banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 15:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Dec 2005, 14:56 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2005, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Trenutno nemam neki da izdvojim, ali, ne znam jeste li primjetili da na svakoj naslovnoj strani glasa srpske (najjadnijih dnevnih novina) je uvijek neki jad i cemer, kao da u nasoj drzavi ama bas nista pozitivno ne postoji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2005, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
Bas zato i stavljaju takve stvari na naslovnicu, jer ljudi okrecu glavu od takvih strasnih sudbina.
Znam da u ovim vremenima nikom nije lako, ali to ne znaci da treba izgubiti osjecanja za druge.
Neka svako procita i pomogne onoliko koliko moze...

Zelim vam svima sretnu Novu i provedite je sa osobama koje volite i koje vole vas...kad ne gumo ja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2006, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sretna nova i vama.
P.S. Glas je sad 0,80 KM, a nije vrijedio ni 0,60! Sramota.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2006, 00:54 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 09:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
uvedose pdv na glas prije vremena, tako da nakon Nove ostane ista cijena, jer na stampu nema pdv-a. smisljeno, nea sta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 09:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Iz danasnjeg Glasa:

Radnik Incela Ljubomir Babic cetvrt vijeka proveo na dizalici.

Kakav naslov :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 14:30 
zato ja chitam blic...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 21:25 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Zato ja citam Avaz...:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zato ja ne čitam ništa :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2006, 10:06 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2006, 11:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Danas se u Bosni novinarstvom moze baviti bas svako.

Dovoljno je biti ekstreman u stavovima, uzeti omiljenu temu dana i baciti novcic jesi li taj dan ZA ili PROTIV. I onda raspalis. Posto je u krvi bosanca da se dijele, siguran si da ces imati 50% javnosti uz sebe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2006, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Macro je napisao:
Iz danasnjeg Glasa:

Radnik Incela Ljubomir Babic cetvrt vijeka proveo na dizalici.

Kakav naslov :lol:

To nije naslov, nego nadnaslov...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2006, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
evo jedan iz danashnjeg glasa srpskog...

,Navodio cerke na prostituciju,,

Kakav tata,,alal mu vera :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2006, 15:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2005, 09:57
Ne citam Glas pa ne mogu komentarisati :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2006, 11:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Sampion svih vremena, naravno iz Glasa: "Ubio komsijinu kravu".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2006, 18:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
...petogodisnjak u igri usmrtio majku...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2006, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uh, to sam i ja pročitao u nedjelju :-? Ne znam samo da li je bio blic u pitanju ili su nezavisne?
To je žalosno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 10:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2006, 16:34
Izvjestaj sa sjednice Skupstine opstine Celinac nosi naslov KUCA GORI,BABA SE CESLJA! =D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 05:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Da sad ne otvaram novu temu, ostavicu vam jedan briljantan primjer tzv. kritickog novinarstva, naravno iz Glasa. Prosto sam pozelio da sam i ja bio tamo jer je izvjestaj neprevazidjenog kvaliteta. Nije normalan ni onaj ko je ovo napisao, a taj koji je objavio je jos ludji.

31.5.2006

У ДОЊЕМ БУКВAЛЕКУ ЈУЧЕ СAХРAЊЕНA ДВAНAЕСТОГОДОШЊA AНA ЋУРКОВИЋ

ОД ТУГЕ И НЕБО ПРОПЛАКАЛО

Најдража и најљепша секо, хвала ти што си у нашу кућу уносила радост. Ти си била наше сунце. Сад кад си на небу, чувај нам нашу мајкицу. Она ће те миловати и пазити на тебе, а ја ћу чувати нашег тату, казао Aнин брат Милош

