banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 10:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Kviz napada
PostPoslato: 28 Avg 2006, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Pocelo je na K3 prosirilo se na BN, VIKOM, BEL i na PinkBH, ali tu mu nije kraj, samo je pitanje vremena kada ce se prosiriti na ostale kanale. U pocetku nije bio toliko zlokoban, ali onda je poceo mutirati. Pocelo je sa "pogodi licnost", nastavilo sa "pogodi prezime", a sada je doslo do "pogodi rec". Najgore je na BELu, traje satima a idioti koji vode emisiju...recimo samo idioti vode emisiju. Ime je toliko retardirano da nije smijesno, covjek se zapita sta nije u redu s nekim ko kvizu da ime Pricalica. Kviz na BNu je najkompleksniji. Pokriva citavu dijasporu, a sto je najgore glupani se javljaju iz Austrije, Njemacke, Svajcarske,... zbog 100 KM. BN je cak poceo da pusta kviz i poslije ponoci.

Kako se odbraniti od Kviza? Da li se Kviz hrani naivnoscu naroda? Ima li mu kraja?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2006, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ako je kviz interesantan, stvarno nemam nista protiv njega, ali ove gluposti sto idu na nasim televizijama su dno dna. Ne zna se ko je gori, onaj lik sa Bela koji djeluje kao da je na Xu, one polu pismene seljancure na Vikomu ili onaj tupan na Pinku koji citavih 45 minuta trajanja kviza lupeta gluposti.

Citiraj:
Kako se odbraniti od Kviza? Da li se Kviz hrani naivnoscu naroda? Ima li mu kraja?

Tesko. Da. Ne.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta: Re: Kviz napada
PostPoslato: 29 Avg 2006, 01:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2005, 16:26
Svaka cast za pokretanje teme. Mislim da je ovo tek pocetak, da ce ovih kvizova biti sve vise i da ce biti sve agresivniji, a nagrade sve mizernije.

Evo neki dan gledam na Vikomu citav sat pogadjaju zivotinju na slovo E.
Naravno, nisu pogodili, odgovor je bio Evropski jež
Jedan jado je osvojio 10 KM (slovima: deset KM) zato jer je pogodio ime države Ekvatorijalna Gvineja... Inače minut poziva košta oko 3 KM.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2006, 08:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Ja te kvizove uopste ne gledam..
Cim vidim taj kviz prebacujem dalje, jednom sam vidio kakav je to kviz i nikad vise...Gledao sam puste ton muzke i postave sliku i sad je fazon da pogodis ko je to....Ovo je zaglupljivanje naroda i hito treba ukinuti te kvizove sto se mene tice...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2006, 08:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
tesko bih ja to nazvao kvizom
kviz je provjera znanja a ovo je samo igra na srecu

btw jeste li culi - kviskoteka uskoro na Novoj tv i izgleda da ce je opet voditi Oliver Mlakar

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2006, 08:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
Sta reci cisto otimanje para od naroda.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2006, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Citiraj:

A neki dan je zivotinja na š bila šumska rovčica...nisu tažili jel muška ili ženska

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2006, 11:13 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 01:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
MA onaj Kviz na K3, kada moraju pogoditi TACAN iznos love, a on je otprilike, 347,60 KM, i normalno nikad niko nije pogodio, a nagrade ne daju ljudima koji su najblizi tacnom odogovoru????
minut je 2,25 KM
e to je tek sex...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 01:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ili na BN-u kad pogadjaju zensko ime, i daju im kao hint: zadnje slovo A

