medi je napisao:
А згражавате ли се на чињеницу да се сваког петка и суботе гомила малољетница (знам примјере и са 14 година) својевољно јебе са пунољетним ликовима по празним становима или екстра аутима на замраченим паркинзима?!
Хоћу да кажем да се ове ствари свакодневно дешавају, само под другим околностима, а над којима се људи уопште не згражавају, већ то сматрају нормалним; јер је то уобичајено. За мене је ова ситуација на снимку блажи облик педофилије од овог који сам претходно навео. Јер, приликом вечерњег изласка, дјевојке страдају за много краће вријеме, кад су под утицајем алкохола и оне чудне притајене женске свијести која испливава кад се иста нађе у сепареу са пунољетним момцима пуним кеша (између редова: постане лака).
i ovo je dovoljno jezivo ,nazalost vidjala sam te polugole pijane maloljetnice po gradu,ali sorry kakvi roditelji mogu pustiti polugolu maloljetnu kcerku da bude van kuce cijelu noc,ne moze mi niko reci da je to normalno,pa imala sam i ja 15 g ali nesto se bas ne sjecam da sam bila svu noc vani ili da sam se tako ponasala
a sto se tice ovog na tv-u nazalost i to je sve prisutnije,a opet u velikoj mjeri je i krivica roditelja sto ne kontrolisu barem donekle ponasanje djece a za ovakve idiote bih bez razmisljanja smrtnu kaznu uvela,a kakav je zakon na ovim prostorima... vidjeli ste i sami,nema zrtve nema zlocina... jadno i stravicno