banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: RTL
PostPoslato: 05 Maj 2006, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sta je bilo sa RTLom? Kakva saglasnost? Nista mi nije jasno :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 10:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Puštali su RTL.hr bez njihove saglasnosti (kao što rade sa svim ostalim stanicama). :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Predpostavio sam da je to u pitanju. Kakva glupost. Znaci kod nas prevara na svakom koraku. Fino, otese nam jednu od malobrojnih gledljivih televizija na ovim prostorima. Na svu srecu, jos uvijek imamo pink i grand paradu ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 15:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Hm... Sta sa RTL-om? Ja ga jos uvijek imam.
Da li je to nesto vezano za kablovske operatere ili ne? Kod mene na Netkomu, sve normalno. :-k

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci samo je do Elte .. ccc

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2006, 19:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Da bogda je nikad ne vratili! Sto puta sam pozalio kad su kupili frekvenciju HRTa3. Sa svojim obrtanjem serija, recimo dadilje i sabrine po 10 puta, sinhronizacijom, pisanjem distributerskih naslova filmova, da napomenem uglavnom isfuranih i nekvalitetnih. Pod nekvalitetnim mislim na one glupe akcije kojie najavljuju svakih 5 minuta ko da u nnjima glumi al pacino.
Zatim inertni voditelji. Eto sta su uradili da vise ni renatu sopek ne mogu gledat, nervira me, a uskoro ce i ona sto je prije vodili Ledo kviz, a sad auto magazin.
Sapunice, sto strane, sto domace, sto "dokumentarne", kako ih oni zovu, a pri tome mislim na Mijenjam zenu i slicne jeresi.
Ma raznijet ih treba!
:evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2006, 19:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
Lovac je napisao:
Da bogda je nikad ne vratili! Sto puta sam pozalio kad su kupili frekvenciju HRTa3. Sa svojim obrtanjem serija, recimo dadilje i sabrine po 10 puta, sinhronizacijom, pisanjem distributerskih naslova filmova, da napomenem uglavnom isfuranih i nekvalitetnih. Pod nekvalitetnim mislim na one glupe akcije kojie najavljuju svakih 5 minuta ko da u nnjima glumi al pacino.
Zatim inertni voditelji. Eto sta su uradili da vise ni renatu sopek ne mogu gledat, nervira me, a uskoro ce i ona sto je prije vodili Ledo kviz, a sad auto magazin.
Sapunice, sto strane, sto domace, sto "dokumentarne", kako ih oni zovu, a pri tome mislim na Mijenjam zenu i slicne jeresi.
Ma raznijet ih treba!

Ukoliko te toliko isfuravaju uzmeš daljinac i tak... promijeniš kanal.

Elta bi u svakom slučaju trebala da riješi ovo pitanje jer RTL HR je ipak TV koja se mora naći u ponudi u neizmjenjenom obliku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2006, 19:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Lovac je napisao:
Sa svojim obrtanjem serija, recimo dadilje i sabrine po 10 puta

Nadam se da će reprizirati i Simpsone, ali da ćemo do tad imati RTL. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2006, 19:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Elta je oduvijek i bila sr*nje. Pozicije kanala se mijenjaju svakih pet dana, sad ga ima a sad nema. Nema niko da ih kontrolise. A sto se tice Rtl-a, odlican je bio samo doktor Stefan Frank :lol: , ovo ostalo je sve junk. Imali su ponekad neke utakmice koje drugi nisu. A one bolesti od emisija tipa exploziv, mijenjam zenu i sl. su gore i od pink smecarija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2006, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Lovac je napisao:
Ma raznijet ih treba!

:lol: :lol: :lol:
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
=D> :thumbleft:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2006, 15:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ukinuse ga i nama. :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 12:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
Neeeeeeeeeeeema....
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Kako cu sad bez Van Damme-a i onog nindze sto se redom tuce... u subota-uvece terminu...

Ne znam... HRTL se dosta srozao u poslednje vreme i sve redje i redje sam se zadrzavao na tom kanalu. Dobro su bili poceli, ali valjda je zakon trzista ucinio svoje...

