80Vlado je napisao:
duksoni je napisao:
рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:
Него, скокнем ја у недељу до Српског Сарајева и у најмању руку тотално се с.ебем.Локални кабловски оператери пуштају СПОРТ КЛУБ! Бем ти живот,као дијете кад је први пут видјело лизалицу...
Ја сам из Српског Сарајева код нас нема СК, могао си гледати само на Тоталу
Na žalost i ja ovo mogu potvrditi. U Lukavici već 3 godinu nemamo SK, a naravno razlog je taj što je Elta "stopirala" konkurenciju, pa pošto su jedini kablovski operater nama su SK isključili 2 godine prije nego ostalim pretplatnicima. Naravno cijena nam je ostala ista kako i da smo imali SK. Baš me zanima kakvo pametno objašnjenje za ovo imaju amadeus i ostali iz njegovog orkestra?
Људи,немојте молим вас моје ријечи ОКРЕТАТИ.
Дакле не говорим о Елтиним корисницима у Српском Сарајеву,већ о корисницима локалних кабловских оператера (вјероватно не ни њима свима). Људи на Палама који користе један кабл оператер имају Спорт Клуб и то сасвим регуларно гледају,баш као и Фокслајф. Не наводите ме на име кабл оператера,јер не желим људим живот горчати.
И да,никаквим кич пинкови неће умањити жељу већине Елтиних корисника за Спорт Клубом. Звезда и Партизан, Новак, Премијер и Примера су сами крем спорта и Елта је забола нож величине палице својим корисницима кад је због неке мизерне повишице испустила то. Вјерујем да би ми сви дали тај један проклети евро више мјесечно да нам остане СК.
И да, само ме занима што ови са Пинк лажу народ, није 30 канала,него 26. Јер ми у Семберији,а вјерујем и околини већ имамо Пинк,Пинкбих,Пинкфилм,Пинкекшн.
Амадеус,ништа лично против тебе,ал мајка му стара можеш лијепо рећи људима, 22. маја ћемо вам пустити Пинк канале,или 6. новембра,али да знамо оквирно.