banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 23:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Mar 2008, 23:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
REKLAMA ZA REXONU,tipa;zena u liftu podigne ruku a tip pored nje sav izbezumljen brzo istrci van,ona onda pogleda sta je kad ono ispod ruke nacrtana:SVINJA!!!
IZ TOGA SLJEDI DA ZENE PRIRODNO SMRDE KO SVINJE!!!
e ovo je stvarno previse.... :angry4: :angry4: :angry4:
smeta li to jos ikom???

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 23:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jan 2008, 21:06
ja to tako nisam dozivio... to je asocijacija na smrad svinje... tamo ispod ruke...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 00:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Znaci dok nisu postojali ti anti-respirant stickovi, zene su smrdile kao svinje i svi ljudi su bjezali od njih :D

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 02:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Meni je isto odvratna ta reklama... Ta svinja me svaki put dokrajči... :angry1:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 09:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2008, 13:50
Sve te reklame za mirisne preparate su debilana... Sjetite se reklame za "Oust" i one četiri neuredne, nepočešljane i nenašminkane tupave domaćice kako se blesavo keze dok pričaju o neugodnim mirisima...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Te reklame su mi još gore! Kao da nemaju ništa u životu nego samo otkrivaju proizvode za čišćenje kuće...
Oh Oust, oduševio me... No comment... :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 13:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 22:33
Slazem se sa vama...Jos jedno od sranja sa zapada koje smo uvezli su te psiholoske igrice...
Mislim odvratno, udaraju ljude tamo gdje su najtanji...
Ne znam sjeca li se iko od vas onog reklamnog zlocina: "Ne koristis Maliciju; kakav si ti muskarac"...
A o reklamama za AXE da i ne govorim...Po njima su svi muskarci napaljeni zecevi, a zene curke koje se odma' skidaju za svaki ku..c:))) tipa nihovog shit dezodoransa...Lafo dok se ne pospricas AXE-om, bices suvog pendreka:))) a cim bacis pare na njihovu robicu, odma' ces od zabe krastace postati princ na bijelom konju...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
radiofan je napisao:
A o reklamama za AXE da i ne govorim...Po njima su svi muskarci napaljeni zecevi, a zene curke koje se odma' skidaju za svaki ku..c:))) tipa nihovog shit dezodoransa...Lafo dok se ne pospricas AXE-om, bices suvog pendreka:))) a cim bacis pare na njihovu robicu, odma' ces od zabe krastace postati princ na bijelom konju...

Pa, dobro sad...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Timotic je napisao:
radiofan je napisao:

Pa, dobro sad...

Da se nisi prepoznao u reklami? :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 19:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2004, 20:12
Mene ne može da uvrijedi ništa ne TV-u, a pogotovo ne u reklamama... Ne znam što to tako lično shvatate... Činjenica je da bismo svi neprijatno mirisali bez sapuna, gela, pjene, dezodoransa... Moj antifavorit je "Vama sigurno treba Softly". Jbm ti sve, supermarket pun samo softlijem, u svim bojama...

http://www.myspace.com/godsaveclubbing

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
:lol: :lol: :lol: :lol: I moj brat je isto to rekao, jbg, ja više ni ne primjećujem šta se dešava na reklamama, pogotovo kad naiđu te debilne za deterdžente i sl. A kad smo kod uvredljivih reklama, ima ih dosta za te deterdžente koje su, bar po meni, prilično uvredljive. U njima je svaka žena oduševljena kad je neko zahebava, s osmijehom rinta dok svi oko nje cvrkuću. Bljak...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 22:32 
Veteran
Veteran

u pravu ste,ima stvarno JAKO PUNOOO GLUPIH reklama :cry: :cry: :cry:
a i ne postuju sve tv kuce pravila o reklamiranju(ono kolko blokova reklama moze ici u sat vremena,i trajanje...itd..)

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 22:37 
Veteran
Veteran

radiofan je napisao:
Slazem se sa vama...Jos jedno od sranja sa zapada koje smo uvezli su te psiholoske igrice...
Mislim odvratno, udaraju ljude tamo gdje su najtanji...
Ne znam sjeca li se iko od vas onog reklamnog zlocina: "Ne koristis Maliciju; kakav si ti muskarac"...

a od glupih reklama je gore samo kad neko na to "padne".pa pre nego sto izade iz kuce istrese na sebe citav sprej(ili par :( :roll: :cry: )!!!
e onda svi padaju,al u nesvest !!!(ovo zna svako ko je ikad proso/stao pored neke takve osobe :fist: :b) uzas!...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 23:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Pa nije to namerno smišljena uvreda za žene....ljudi prave dezodoranse za žene pa su to stavili...da prave za muškarce stavili bi muškarca....

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Sinny je napisao:
Timotic je napisao:
radiofan je napisao:

Pa, dobro sad...

Da se nisi prepoznao u reklami? :wink:

Ne samo da sam se prepozn'o, vec odma' sledeci dan kupio AXE...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 22:25 
Veteran
Veteran

stormbringer je napisao:
Pa nije to namerno smišljena uvreda za žene....ljudi prave dezodoranse za žene pa su to stavili...da prave za muškarce stavili bi muškarca....

to bi bila uvreda i za muskarce!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 22:27 
Veteran
Veteran

u stvari ima toliko glupih reklama ,ova je samo 1od...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 23:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

^^Ne znam što se toliko uzbiđujete oko toga....al' stvarno! Aj da ste digli frku kako neke cure od 16 godina su prisiljene na prostituciju, ili na probleme u poridici, vi dižete frku oko neke debilne reklame..Možda da malo preispitate svoje vrednosti? Vređa vas reklama, pa šta! Vređa i mene hiljadu stvari pa se ne žalim na svaku od njih. Nemojte me shvatiti pogrešno, ja sam uvek za ravnopravnost polova, ali ovakva tema nema ni smisla. Ispravite me ako grešim...koji je smisao? Da svi napišemo:''Uuuu nemojte kupovati taj dezodorans to je uvreda za žene!'' Misliš da onu malu curicu što prosi čitav dan na ulici boli k* za to?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 02:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo je vrh... Sad ti porediš curicu što prosi sa konstatacijom o glupim reklamama... Pa i dijet eu Iraku sa izvađenim okom je gore od curice koja prosi... Mislim, koja logika....
Ne vrijeđaju žene reklame o deterdžentima ili ta sa Rexonom... Samo su glupe i nimalo zanimljive... Nikad ne bih kupila reksonu poslije te reklame sa svinjom... Zar im nije svrha da privlače kupce?
A reklame za deterdžente ne treba ni komentarisat.... Onaj ko čisti kuću kupiće proizvod na koji prvi naiđe... Ima ih 50 koji su sad u điru i reklamiraju se... Sad treba da se zadubimo i mislimo koji više izbjeljuje? Lolčina....

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 02:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Svako poređenje bi bilo u skladu sa ovom temom...Ima puno gorih stvari u svetu...to je bila moja poenta....A ovo za devojčicu koja prosi sam napisao jer mi se još uvek po glavi mota neka slika, nije ni važno, neki lični događaj. Mislim da previše shvatate te reklame....sumnjam, eto, možda grešim, da je neko smišljao reklamu samo da bi uvredio žene...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]