A kod nas i inace ne moze nista legalno, tako da me uopste ne cudi ova zabrana/prekid reemitovanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
snimaću vam ja filmove žan klod van dama, stivena sigala i dolfa lundgrena pa ko želi može naručiti :lol: :lol: :lol: uplate na žiro račun 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
RTL je obično govno, i nema za čim da žalite.
Simpsoni kao JEDINA gledljiva humoristična serija na toj televiziji, neće se reprizirati iz razloga što se to plaća, a za ovo ostalo smeće što puštaju, repriziranje je besplatno. Šta mislite zašto puštaju Dadilju po 16. put? Sigurno ne "zato što ste vi to tražili" kao što oni kažu.

Uostalom, meni se čini da se i u BL može pratiti RTL preko obične logaritamske antene, pa, ako vam toliko nedostaje, usmjerite prema Psunju i ubodite kanal 58.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

1) Simpsoni
2) CSI : NY
3) Rescue me

Mozda su nekima i ove tri serije smece, ali meni se dopadaju. Dovoljan razlog da zelim da mi se vrati RTL. Neke BL televizije nemaju ni toliko. Ne zasluzuju ni 20 minuta gledanja sedmicno. RTL barem ima nesto. Ne razumijem kukanje oko dadilje isl gluposti te bojkotovanja citavog programa zbog toga. Jebe se meni sto se dadilja reprizira po 156i put, ja RTL gledam kada ima nesto sto mene interesuje, kada je dadilja ili neka slicna glupost prebacim program. Koji ce mi Vikom ili Simic iil Bel. Ne pamtim kada sam se neki od navedenih programa gledao duze od 15 minuta. Sto je najgore spisak televizija koje se mozemo gledati na nasoj kablovskoj TV, a koje nemaju nikakav sadrzaj je mnogo duzi od samo tri.

Citiraj:
Ne znam... HRTL se dosta srozao u poslednje vreme i sve redje i redje sam se zadrzavao na tom kanalu. Dobro su bili poceli, ali valjda je zakon trzista ucinio svoje...

Ziva istina, ali kao sto rekoh neka imaju i 2 programa sedmicno po pola sata vrijedna gledanja, to je 2x30 minuta vise nego sto mnoge BL televizije nude.

Da ne ispadne da sam ja zestoki pobornik RTLa. Nisam. Ne smatram da je on Bogom dan, ali sigurno nije toliko govno kao sto neki govore.

Citiraj:
Uostalom, meni se čini da se i u BL može pratiti RTL preko obične logaritamske antene, pa, ako vam toliko nedostaje, usmjerite prema Psunju i ubodite kanal 58.

Sta bi mi bez tvoje mudrosti ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Čemu sad takva reakcija?
Slažem se da iako nije posebno dobar, bolji je od svih BH televizija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije bilo nista licno protiv tebe, samo mi se digao zivac kad gledam kako svi odjednom pocinju da kenjaju bez pretjeranog razloga. Mnogo je sranja bilo i prije RTLa pa su ljudi poprilicno cutali ..

Pozdrav ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 18:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
budu cesto dobri filmovi, sto je rjetkost na ostalim programima...
samo jel se zna kad ce doc taj RTL...
al sto jest jest, ova me dadilja izludila...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2006, 08:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Jun 2004, 14:12
Novi međudržavni zakon kaže da se u kablovsku ponudu ne smiju stavljati kanali iz susjednih država bez prethodno potpisanog ugovora, bez obzira što ih možete gledati zemaljskom antenom (jer je do sad bio slučaj da sve što vataš antenom moš metnut u kabl) e više ne mere!
Onda su iz ELTE tražili potpisivanje ugovora, a iz RTLHR dobili odgovor da ih ne interesuje tržište BIH.
Onda je ELTA odlučila da ih tuži i traži da isključe sve repetitore koji su okrenuti prema BIH. Onda se RTL ukenjao i reako da su zainteresovani...tako da se sad čekaju pregovori!
to je 100% tačan info
pozdrav za sve

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]