Evo ja ću ti reći, mada mislim da znaš i to vrlo dobro. Za početak, Plavi. I danas se niko ne čuje na njemu. Haj'mo dalje - Kontakt, ko je ostao? Dva čovjeka, jedan u eteru, drugi u produkciji. Uno - ostao jedan čovjek inače u problemu, i došao Opa zato što nema više gdje i što ga više niko neće. Hardrock koji Sina vodi iz stana u pidžami, kad ustane i kad ima volje. Pokrivenost je jarane sve, ko pokriva više ljudi, skuplja mu je reklama, ima veći uticaj, više zarađuje. Nijanse u pitanju? Oh, pa može, nije isto 9 stoja ako i toliko, i to kad kapne i uglavnom prijave bez, i 1300-1600 svakog prvog u mjesecu sa uredno plaćenim doprinosima. O radnoj atmosferi na nekim bih ti mogao roman pisati. To je tek posebna priča. Ali džaba ti radna atmosfera kad nemaš za 'leba, a džaba ti i dvije milje kad te svaki dan neko teroriše. Radna atmosfera je barem za mene 70%, ali mora i od nečeg da se živi. Plus ne živi baš svako za državne jasle, mogao sam milion puta sa njih kusati, ali nisam htio nikada. To ću pred penziju. Jedno je individualna cijena reklama, a drugo klasični šupakluk koji prije ili kasnije dođe na naplatu, kako u životu, tako i u poslu. I da, propali su, a naveo sam ti i zašto. I opet ti ponavljam, mogu ti napraviti spisak dužnika za koješta, uključujući i RAK, koji sreća njihova nije revnosan kao nekada. Hoćeš i jednu kojoj je odvajkada svako malo blokiran račun?

To je sve od "dobrine".

Mogu ti dodati i ko je pozajmio predajnik i od koga, jer nema para da kupi ni polovan,a pozajmiš mu jer ste kolege jbg, pa on malo zaboravi da vrati... To je zato što uzima paretine, a ne može da si kupi opremu za emitovanje bez koje nema ništa. I nije propao. Pa kupi igračku od miksera na wi-fi za sto marki, pravi procesore od nekih karafeka sa kompjuterima od 50 marki... Sve je to od zarade.