banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 19:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Sep 2004, 19:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Leteci start Sarajevo, mislim ovaj.. nece niko da ide, mogli su pokusati sa Banjalukom..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2004, 21:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Za tu emisiju trebaju duhoviti voditelji a to nema ni BiH ni Hrvatska ali ima Srbija.Meni su Milan i Ana super.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2004, 22:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
taksi je napisao:
Za tu emisiju trebaju duhoviti voditelji a to nema ni BiH ni Hrvatska ali ima Srbija.Meni su Milan i Ana super.

Nives i Šuka nisu duhoviti??? Pored njih onakvih spontanih i šarmantnih, BG par voditelja mi je odbojan i iritirajući, pogotovo ženski dio.
Uzgred, na kojoj TV ide bosanski Leteći start i ko su voditelji?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2004, 10:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2004, 18:52
A sta ti mislis na kojoj tv ide LS.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2004, 14:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Milan i Nives bi bili "dobitna kombinacija" po mom misljenju, Milan je nekako "blesaviji" od Suke..a Nives je sarmantnija od Ane.. :D
Sarajevsku verziju sam gledala jednu epizodu.. ne mogu nekako "svariti" taj akcent sarajevski..al' nikako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2004, 19:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Nisam gledao bosanski Leteci Start, ali vec ga mogu zamisliti...
Bolje bi bilo da su to radili u BANJALUCI!!! :)
Kad bude?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2004, 22:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
REDandBLUE je napisao:
A sta ti mislis na kojoj tv ide LS.

Praviš se pametan, a?

Zaista ne znam.
Hrvati daju LS na Novoj TV - odakle bi se zaključilo da u BiH emisiju radi "sestrinski" OBN.
Ali s druge strane kod Srbijanaca LS radi Pink - znači možda je i Pink BiH u pitanju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2004, 23:34 
Veteran
Veteran

Suka je sarmantan ko voditelj dnevnika.Nives je slatka ali meni je Ana super.Mozda ne sarmantnija od Nives ali duhovitija sigurno jeste.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2004, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Bez diskusije da su Ana i Milan bolji od Suke i Nives, ali ni ovo dvoje nisu losi. Ustvari jako su dobri. Ipak ovo prvo dvoje to rade dosta duze. Sto se tice BiH LS-a, ja mislim da bi se trebalo raditi kao i u Hrvatskoj. Svaki put drugi grad, jer su gradovi u BiH premaleni ! Da bi LS u Banjaluci bio interesantan trebalo bi zabraniti da se do kuce ide autom .. s' kraja na kraj grada autom za ~15 minuta ;))

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2004, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@elixir - PinkBH

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2004, 21:17 
Veteran
Veteran

V@nja je napisao:
Bez diskusije da su Ana i Milan bolji od Suke i Nives, ali ni ovo dvoje nisu losi. Ustvari jako su dobri. Ipak ovo prvo dvoje to rade dosta duze. Sto se tice BiH LS-a, ja mislim da bi se trebalo raditi kao i u Hrvatskoj. Svaki put drugi grad, jer su gradovi u BiH premaleni ! Da bi LS u Banjaluci bio interesantan trebalo bi zabraniti da se do kuce ide autom .. s' kraja na kraj grada autom za ~15 minuta ;))

Oni u Hrvatskoj su snimali u svim ostalim gradovima u Hrvatskoj koji su mnogo manji od Banjaluke a ne bih bas rekao da neko ko radi u centru ide do Trna (10 km je previse) ili nekoga iz Obiliceva da ide u Lazarevo.Kamerman bi se bunio :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2004, 06:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
kad sam gledao onaj Leteci start oni su rekli da ce biti osim Sarajeva u BL , Zenici, Tuzli , Brckom i neznam jos mislim u Mostaru :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2004, 13:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
heh cuj LS u BL
lol
mozda samo na potezu od pozorista do Boske
mislim bilo bi bez veze

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2004, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

taksi je napisao:
V@nja je napisao:

Oni u Hrvatskoj su snimali u svim ostalim gradovima u Hrvatskoj koji su mnogo manji od Banjaluke a ne bih bas rekao da neko ko radi u centru ide do Trna (10 km je previse) ili nekoga iz Obiliceva da ide u Lazarevo.Kamerman bi se bunio :)

Nisam mislio bukvalno, to je trebalo vise biti sarkasticno, al sad - sta je tu je :) Htio sam reci da je Banjaluka premalena da bi se u njoj snimalo vise od 5 emisija zaredom ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2004, 13:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma kakvih 5 vanja
mislim da bi vec treca bila ono smor

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2004, 10:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2004, 18:28
U BG LS-u cilj je sto prije doci do aerodroma. Sta bi bio cilj u BL LS-u? Ko ce prije do stare autobuske :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2004, 12:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hahahahah da ako su takmicari paraplegicari mozda :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2004, 16:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
maximus je napisao:
U BG LS-u cilj je sto prije doci do aerodroma. Sta bi bio cilj u BL LS-u? Ko ce prije do stare autobuske :lol: :lol:

HM.. banjalucki aerodrom je udaljen od centra nekih, 30 km, nije bog zna sta ali avioni polijecu u svakom slucaju. Znaci ako ne znas sta bi rekao nemoj ni gluposti izvaljivati.

Samo onaj ko ne poznaje BL moze pricati takve gluposti... Ima dosta mjesta u ovom gradu za tu vrstu emisije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2004, 22:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2004, 18:28
vuk je napisao:
maximus je napisao:

HM.. banjalucki aerodrom je udaljen od centra nekih, 30 km, nije bog zna sta ali avioni polijecu u svakom slucaju. Znaci ako ne znas sta bi rekao nemoj ni gluposti izvaljivati.

Samo onaj ko ne poznaje BL moze pricati takve gluposti... Ima dosta mjesta u ovom gradu za tu vrstu emisije.
Pa dobro pametnjakovicu hajde ti meni objasni zasto je onda moj buraz ljetos morao iz BL ici u Sarajevo na aerodrom da bi otisao u Tunis???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2004, 19:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Uveli su nove linije za Tunis, direktno iz BL... (ps. I moj brat je ljetos iz Sarajeva isao u Tunis...). :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]