banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2006, 22:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
Руководећи се етичким и професионалним принципима РТРС је, без обзира на сам чин проглашења Дана жалости, у свом програму урадио све што је у његовој моћи да испоштује пијетет према сребреничким жртвама.
Неколико музичких нумера у јутарњем програму не могу имати категорију неукуса, а и остатак програма, емитованог 11. јула, био је прилагођен догађају и Дану жалости. Информативни програм РТРС-а емитовао је садржаје који су у вези са обиљежавањем сребреничке трагедије.
Истовремено, битно је нагласити да су, као и претходних година, сви потребни ресурси РТРС-а, и људски и технички, учествовали у реализацији припрема и директног преноса из Поточара, као и да смо читав период припрема и обиљежавања пропратили у нашим информативним емисијама.
Уређивачки колегијум РТРС-а ће сагледати евентуалне пропусте који су се догодили у програму емитованом 11.јула 2006. године, и о томе обавјестити јавност.

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 22:30 
Pripravnik
Pripravnik

Sta reci na ovo ,samo poziv svim u RS da neplacaju preplatu jer novac ide ovim poltronima na RTRS i i muslimanskoj BHTV

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 22:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Zar je "Politika" zatvorena kad ovdje prosipaš ovakve idiotarije?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 07:26 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 12:23 
Pripravnik
Pripravnik

Not now, John! je napisao:
Zar je "Politika" zatvorena kad ovdje prosipaš ovakve idiotarije?

kakve idiotarije pedercino sumanita,lupi tu svoju zadriglu glavusu malo od zid mozda dodes sebi i vidis da se radi RTRS koja se pravda muslimanima sto jos vise nije silovala narod RS,majmune licno sam proveo godine u krvi i znoju,moj brat ,otac ,kum i mnogobrojna rodina stvarali su ovu Republiku Srpsku mnogi iz moje uze i sire porodice su dali svoje zivote i ostali teski invalidi i sad treba da trpimo ovaj teror sa RTRS kojeg smo mi stvorili i odbranili i koga placamo ,a i nakaznih likova poput tebe i ove budaletine Sisibana,jos bi se ti i tvoj tatica skrivali po beogradskim podrumima ,mozes samo zahvaliti bogu sto se sve od kraja rata odigralo ovako ,inace ti i mnogi nebi ovde vise mogli ni prismrditi,ali budi siguran ,to ti obecavam da ce doci vrjeme kad ce svako odgovarati i kad ce letjeti glave ponovo...........a sad nastavi da baljezgas i nadaj se da ces izmaci

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 13:01 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 14:13 
Veteran
Veteran

NACIONALNI STROJ je napisao:
lupi tu svoju zadriglu glavusu

Otkud znaš kako izgledam!? Da se ne poznajemo? :D
vidis da se radi RTRS koja se pravda muslimanima sto jos vise nije silovala narod RS

Najmanje što mogu da učine je da odaju počasti civilima ubijenim u najvećem pokolju od WWII. Sve što si ti uradio je zločinom opravdao zločin.
majmune licno sam proveo godine u krvi i znoju,moj brat ,otac ,kum i mnogobrojna rodina stvarali su ovu Republiku Srpsku mnogi iz moje uze i sire porodice su dali svoje zivote i ostali teski invalidi

Suosjećam se s tobom i žalim sve žrtve proteklog rata koji su ginuli da bi Karadžić, Milošević, Tuđman i Izetbegović vodili biznis, ali mi je još žalije vidjeti da pored tolikih žrtava, izgubljenog rata, nepostojeće države i života na dnu Evrope, još vam nije došlo iz dupeta u glavu.
ti i tvoj tatica skrivali po beogradskim podrumima

Bolje i to nego davati život uzalud.
mozes samo zahvaliti bogu sto se sve od kraja rata odigralo ovako ,inace ti i mnogi nebi ovde vise mogli ni prismrditi,ali budi siguran ,to ti obecavam da ce doci vrjeme kad ce svako odgovarati i kad ce letjeti glave ponovo...........a sad nastavi da baljezgas i nadaj se da ces izmaci

Uh, sile, čovječe. Baš me strah uhvati kad se sjetim kakva smo/ste sila bili u prošlom ratu. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 14:18 
Veteran
Veteran

