djukares je napisao:
BSE je napisao:
djukares je napisao:
TV 1000 nije kvalitetan kanal i trebalo ga promjeniti sa npr Comedy Central, Eurochanell nije dobar ali ionako ni TV1000 nije bio. Tako da nista nismo izgubili. Kako ja vidim imamo 113 kanala, a sad sa duplim arenama, tako da mislim da imamo tacno 100 kanala, kanal vise ili manje.
Ja mislim da 100 kanala i to za 14 KM najbolja je ponuda. Onome kome nije dobra ponuda ne koristi eltu.
da je nesto kvalitetan - bas i nije, ali zna se ponekad uganjati dobar film na njemu
za razliku od eurochannela (wtf?) naspram kojeg je tv1000 premija
i ne znam sta je po tebi ovdje dobra ponuda? pogotovo kad se uzme u obzir da se svaki mjesec izbacuju gledljivi kanali, a ubacuju totalno nepotrebni ili kanali za seljakluk i krkanluk
Ako ti nije najbolja ponuda onda ne kontam sto koristis eltu. Ja kazem da je eltina ponuda najbolja, zato i koristim eltu. Da ima neko bolju ponudu koristio bi to, ali nema tako da to je to.
TV 1000 nije gledljiv kanal sigurno kako god. A ubacili su isti kanal, tako da nema neke stete. Ja se nadam ubacivanju Comedy central, Scifi i SK. E sad kad to ubace ne treba mi nista vise.
Mantra (sanskrit: मन्त्र mantra, pali: manta) je zvuk ili kombinacija zvukova (kratka molitva ili bajalica) koja se učestalo ponavlja. Mantra je uglavnom prisutna u duhovnoj praksi indijske tradicije.
Nije sasvim jasno poreklo mantri pa njihovo značenje često predstavlja predmet spora različitih škola hindu tradicije:
100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!
Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central,
Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!