banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jun 2008, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Мислим да је свима јасно да су РТРС, Независне новине, Глас Српске, Фокус и слично, медији који су под апсолутном контролом власти. Не сјећам се да је у посљедњих годину дана и више у датим медијима био иједан чланак или објава која је била критична према власти. Када би човјек који не живи овдје пратио претходне медије рекао би да смо феноменална и напредна земља.

Шта онда читати, гледати?! Ваља ли Press ичему, по овом питању? Знам да су они једини који су реално писали о неким негативним стварима везаним за високо образовање, док су остали медији ћутали о томе.
У Блицу се понекад појави критички чланак, али ипак се ради о медију који излази у Србији. http://www.capital.ba портал такође често објављује прљаве ствари које други медији не објављују. То је оно што сам ја примијетио, а ви?

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Oni koji su pod kontrolim opozicije :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 13:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Rekao bih da su ATV i BN objektivne, mada im je programski sadrzaj, u globalu, prilicno los.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Mislim da TV Simic 1 i dalje odolijeva raznim pritiscima pozicije i opozicije ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
BN=SDS

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
vb87 je napisao:
Rekao bih da su ATV i BN objektivne, mada im je programski sadrzaj, u globalu, prilicno los.

ATV uvijek fura fazon da su na strani opozicije. Znam da su neki novinari imali problema zbog svojih kritika. Nije tu samo pitanje ko je čiji plaćenik, već i koliko smiju reći. Zayeban je to posao, oni dolaze do svakakvih informacija i bar 50% stvari mi ni ne znamo, a trebaju čuvati svoja leđa i porodicu. A RTRS... smijurija... ali ni ne očekuješ ništa drugo jbg.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ne bih bas danas automtaski povezao BN sa SDS opcijom, ono bar ne citavom. A koliko se razumijem u stvari, najvise odradjuju nekog 'marketinga' za onog Mihaljicu, ali i to je tako uradjeno da se iz aviona vidi da je placeno i da nema bas puno veze sa njihovom uredjivackom politikom.

Ipak je to privatna TV, i to poprilicno politicki objektivna. Ko bi to mogao pomisliti prije 6-7 godina :D , a?

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 18:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
vb87 je napisao:

ATV objektivan :D :D :D ? Možda nekad bio. Danas je od ATVa ozbiljniji medij novinarska sekcija bilo koje osnovne škole.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 18:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
Prosla su doba kad je ATV bio neko i nesto. Za mene su koliko toliko normalne vijesti na RTRS. A ostalo vozi.

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Хм, ОК, не сумњам ја у објективност онога што РТРС или АТВ објављују, али то је зато што објављују само ствари које иду у прилог власти. Да ли је могуће да дотични медији уопште не објаве ниједан конкретан критичан прилог против власти? Најкритичнија ствар против власти која се може погледати на овим телевизијама јесу репортаже о људима који немају струје, воде, који живе по забитима, без пребијене паре; у којима све завшрава доста блиједим и апстрактним закључком како "надлежни" не раде свој посао. Овакве репортаже на АТВ вијестима имамо сваки други дан. И то је све? А гдје је истраживачко новинарство? Прије неколико година смо бар имали приче о рекеташима, повезаним фирмама које износе профит из земље, намјештеним тендерима,... сада немамо ни то?! У каквој ситуацији се налазимо најбоље говори чињеница да у једној овако корумпираној и криминалној средини више немамо ни жуте штампе!

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 23:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
Ne znam koje partije si pristalica. Ali sta je uopste opozicija Dodiku. Pa on je apsolutna zvijezda, i medju onima koji ga vole i onima koji ga ne vole. Neces o njemu cuti nesto lose ni na ATV ni na RTRS. Sto s etice istrazivackog novinarstva tu prednjaci ATV, ali opet ne moze se reci, ima i RTRS takvih emisija,a cak mi BN, ona emisija Crno na bijelo.

Idu nam lokalni izbori i bice opet ludih obecanja i nacionalisticke retorike, potpaljivanja niskih strasti. Jadan nas narod. Naivni cekaju da se oni na vlasti brinu za njih. Ma ne vjerujem ja ni SNSD, ni PDP, ni SDS, sve su to lopovi koji grabe sve sto stignu za svog mandata sebi na racun i za svoju guzicu.

Eto FTV se brine za RS. Ona emisija 60 minuta je uvijek dobrim dijelom posvecena Dodiku i njegovim prevarama naroda.

Mozda radio nije pod kontrolom vlasti. Barem BIG :mad:

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 23:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

IloveBL je napisao:
Prosla su doba kad je ATV bio neko i nesto. Za mene su koliko toliko normalne vijesti na RTRS. A ostalo vozi.