Vide junaka, sokolova. http://www.28serbia.org/uvod.htm
Da smo ovakve imali '92. izgubili bismo rat za mjesec dana. :D

Vrh

Tema posta: Heh, sokolovi..
PostPoslato: 14 Jul 2006, 16:02 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Jun 2006, 08:27
Sokolovi su, ocigledno, grupa mladih nezaposlenih huligana koji su se okupili oko jedne infantilne ideje i sva sreca da nikada nece naci nekog ozbiljnog finansijera za svoje glupave projekte guljenja plakata. Ipak, pretplatu RTRS-u ne trebamo placati jer zauzvrat ne dobijamo nista.

Vrh

Tema posta: Re: Heh, sokolovi..
PostPoslato: 15 Jul 2006, 09:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
sofronije je napisao:
Sokolovi su, ocigledno, grupa mladih nezaposlenih huligana koji su se okupili oko jedne infantilne ideje i sva sreca da nikada nece naci nekog ozbiljnog finansijera za svoje glupave projekte guljenja plakata. Ipak, pretplatu RTRS-u ne trebamo placati jer zauzvrat ne dobijamo nista.

Ти се јави софроније комунистички изроду...ко си ти да причаш о нашим саборцима? :mad:
За ово горе немам коментара :evil:

Бојкот претплате ртрс!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 16:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Koliko glup treba neko da bude pa da podrzava fasisticki rezim koji je otvoreno dozvolio ustaskom rezimu da izvrsi genocid nad srpskim narodom.Ono sto nisu pobile ustase, pobili su Hitlerovi fasisti.

Stoko fasisticka neobrazovana...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 21:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

miki je napisao:
Koliko glup treba neko da bude pa da podrzava fasisticki rezim koji je otvoreno dozvolio ustaskom rezimu da izvrsi genocid nad srpskim narodom.Ono sto nisu pobile ustase, pobili su Hitlerovi fasisti.

Stoko fasisticka neobrazovana...

Удаљавамо се од теме али морам да ти одговорим (прозвао си "нас" фашистима)Мики ја се уопште не осјећам тако али очигледно је упућено мени; рећи ћу ти само да су усташе настале уз помоћ ватикана да би се рјешили православља до Дрине (сигурно знаш папин план:покатоличити,побити и протјерати)....о томе да су усташе имале дозволу од Њемачке односно од Фирера да убијају Србе то су ти комунистичке подвале,Ватикан је усташки режим у ндх успио А.Хитлеру представити као савезнике у борби против комуниста у Југославији али усташе уз дозволу ватикана врше геноцид над Србима.
Павелић и остали усташки злочинци су само били испружена рука Ватикана која је хтјела католичанство а тиме и своју моћ да што више прошири на остатак Европе,једна велика грешка А.Хитлера је била та што је насједао на њихове лажи и подвале (јер су му били савезници у борби против комуниста) да су у логорима у хрватској били само јевреји и комунисти.
Значи усташе нису биле Национал-Социјалисти (јер да јесу не би извршили геноцид над Србима) већ само слепи крвници ватикана.
Ово је само укратко о томе би могли доста расправљати али ето кад си почео неке неистине онда да ти укратко одговорим

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 22:10 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 04:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Citiraj:
Удаљавамо се од теме али морам да ти одговорим (прозвао си "нас" фашистима)Мики ја се уопште не осјећам тако али очигледно је упућено мени;

Mislim da tu lezi tvoj problem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 06:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

alkalac je napisao:
Mislim da tu lezi tvoj problem.

Ја сам значи "фашиста" као што кажете зато што волим свој народ и своју расу.......невјероватно какве само коментаре пишете.
Мислим да је ваш проблем што сте слепи послушници новог свјетског пројекта

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 10:57 
Veteran
Veteran

bludnik je napisao:
Ја сам значи "фашиста" као што кажете зато што волим свој народ и своју расу.......невјероватно какве само коментаре пишете.

