dzoni97 je napisao:
Nat Geo HD nije lokalizovan na srpski jezik

Evo nešto o tome:
Citiraj:
National Geographic HD
HD verzija jednog od najpopularnijih dokumentarno edukativnih tv kanala u Hrvatskoj dostupna je u ponudi paketa MAXtv HD, Total TV HD i B.netovom XVision HD paketu. Unatoč relativno malom broju pretplatnika na HD pakete u Hrvatskoj smatramo da je većina sadržaja na ovom kanalu istovjetna onima koji se prikazuju na SD verziji National Geographica, a koji su pak prevedeni na hrvatski jezik. Stoga, uključivanje hrvatskih titlova ne bi trebalo predstavljati velike probleme, ukoliko postoji volja, dakako. S druge strane, National Geographic HD nije lokaliziran ni na jedan jezik u zemljama središnje i jugoistočne Europe, izuzev Poljske pa je pitanje očekujemo li možda previše.
A svakako da to ne smeta. Bolje je učiti engleski preko National Geographic HD nego preko RT Documentary kojem engleski nije primaran jezik. Ja pričam i pišem engleski tako da mi za učenje ne treba ali drugima može koristiti u te svrhe pored onog osnovnog zašto i postoji taj kanal a to je da emituju naučno popularne dokumentarce. Meni je odlično što takav kanal mogu pratiti u HD-u. A ovo sa izbacivanjem Viasat Historyja i Viasat Naturea je drsko.