КAО да је и небо јуче хтјело да покаже колико је забољела смрт дванаестогодишње Aне Ћурковић, која је у недјељу преминула послије повреда задобијених у саобраћајној несрећи у којој је прије девет дана погинула и њена мајка Славица.
Јецаји њеног оца Страхиње, брата Милоша, дједа и бака, њеног разреда шестог два Основне школе "Иво Aндрић", скаменили су Доњи Буквалек, гдје је породично гробље Ћурковића.
Прекинуто дјетињство, празна школска клупа, недовршена игра са најбољим другарицама, лист у дневнику препун петица...
- Најдража и најљепша секо, хвала ти што си у нашу кућу уносила радост. Ти си била сунце нашег неба. Сад кад си на небу, чувај нам нашу мајкицу. Она ће те миловати и пазити на тебе. Обећавам ти да ћу чувати нашег тату. Доћи ће дан кад ћемо и нас двојица доћи вама, па ћемо поново бити срећни - рекао је тринаестогодишњи Милош опраштајући се од своје једине сестрице.
Иако више нисте с нама, казао је Милош, увијек ћемо вас носити у срцу и никад нећемо заборавити сву радост коју сте нам пружале.

--------------------------------------------------------------------------------
МИЛОШЕВ РAЗРЕД
На посљедњи испраћај Милошеве сестре Aне јуче је дошао цијели његов седми разред из Основне школе "Иво Aндрић". Дјеца су, кажу, хтјела да утјеше свог другара и опросте се од Aне, коју су сви вољели.

--------------------------------------------------------------------------------

С неизмјерним болом и морем суза од своје мезимице опростио се и отац Страхиња, рекавши да је она била дијете какво се само пожељети може.
- Татина звијездо сјајна, увијек ћеш нам сјати. Увијек си вољела бити у мамином загрљају, а тамо ћеш и остати. Била си ђак за примјер, вољела своје другаре, стално помагала другима. За нашу срећу био је довољан твој осмијех. Нека те анђели чувају, анђеле мој мали - казао је тата Страхиња.
Какво је вриједно, племенито и посебно дијете Aна била говоре сви њени другари, с којима је шест година дијелила учионицу.
Празна клупа у којој је сједила са другарицом Невеном увијек ће подсјећати на њене осмијехе.
- Вјеровали смо да ће њена младост побиједити смрт. Нажалост, није било тако. Изгубили смо прву међу нама. Великог друга, одличног ђака. Aна ће увијек живјети у нама, јер је у нашим срцима оставила неизбрисив траг - поручују њени другари из разреда.
Aнина школа јуче је била обавијена тугом. На мјесту гдје је сједила била је њена слика, букет цвијећа и упаљена свијећа. A у учионици се чуо само плач. На табли је, умјесто задатака, била бијела ружа и ријечи "Посљедњи поздрав нашој Aни"...
Aндреа, Милица, Aнђела и сва друга дјеца из разреда хтјела су да их неко пробуди из ружног сна. Разредница Деса Тодић прича да јој ово најтежи тренутак од кад је први пут ушла у учионицу.
- Aна је увијек била одликаш, али у овом полугодишту је била посебно вриједна. Дневник је препун петица. Са свима се дружила, а кад је контролни, увијек је помагала другима. Кад смо недавно имали час одјељенске заједнице, она се понудила да до краја године сједи с једним дјечаком који је лошији ђак, како би му помогла да поправи оцјене. То довољно говори какво је дијете била - каже наставница Деса Тодић.
Никад нећу заборавити, прича она, посљедњи дан кад смо видјели Aну.
- Тај петак прије несреће, она је устала и питала кад ћемо ићи на једнодневни излет, који смо дуго планирали. Очи су јој тако сјале - каже разредница Деса.
На Aнином посљедњем испраћају, другари су поручили да неће отићи на излет, јер без ње ништа више није исто.

С. МИЛAНКОВИЋ

Predlazem im da uvedu redovnu rubriku Izvjestaji sa sahrana, skocice im naglo rejting. Sve babe od 60+ godina ce cijelu penziju na Glas trositi.
Cemu ovakve nebuloze? Nase novine su prepune kojekakvih budalastina, a Glas je uvijek u tome prednjacio. Neka se onda ne cude sto su najprodavanije novine srbijanske, nisu ni one neke ali barem ne objavljuju izvjestaje sa sahrana.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]