Ne. Ako ćemo tačno, ti si rasista. A pošto su nacisti i fašisti takođe bili rasisti, a u mnogim stvarima dijeliš njihovo mišljenje, onda se s pravom može reći da si fašista/nacista/ustaša/balija/četnik... Sve ista bagra. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 11:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Мислим да је ваш проблем што сте слепи послушници новог свјетског пројекта

Stani covjece, svi smo mi Srbi i svi volimo svoj narod i rasu, ali ne mozes tvrditi da smo mi Srbi na bilo koji nacin superiorniji od neke druge nacije.Drugo, postoji vise nacina da neko pokaze svoju ljubav i pripadnost srpskom narodu.Ja stvarno ne zelim da se svadjam s tobom jer svako bira svoj put, ali ja na tvoj izbor gledam kao na ekstreman.Osim toga ne moze me niko ubijediti da ,bez obzira kakvo bilo neko Udruzenje, ako ono obiljezava rodjendan Adolfa Hitlera, da je normalno.Da smo mi Litvanci,Nijemci,Australijanci ili ne znam ni ja sta, mozda bi mi sve bilo jasnije.Ali s obzirom na golgotu kroz koju smo prosli kao nacija u 2.Svjetskom ratu nejasno mi je kako takve ideje mogu opstati na ovakvom tlu.
Pises o sprezi Vatikana i NDH, a pri tom zaboravljas da je isti taj Vatikan bio jedan od stubova Hitlerovog rezima koji je najznacajniju ulogu odigrao u periodu prije 2.SR kada je NSP dosla na vlast u Njemackoj.Pa znas i sam da je crkva omogucila stotinama njemackih zlocinaca da pobjegnu u Juznu Ameriku.A krvavi ustaski rezim je imao odrijesene ruke za svoj plan genocida nad srpskim narodom.Ne znam bas da su to mogli bez Njemacke saglasnosti.

Da zakljucim, mi Srbi smo ,kvantitativno, malen narod i jedini nacin da budemo bolji od drugih je da radimo na sebi i da se obrazujemo.U duhu naseg naroda je da daje naucnike, knjizevnike, istrazivace, pa hajde da kazem i sportiste i to je jedini nacin da se pozitivno afirmisemo kao narod.Ideja koju ti zastupas je neprihvatljiva u okvirima savremenog drustva i sigurno nam ne moze donijeti nista osim nekog laznog osjecaja velicine,snage i patriotizma.U posljednjih nekoliko godina smo izgradili jednu jako losu hipoteku, iako znamo da nismo nista gori od onih naroda i narodnosti sa kojima dijelimo ovaj komad zemlje.Ne mozemo vise da razmisljamo u pravcu 'Sta nas briga sta drugi misle', ako nastavimo tako ostacemo bez ikakve perspektive, ono sto valja ce otici iz srpskih zemalja, a ostace samo korov koji ce otrovati ono malo preostalog potencijala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 17:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Not now, John одакле теби да су усташе и четници следбеници НС идеологије видим да их сврставаш заједно са Њемцима
(добро претпостављам да си основну школу завршио у комунизму па ништа чудно што постављаш овакве и остале сличне тезе и сам сам био подложан њиховом утицају али времена се мијењају)?
Истина је да су усташе и четници били у 2 WW у једном временском периоду савезници Њемцима и једина њихова сличност са Њемцима је била та што су били против комуниста,партизана.
Једини прави следбеници на овим просторима који су били НС су Српски Добровољачки Корпус односно М.Недић,Д.Љотић,К.Мушицки и остали да их сад не набрајам за које ви кажете да су издајници...
Полако али сигурно долази истина о томе ко се више борио за Србију а ко за то да се Србија расцјепка на што више покрајина и тиме од ње направи безначајну државицу на Балкану.Кажеш "нацисти" тај појам су измислили жидови ако ти није тешко схватити како би што више оцрниле тадашњу власт у Њемачкој.Требао би знати да је НС постојао и давно прије А.Хитлера.