Normalne vijesti na RTRS-u?! :D :o :lol:

@fantomacan: Promasio si temu. Ovdje je rijec o tome koja TV nije pod Dodinom cizmom, a ne o tome da li zaposljava(iskoristava) djecurliju.

@medi: Jeste ATV "opala" sto se tice istrazivackog novinarstva, razlog je upravo oslanjanje na jos "zelene" novinare. Mora se nekako i ustediti... 8)

@IloveBL: BIG je pod Bucinom kontrolom, a svi znamo ko je on.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ja bi rekao da BN odolijeva dosta dobro, bar cujes sta kaze mihajlica i ostala opozicija. od tv kuca oni se dizu, kvalitet je u usponu, koliko toliko su objektivni, bar cujes sve strane.(jedino sto me nervira je mijesanje ekavice i ijekavice, npr. pisu VREME,a ona kokos cita prognozu na ijekavici).
na rtrs nema ni o od opozicije. vise ni skupstinu ne prenose, na onom njihovom pecatu su na tapetu opstine u kojima snsd nema vlast... dnevnik im je nula zesca.
ATV je nekad bila kvalitetna, sad su skroz pali zbog toga sto ne placaju svoje novinare,svi su im otisli, a ovi novi moraju da rade 3 mjeseca bez plate i da se nadaju da ce ih primiti da rade na crno. propali su skroz, nikakve kritike prema poziciji i dodiju.

na vikomu se mogu cuti najvece kritike upucene protiv vlasti. :lol:
novine sve nula bodeva. press je zuta stampa, nezavisne=snsd isto kao i glas i fokus. nekad je bila pravda, ali ih je snsd ugusio.

sve u svemu, nema pravih informacija. mrak. jedino se na forumu sve zna.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 23:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2008, 21:15
VIKOM :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 08:30 
Veteran
Veteran

medi je napisao:
Хм, ОК, не сумњам ја у објективност онога што РТРС или АТВ објављују, али то је зато што објављују само ствари које иду у прилог власти.

Vrlo si naivan.

vb87 je napisao:
@fantomacan: Promasio si temu. Ovdje je rijec o tome koja TV nije pod Dodinom cizmom, a ne o tome da li zaposljava(iskoristava) djecurliju.

@medi: Jeste ATV "opala" sto se tice istrazivackog novinarstva, razlog je upravo oslanjanje na jos "zelene" novinare. Mora se nekako i ustediti... 8)

Mlađim generacijama izgleda treba sve više puta reći. ATV je danas daleko od bilo kakve objektivnosti, praktično su isti čak možda i gori od RTRSa. A mislim da ne postoji veća kletva za bilo koju televiziju od te da su isti kao RTRS.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 08:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mladjim generacijama?! :lol: Ne lupaj!

Vidim da si objasnio kojom metodom si dosao do zakljucka da je ATV mozda i gori od RTRS-a, jos i kletve bacas... :P :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 08:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
meni se ipak cini da je ATV vec neko vrijeme pod kontrolom vlasti

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 10:00 
ENTROPIJA je napisao:

Kak' nije majku mu...onaj debeli stocar, Ranko Bakic drzivikom ko dobar dan...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 11:41 
Veteran
Veteran

vb87 je napisao:
Mladjim generacijama?! :lol: Ne lupaj!

Vidim da si objasnio kojom metodom si dosao do zakljucka da je ATV mozda i gori od RTRS-a, jos i kletve bacas... :P :roll:

Uprati onaj njihov magazin sedmični i u njemu idiotske komentare Tanje Lajšić, čak ne moraš ni to, samo upali njihove vijesti i sve će ti se samo reći. Balavci od nepunih 20 više se bave komentarima nego vijestima. Da ne govorim da se i bave budalaštinama jer nema više ko da se uhvati ozbiljnijih tema, a ovi što se kao bave, npr. ona Milijana, bolje da se ne bave. Ona je čisti primjer tendecioznosti i neobjektivnosti.

tensSa je napisao:
ENTROPIJA je napisao:

Kak' nije majku mu...onaj debeli stocar, Ranko Bakic drzivikom ko dobar dan...

Bakić je nestao sa scene kad su mu bili zatvorili fakultet. Kakav je da je, ipak je šteta jer on je bio kvalitetnija i sposobnija opozicija od ovih dosta moćnijih stranaka.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 12:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
meni se ipak cini da je ATV vec neko vrijeme pod kontrolom vlasti

Tacno je da su ublazili sa kritikom. Pitanje je da li su pod kontrolom ili je rijec o nedostatku kvaliteta sadasnje strukture zaposlenih. Ipak, jedini u BL imaju teme o patnji malog covjeka, koliko god iste bile lose obradjene.

@fantomacan: Zamolio bih te da mi navedes primjer tendecioznosti ATV-a.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]