zigizmund je napisao:
Sve najgore
Donedavno sam i ja imao profil tamo i nakon što sam po četvrti put naletio na svoje vlastite slike na kojekakvim chat&date website-ovima, odlučih se skroz maknuti sa svega. Zapravo, nije niti to možda bio presudni faktor koliko činjenica (koju sam tek nakon 3g shvatio) da osim što ti je privatnost narušena, i mozak ti se nekako skroz integrira u taj facebook pa dojučerašnja cuga sa frendom ti danas postane komentiranje njegovih statusa i slika, što je totalno debilno. Otupio sam od toga
Sve u svemu, facebook me više neće vidjeti i dao Bog da propadne.

Upravu si , privatnost je narusena, ja npr. gledala sam profil svoih poznanika i mogla sam da vidim sve sto im je na zidu, fotografije itd iako su oni zakljucali tj, stavili na privatnost i kada sam im to rekla kazu ,kako , ja kazem u tim i tim si grupama , taj i taj ti je cestitao rođendan , oni se cude ,iako nismo prijatelji na f.b., znaci i kada stavis da tvoje podatke mogu vidjeti samo prijatelji opet nije sigurno .To je jedan nacin narusavanja privatnosti drugi je sto nista vise nemožes zadžati za sebe , znaci sve moraš da djelis sa 300 ljudi ma glupost, em sto neko može tvoje slike da zloupotrjebi, i kada nekog ne želis za prijatelja moraš nemožes odbit odmah se uvrjedi, iako ti ta osoba možda ide i na živce. Kako si tii izbrisao profil?