici RTL juče bili u poseti RRA i da su se interesovali o zakonskim mogućnostima ulaska u srpski etar, ali ne i o detaljima vezanim za kupovinu pojedinih televizija.
- Kad je reč o konkretnim TV stanicama, do sada nismo imali nikakvih zvaničnih zahteva o promeni vlasničke strukture. A u skladu sa zakonom moguća je promena vlasničke strukture, i ako će to dovesti do kvalitetnijeg programa, investicija i jače konkurencije, RRA neće nikom stajati na putu. Osim u ako je u pitanju nedozvoljena medijska koncentracija ili netransparentnost porekla kapitala - istakao je Karadžić."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]