1) Simpsoni
2) CSI : NY
3) Rescue me
Mozda su nekima i ove tri serije smece, ali meni se dopadaju. Dovoljan razlog da zelim da mi se vrati RTL. Neke BL televizije nemaju ni toliko. Ne zasluzuju ni 20 minuta gledanja sedmicno. RTL barem ima nesto. Ne razumijem kukanje oko dadilje isl gluposti te bojkotovanja citavog programa zbog toga. Jebe se meni sto se dadilja reprizira po 156i put, ja RTL gledam kada ima nesto sto mene interesuje, kada je dadilja ili neka slicna glupost prebacim program. Koji ce mi Vikom ili Simic iil Bel. Ne pamtim kada sam se neki od navedenih programa gledao duze od 15 minuta. Sto je najgore spisak televizija koje se mozemo gledati na nasoj kablovskoj TV, a koje nemaju nikakav sadrzaj je mnogo duzi od samo tri.
Citiraj:
Ne znam... HRTL se dosta srozao u poslednje vreme i sve redje i redje sam se zadrzavao na tom kanalu. Dobro su bili poceli, ali valjda je zakon trzista ucinio svoje...
Ziva istina, ali kao sto rekoh neka imaju i 2 programa sedmicno po pola sata vrijedna gledanja, to je 2x30 minuta vise nego sto mnoge BL televizije nude.
Da ne ispadne da sam ja zestoki pobornik RTLa. Nisam. Ne smatram da je on Bogom dan, ali sigurno nije toliko govno kao sto neki govore.
Citiraj:
Uostalom, meni se čini da se i u BL može pratiti RTL preko obične logaritamske antene, pa, ako vam toliko nedostaje, usmjerite prema Psunju i ubodite kanal 58.
Sta bi mi bez tvoje mudrosti ..