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 08:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Na Dsf-u ima slican kviz, samo neuporedivo bolje produkcijski uradjen. A cifra na kraju dodje i do 30-ak hiljada eura. Na kraju voditeljka skine i grudnjak :)
Sto se tice ovih domacih, obicna legalna prevara naroda. Poenta je da te sto duze zadrzi na vezi gdje pogadjas neke nebuloze sa jos nebuloznijim komentarima i pitanjima voditelja, i tako zaradjuju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 09:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2006, 21:13
e kad bi voditeljke na vikomu (k3, BN... whatever) počele skidati grudnjake tek bi onda bio sex :iconbiggrin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 14:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2006, 16:34
Ti kvizovi su opsta otimacina!
Nemam prijem Bel televizije a cula sam da tamo kviz vodi neki lik koji je sve, samo voditelj nije. Ima li iko vise informacija?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lik koji vodi kviz na BELu sigurno ima klauzulu u ugovoru da mora praviti budalu od sebe. S druge strane mozda je vec izludio posto vodi kviz koji traje 2 sata i u kojemu se nista ne dogadja, sve se svodi na to da mora da prica citavo vrijeme, a posto niko ne zove poceo je da prica sam sa sobom.

Vrh

Tema posta: Re: Kviz napada
PostPoslato: 30 Avg 2006, 20:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
djuro_bl je napisao:
Evo neki dan gledam na Vikomu citav sat pogadjaju zivotinju na slovo E.
Jedan jado je osvojio 10 KM (slovima: deset KM) zato jer je pogodio ime države Ekvatorijalna Gvineja... Inače minut poziva košta oko 3 KM.

hehe
a jos su mi bolje asocijacije...neki dan bila asocijacija na kupatilo i za 30 km je bila GRIJALICA, a za 50 HIDROMASAZNI STUBOVI. naravno, niko nije pogodio...

Citiraj:
druge strane mozda je vec izludio posto vodi kviz koji traje 2 sata i u kojemu se nista ne dogadja, sve se svodi na to da mora da prica citavo vrijeme, a posto niko ne zove poceo je da prica sam sa sobom.

zato se i zove pricalica...

sve na stranu, al vikom mi je ipak najbolji, imaju takva tri kviza, a razgovor je 2.25 + PDV.

Citiraj:
e kad bi voditeljke na vikomu (k3, BN... whatever) počele skidati grudnjake tek bi onda bio sex

ma daj sta ti je, pa to je ugledna televizija, ne bi oni sebi to dopustili

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 20:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
MA onaj Kviz na K3, kada moraju pogoditi TACAN iznos love, a on je otprilike, 347,60 KM, i normalno nikad niko nije pogodio...

JBT to je postalo ko ona Nagradna otimanja iz Nadrealista ako se sjecate, ono kad treba pogoditi koliko je u Sovjetskom Savezu prosle godine potroseno listova papira....

Naravno, odgovor nije tacan....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vikom mozda ima tri kviza, al nema grafike za jedan (bar sam ja taj vidio). Uzeli su tablu i na nju prikacili papire sa natpisima IME, GRAD, PLANINA,... i zakacili novcanice od 10, 20, 50 i 100KM. U sredini rukom pisano (nisam siguran) pocetno slovo i ajmo raja bacati 2.25 po minuti. Jadno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Ma Vikomu ni netreba grafika jer oni koji ga prate neznaju ni sta znaci grafika. Sigurno se dive kako je ljep rukopis kojim je ispisan taj tekst.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
U sredini rukom pisano (nisam siguran) pocetno slovo i ajmo raja bacati 2.25 po minuti.

Da zlo bude vece, raja zove sve u 16 ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2006, 08:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
_Felix_Moses_ je napisao:
Lik koji vodi kviz na BELu sigurno ima klauzulu u ugovoru da mora praviti budalu od sebe. S druge strane mozda je vec izludio posto vodi kviz koji traje 2 sata i u kojemu se nista ne dogadja, sve se svodi na to da mora da prica citavo vrijeme, a posto niko ne zove poceo je da prica sam sa sobom.

imaju 2 lika
jedan je iz Srbije i dobio je "posao" zato sto je tamo znao po 4 sata voditi kvazi-kviz, a svi imamo priliku da vidimo kakvo iskustvo ima

onaj drugi, zenskasti, je izvucen iz "modne agencije" primera luk (znam da je look ali luk bolje zvuci :P), on je tek truba, a sto je najsmjesnije da lika planiraju ubaciti u jutarnji program looooool

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]