Много је трага оставила 50-ња владавина комунистичког режима на овим просторима и Да ја јесам расно свјесни Србин и Национал-Социјалиста и
живим за дан када ћу моћи да живим у слободној бијелојЕвропи и
Србији и сигуран сам да ће то у скоријој будућности тако бити јер другог излаза нема.
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 17:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Мики могли би ми о овоме данима :D
за мене су бијелци (Срби) далеко супериорнији у односу на разноразне мјешанце,монгриле,семите,црнце,жутаће итд.Имају они своје поднебље нека живе тамо али нека пусте нас да живимо у својој Европи,Србији јер то је наша колијевка друге немамо.И за мене је екстремно све што штети здравом бијелом човјеку ако можеш да ме схватиш.немој да ме погрешно схватиш али слави се рођендан и Р.Караџића и Св. Цара Лазара и осталих који су били расно свјесни Срби.
Не слажем се с тобом у вези Ватикана да је довео на власт NSP у Њемачкој 30-их година прошлог вијека.Протестанти су чинили апсолутну већину у односу на католике NSP-u.Рат на Балкану је директно водио Ватикан ради својих интереса који је излобирао код Њемаца усташки режим у ндх и створио им вјештачку злочиначку државу преко српских жртава и приказао павелића (био ожењен жидовкињом) као борца против комунизма а они врше геноцид над једним бијелим народом;једноставно Њемачке вође су за то касно сазнале јер им је ватикан вјешто "гурнуо" подвалу.Слажем се да је ватикан помагао неким усташким злочинцима да побјегну али члановима NSP-а нисам успио пронаћи неке конкретне доказе да им је ватикан помагао у бијегу.
Слажем се донекле за овај твој задњи пасус али ја ћу и даље бити за то да будемо слободан народ који ће да живи у својој држави која је сада под окупацијом zog-a као што смо и живјели некад давно.Овај садашњи савремени свијет је продукт оних који владају овом планетом да би што лакше имали власт на цијелој планети а тиме и временом уништавали нашу расу и наш народ.
мислим да смо се довољно разумјели али никад нећу дозволити да неко блати и пљује у овом случају по НС-у,нисам ја крив ако неко не схвата или неможе да је схвати

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 17:34 
Veteran
Veteran

bludnik je napisao:
Not now, John одакле теби да су усташе и четници следбеници НС идеологије видим да их сврставаш заједно са Њемцима
(добро претпостављам да си основну школу завршио у комунизму па ништа чудно што постављаш овакве и остале сличне тезе и сам сам био подложан њиховом утицају али времена се мијењају)?

Nisam rekao da su ti ostali bili nacisti, ali sam rekao da su ista bagra, čitaj pažljivo. Mislim da ni fašisti nisu bili nacisti. Nacista je pripadnik Nacional-socijalističke stranke u Njemačkoj. A ista su bagra, jer u principu imaju ista stavove, samo su različite necionalnosti. Svima njima je njihov narod (ili rasa) na prvom mjestu, a sve ostalo na drugom. To je imbecilno učenje, koje nije prošlo sud istorije, a danas je popularno među mladim, nezaposlenim mangupima, nesposobnim za išta drugo, koji su u životu pročitali najviše 1 knjigu ("Mein Kampf") - i to oni obrazovaniji.
bludnik je napisao:
Кажеш "нацисти" тај појам су измислили жидови ако ти није тешко схватити како би што више оцрниле тадашњу власт у Њемачкој.

Nacistima su sami sebe zvali pripadnici Nacional-socijalističke stranke. E, sad, ti kažeš da su to Jevreji izmislili, Osmanagić kaže da su ono piramide u Visokom i da su napravljene kad je Evropa bila pokrivena ledom, Deniken kaže nešto treće, ali postoji nešto što se zove "nauka" i što se uči u školi. Zato: "be cool, stay in school". ;)
bludnik je napisao:
Имају они своје поднебље нека живе тамо али нека пусте нас да живимо у својој Европи,Србији јер то је наша колијевка друге немамо.

Zašto smatraš Srbiju svojom kolijevkom? Jesi li tamo rođen? Još se nešto uči u školi, što si prespavao, a to je:
1. Svi ljudi potiču iz Afrike (dakle od crnca, pa se može reći da su bijelci mutanti ;) )
2. Slaveni su došli iz današnje Rusije
Zašto ne smatraš Rusiju ili Afriku svojom kolijevkom? Koliko unazad znaš svojih predaka?

Pozdrav.

@moderatori: Mislim da bi temu trebalo prepoloviti ili preimenovati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]