banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 12:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Citiraj:
Mozda me neko i spomene. Mozda.

Evo ja ću te prvi spomenuti, samo da mi prvo kažeš kako se zoveš.. :D

Inače ovdje vidim tipično razmišljanje domaćih TV voditelja. Visoko iznad zemlje, u oblacima, bez puno interesovanja za kritike ili primjedbe o svom radu - da ih to interesuje valjda bi koristili svoja imena na forumima...
Ne, njih više interesuje da čuju da su najbolji, najgledaniji, naj-face u cijelom svemiru... To je hrana za naša TV lica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 15:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Zivo me interesuje koji su kriteriji da neko kod nas postane voditelj?? Plava koverta, neciji uticaj iz fotelje, koka koja se dala u necije sake ili zavrsen fax zurnalistike?

Imas li ti zavrsen fakultet? :wink:

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 16:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
bl voditelj je napisao:
Ovo pitanje nisam postavio da uzivam u hvalospijevima, zato sam i anoniman, suprotno bi bilo smijesno, zar ne? Samo me zanima ko su ti likovi medju nama koji Vam se svidjaju i koji su to Vasi kriterijumi za “naj”?

Anoniman si zato što se bojiš reakcije i komentara na vlastiti rad.
Zašto nisi počeo temu sa: "Ja sam taj i taj, šta mislite o mom radu?" Najlakše je biti anonimus i čuvati svoj ego.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2004, 11:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Okt 2004, 11:08
Moram odmah reci da nisam "aktivna" na forumima, vise sam onaj "pasivni" ucesnik ali ovoj temi nisam mogla da odolim! Cini mi se da na nasim tv i radio stanicama prolaze najcesce oni sa govornim manama, a da biste se uvjerili da u ovom ima istine, dovoljno je da upalite neke lokalne radio stanice!!! Nedopustivo je da se neciji glas cuje na radiju, ukoliko se radi o nekim smetnjama u govoru! Bez obzira i na strucnu spremu i elokventnost doticne osobe...
Za mene je najbolji radio voditelj Vojislav Opacic! Decko je fantastican, poznaje sport, muziku, strani jezik, opstu kulturu i NEMA problema sa dikcijom, nepredvidjenim situacijama koje se desavaju u zivom radijskom programu... Po meni je takav voditelj, dobar voditelj...
Na lokalnim tv stanicama ne znam koga bih mogla pomenuti kao primjer dobrog voditelja... Svakako ne manekenke sa Pink-a, iako smatram da je za tv kao specifican medij potreban i vizuelni dozivljaj, ali ne samo to... Ne volim da vidim neko ruzno lice na malom ekranu jer prvo sto uocim jeste slika a poslije ostalo, znaci voditelj bi trebao imati neku ljepotu kojom ce nas zadrzati na tom kanalu...
Evo, za mene je dobar voditelj Dejan Kukric, decko sa znanjem, dobrog izgleda, odlicne dikcije!
Neko je pomenuo plave koverte, mislim da ima i toga ali to je kratkog vijeka jer gledaoci su tu da prave kvalifikaciju i eliminaciju!
Pohvala za temu, nadam se da cemo imati dobre komentare...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2004, 00:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Secate li se predratnih dnevnika... e ono su bili voditelji... bez obzira odakle su bili, BG, SA, ZG, LJ... niko nije imao nikakav naglasak... a ovo sad... pa pola voditelja jedva razumem sta mrmljaju sebi u bradu, onu drugu polovinu ne mogu da svarim jer dovedu nekog vaznog u studio i onda oni drobe, a onu trecu polovinu :D :D ne mogu da svarim jer skacu po ekranu kao da je reportaza sa godisnjeg koncerta nekog KUDa (ko im samo rece da ne smeju da stoje mirno... sta je sledece, spikeri koji se vozaju na stolici dok citaju vesti... Alene Oprosti...brm brm brrrrrrrrrrrrrrrrr...)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 12:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Warlock je napisao:
spikeri koji se vozaju na stolici dok citaju vesti... Alene Oprosti...brm brm brrrrrrrrrrrrrrrrr...)

:lol: :D :lol:

Najbolji na radiju je Gunja.
Na tvu... Pa ne znam bas.
Nerviraju me oni neki novi na RTRS, oni prije su bili puuuno bolji. Dalje... glupo mi je kad voditelj prekida gosta usred recenice (kao sto Sanja sa Rtl-a radi). Ima jos, ali drugi put. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 14:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
mala beba je napisao:
Evo, za mene je dobar voditelj Dejan Kukric, decko sa znanjem, dobrog izgleda, odlicne dikcije!

ko je dejan kukric?
slazem se za voju sa oksigena, jedan od boljih, najvaznija je dikcija i boja glasa, kad cujem voditelja kako mrmlja i zavija odmah promijenim stanicu. dragan malic je isto ok. skoro svi na bigu.. zeljka popovic sa rtrsa.

