banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Sep 2005, 06:37 
Da li ga gledate?
Vjerujete li da je ono sto se desava u emisiji istinito?

Ja sam ga gledao prvu emisiju i ne mogu da vjerujem da ljudi ono rade.....ni sam ne znam da li je ono stvarno ili je sve izrezirano, jedni kazu jedno, a drugi drugo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 07:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
zar se to jos emituje negdje kod nas? znam da se obn brukao sa tim jedno vrijeme, za mene je emisija dno. namjestaljke su vecinom po meni. ko to jos gleda pa cak i u americi? mozes pogledati jednom, ili 2 puta ali svaka emisija ide ina isti fazon (mozda nije tako ali ja sam to zakljucio poslije 2 epizode). takodje mislim da su napravili jednu epizodu ERa bas kako je voditelj namjestao sou kad davao pare da neko nekog provocira, na kraju neka tuca bila povreda milion....

americko sranje rekao bi.

edit: ispravljeno milion greski riknula tastatura a na staru nikako da se naviknem :)

Poslednji put menjao rendzer dana 01 Sep 2005, 14:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Jedno vrijeme sam gledala kada nije bilo nista na tv-u... Neznam sta da kazem... I jeste i nije dobra. Ima veoma glupih scena, a njihovi zivotni problemi sigurno nioga ne zanimaju... 8) Mislim da ih svako od nas ima dovoljno. Tako da je emisija 0. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
rendzer je napisao:

Nista drugo nije potrebno reci.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ne vjerujem da je namjesteno s obzirom na strukturu ljudi koji ucestvuju u show-u. 90 % ih je crnaca, a ovih 10 % white trash.... nece me iznenaditi da jedan dan izvade pistolje i krenu da se ubijaju.....

gotivim dzerija samo iz razloga sto je covjek pronasao nacin na lupa ogromnu lovu na racun budala... jeste li samo vidjeli kako ih ismijava????

inace, da ne bude zabune, ni ovdje to niko ne gleda, sem baba koje nemaju sta da rade u pola 2 pm....

jednom amer kod kojeg sam zivjela uhvati kako gledam show. nije mi dao mira sljedecih 3 mjeseca. upoznaje me s prijateljima i kaze : " ovo je M...... koja gleda jerry springera.... :D :D :D :D

Poslednji put menjao I_am dana 01 Sep 2005, 19:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
I_am je napisao:
jednom amer kod kojeg sam zivjela uhvati kako gledam show. nije mi dao mira sljedecih 3 mjeseca. upoznaje me s prijateljima i kaze : " ovo je M...... koja gleda jerry springera....

hahah to k'o kletva .....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 16:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
V@nja je napisao:
rendzer je napisao:

Nista drugo nije potrebno reci.

Agreed.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
:pukeright: :pukeleft:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 20:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
I_am je napisao:
gotivim dzerija samo iz razloga sto je covjek pronasao nacin na lupa ogromnu lovu na racun budala... jeste li samo vidjeli kako ih ismijava????

Pa ne znam bas, negdje sam cuo da i sami gosti dobivaju masne honorare za ucesce u emisiji... Da li je to istina?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nemam pojma. iskreno, ja licno ne vjerujem.
vec sam spomenula strukturu ljudi koji ucestvuju, niko bas nije normalan, pa u vezi s tim im je ok i biti na tv-u i praviti magarce od sebe. a ameri su ludi od toga da budu na tv-u. ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 01:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ma ono su bas defektni ljudi ......
mislim da je u pitanju namjestaljka ......... kao dovode ljude u emisiju a ne znaju zbog cega su dosli ..... stvano nema smisla ...
koliki lik moras biti da dodjes u jednu emisiju koja se emituje u cijeloj americi a ne zns zasto si dosao????? mislim bezveze je :D :D :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 07:07 
i ja nesto kontam bezzveze je dolaziti u emisiju da te gleda pola sveta...Ali kao shto sam rekao mozda je to nameshtaljka...a mozda dobijaju masne honorae za svoje ucesce(tj. namestaljeka)....ja sam samo jednu epizodu odgledao i nisam vishe mogao glededati to sranje...Jedan prijatelj kaze da je vidio istu ribu tri puta u show-u.. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 19:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
psyborg je napisao:
a mozda dobijaju masne honorae za svoje ucesce(tj. namestaljeka)....

Nisam na to mislio... Navodno ih novcem motivišu da se pojave u emisiji i govore o svojim problemima, sukobima itd. Ko od nas ne bi npr. za 50.000$ izisao na nacionalnu TV i rekao zeni/muzu da ima ljubavnika/ljubavnicu? ili i jedno i drugo? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
elixir je napisao:
psyborg je napisao:
a mozda dobijaju masne honorae za svoje ucesce(tj. namestaljeka)....

Nisam na to mislio... Navodno ih novcem motivišu da se pojave u emisiji i govore o svojim problemima, sukobima itd. Ko od nas ne bi npr. za 50.000$ izisao na nacionalnu TV i rekao zeni/muzu da ima ljubavnika/ljubavnicu? ili i jedno i drugo? :D

znas kako ...... mozda bih ja i izasao .... ali tesko da bih uspeo nagovoriti drugu, tj, stranu sa kojom sam sukobljen da izadje u show ......... ne moze biti da placaju svima toliku lovu jer u emisiji zna biti hrpa gostiju :D :D :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2005, 00:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Meni je ta emisija toliko kretenska da uopste ne vidim poentu u raspravljanu da li je namjestena ili ne .. cuj tema emisije "Spavala sam sa sinom i ostala trudna, kako da kazem muzu?" .. Oni ljudi koji ucestvuju u tome (na bilo koji nacin - svojevoljno ili uz "podmazivanje" zelenim novcanicama) su najnizi oblici zivota na planeti ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2005, 02:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

upravo. bas sto su najnizi oblici zivota na zemlji, mislim da nije namjesteno. .... vjerovatno je takvim ljudima cool praviti budalu od sebe na tv-u

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2005, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Gledao sam uncensored verziju (skinuo na netu).. Ajme. Jos gore nego sto ide na TV :)

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
emisija prikazuje ljudski sljam .... i zeli da gledaocu da prikaz kakave sve gadosti u ljudskim relacija postoje :-?

kad vidim one trans , bi, sado-mazo, prostitutke, majka sa nesudljenim zetom, kcerka sa ocem, bljak.

Cinjenica je da ti neko masno profitira.

A jedino sto mi se svidja je zavrsna misao voditelja..koji uzgred receno po spoljasnjem izgledu ne ostupa puno od svojih gostiju :lol:

Jednom smo u drustvu imali nevidjen geg na racun te emisije.
Tu se nasla moja prijateljica, njen bivsi, njen ako bog da buduci 8) i jedan koji oblijece i davi nas sve tu a spadalo......i dodje jedan jako dobar drug i znajuci sve to .... poce da vice: Dzeri , dzeri :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

one budale iz south parka su jednom napravile sjajnu parodiju na dzerija. samo sto su govorili: " isus, isus.... !!!! "

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 07:46 
simplicity je napisao:
......i dodje jedan jako dobar drug i znajuci sve to .... poce da vice: Dzeri , dzeri :lol: :lol:

Da se mi ne znamo kojim sluchajem.. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]