lakse bi bilo reci ko mi se ne dopada (cijeli pink!). i ona kreatura od osobe sto cita vijesti na alternativnoj tatjana/tijana lajsic, tako nekako se zove - kad je vidim s onim debilnim uplasenim pogledom gasim tv. vecina nasih sportiskih ''novinara'' - uzas. onaj lik sto komentarise f1 na mrezi plus - e ono je tek tragedija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 14:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Okt 2004, 11:08
Dejan je radio na RTRS, uredjivao i vodio muzicku emisiju.. "Pop-rock" ili nesto slicno, ne mogu da se sjetim... Radio je komentare za San Remo i jos neke prenose... Mislim da sada radi na BHTV?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 15:03 
Opa ti si najbolji :lol: :lol: .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 15:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Opa :roll: :-? Iz ne znam kog razloga tog covjeka nikad nisam mogla svariti.. Uvijek sam imala osjecaj da sam sebe pokusava ''dignuti" .. Biti neko i nesto .. Dok onu budalicu od gunje obozavam :angel: Sav kretenast, predirektan i bezobrazan meni je idealan..... Sve predispozicije za dobrog spikera i jos boljeg zabavljaca 8)

Gunja :wink: ako citas ... ma znas vec :lol: :wink: :angel:

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 16:42 
Čitao bi gunjson kada bi znao kako se to radi :lol: :lol: .

Šala, pa naravno da svi ovi naši voditelji prate i čitaju ovaj i slične forume.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 18:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Nov 2004, 18:42
najbolja voditeljka je dragana sojic :-)))))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
mada ima stvarno jadnih ljudi koji rade pred kamerama ili na radiju ima ovdje i nekoliko svijetlih primjera. mislim na ljude sa veoma prijatnom bojom glasa, dobrom dikcijom, stilom i prije svega kulturom i obrazovanjem.

na rtrs - zeljka i marko radoja.
vojo i malic na oksigenu.
snjezana udovcic i sasa nikic na bigu. igor crnadak nekada prije.
milosevic na nes-u.

vjerovatno ih ima jos i mozda sam nekoga i zaboravio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam za najbolje, nisam bas nesto preterano upucen... ali mogu definitivno da kazem ko su najgori... one jadne devojcice na Vikom Televiziji... sto tuku harmoniku i ostale instrumente... a kad narod narucuje pesmu, onda zapisuje k'o narudzbu za cevape... tesko meni... :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 18:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
Jakica Stanislav sa srpske televizije vodi Hit Dana ( buwahahahaha...). Ma uzas pola voditelja uopste nisu skolovani, niti mogu da zainteresuju gledaoce ( niti izgledom, niti dikcijom, niti mimikom, retorikom, a boze sacuvaj znanjem, opsta kultura "apsolutna nula").
Ipak sto se tice radija, mnooooogooo bolja situacija.
Gunja...khm...ne znam zasto se ljudi toliko loze na njega??? Meni je on licno nista posebno, ok, ali mnogo mi je bolji, cak najbolji od svih voditelja sasa nikic.

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2004, 15:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
indijanka je napisao:
Opa :roll: :-? Iz ne znam kog razloga tog covjeka nikad nisam mogla svariti..

ni ja. i nemam razlog uopšte, ali i dan danas ga ne varim, sreća tvoja ne vidjaš ga u svilenoj pidžami i papučama :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 17:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Warlock je napisao:
Ne znam za najbolje, nisam bas nesto preterano upucen... ali mogu definitivno da kazem ko su najgori... one jadne devojcice na Vikom Televiziji... sto tuku harmoniku i ostale instrumente... a kad narod narucuje pesmu, onda zapisuje k'o narudzbu za cevape... tesko meni... :evil:

:lol: :D :lol: Tako je!!! :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Warlock je napisao:

slazem se sa tobom u potpunosti.patetika. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 23:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kad smo vec kod toga... prateci prigodni nam TV program sa najdrazih nam domacih stanica, uleteo sam na, ponovo prigodni i napacenom zemljoradniku namenjen sadrzaj BN televizije. Naravno radilo se o, hleba-igara-i-narodne-muzike, Svijet RenomeJa emisiji. Sama po sebi, emisija je takva kakva je, medjutim odusevio sam se nastupom dame imena Rada Dolar... nakon nje je usledio... cini mi se... Djoko Rus (sto samo po sebi i ne bi bilo toliko tragicno da potonji nije visok 1.65m, ima cca 120kg i nosi NARANDZASTI kozni mantil)... :evil:

Cuvajmo ljudi ovo malo asfalta sto nam je ostalo pod nogama...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 12:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ako su u igri samo voditelji sa ovog naseg bh podneblja tesko bih mogao nekoga da izdvojim
recimo Tatjana Lajsic nije losa ali daje utisak sa izuljenim ocima kao da je u smrtnom grcu mada je dobra voditeljica vijesti
Zeljka Popovic kao da je naduvana nekim zestokim travama
Radoja....ma on nije ni dostojan price

kao sto jedan prije mene rece oni prije rata bilo da je bio u pitanju TVSA, TVZG ili TVBG su bili prirodni i odlicni u svom poslu dok je ovo danas ziva tragedija
Opa je smor, Gunja ima odvratan glas za radio a i odvratan je da bi se stavio na tv a glas me podsjeca na onog Milosa Stojakovica pa mi jos vise ide na nerve sto cijedi kroz nos

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]