banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2013, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Postoji.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 00:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nestali mi Viasat Explorer, TV1000 i TVSlo1 na cijim pozicijama se pojavise dno dna kanali, pa me interesuje da li je to samo privremeni ispad ili je opet neka pametna glava po svom nahodjenju krojila programsku semu gledajuci samo kako ce napakostiti korisnicima i time lijeciti neke svoje komplekse?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
<Enter_name> je napisao:
... Iskreno, mene zanimaju domaći, hrvatski i srbijanski kanali (ništa Slovenija, ništa Crna Gora i Makedonija), ponekad sport (nisam zaluđenik, tako da nemam neke posebne preference prema nekom kanalu), Nat Geo, Discovery, History, VH1 (pošto je MTV sranje)... i to je manje - više to. ...... :roll:

To bi bilo to i što se mene tiče... Na Aneksu Explorer ide i dalje ali rijetko kada došaltam do njega... TV1000 je u dodatnom paketu pa nemam pojma "koliko propuštam"

Na žalost od mene opet nema neke koristi... Niti sam gledao ove izbačene a sve su prilike da neću gledati ni ubačene...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 05:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Fascinatni su mu pojedini ljudi, na digitali imam 113.kanala, dobro neki su test, neki su za placanje, pa su blokirani, ali tako brzo upratiti sta nestane, sta dodje, to je za respekt i svaku pohvalu :D
Kod mene je oko 50.kanala u realnoj gledanosti, a ostalo niti ne zalazim, mada i tih pedeset je previse, ko ima vremena za to sve.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 08:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2010, 17:42
sinip je napisao:
Постоји мала малецка разлика између кабловксе у којој је 0д 100 канала 70 квалитетно и оне у којој је од 100 канала 20 квалитетно. Само што то теби тешко да ће уђе у главу...

70 kvalitetnih kanala za 14 KM tj 7 Eura .. Daj link

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 08:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Тотал ТВ... Замало. :) Пар марака скупље, ме'ш'чини.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 08:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Fino smo napredovali i u kratkom roku ostali bez:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Nikad nismo dobili:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Dobili smo ESPN America, Cinestar TV, Cinestar A&T, HRT 3, HRT 4 (pa ga naprasno izgubili), EuroChannel, RT Vojvodine 1, RT Vojvodine 2, TLC, Chesse et Peche, RT Documentary, Outdoor Channel. Sami procjenite jel napredujemo ili nazadujemo. Kao bonus smo dobili povećanje pretplate za 2 KM i za nagradu ukidanje Fox kanala i Sport Kluba.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 09:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Vjerovatno elta dobro zna naviku ovdašnjih ljudi da ogromna većina uvijek i u svemu uzima najjeftiniju opciju, pa poučeni takvim iskustvom idu na to da ostanu najjeftiniji, a da za tu cijenu koju naplaćuju u stvari ne ponude ništa kvalitetno, jer našem narodu nije ni bitno je li kvalitetno, bitno je da je jeftino.
Zato se vjerovatno ovo i dešava sa kanalima - polako se izbacuje bilo šta što treba iole platiti a ubacuju se nekakve besplatne ili maltene besplatne alternative od kanala koje nisu nizašta.
Ali Bože moj, ako može tako zašto da ne i urade tako. Manje para oni moraju platiti a uzimaju istu pretplatu - pohlepa je zajebana stvar ako se uzima nekontrolisano.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 09:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Maj 2012, 15:30
Za 14KM nema bolje ponude-sigurno.Općenito su autorska prava na kanale poskupila u zadnje vrijeme,a još tome i Elta ima problem što ne prijavljuje tačan broj korisnika i bilo je značajnih rasprava oko toga.Da,realno Total tv,mtel,Logosoft imaju bolju ponudu,ali i skuplju.Bilo bi dobro samo formirati pakete za malo zahtjevnije korisnike.Npr.jedan mix paket od nekih 30 kanala za 6-7 KM,pa onda specijalizirane pakete.Fali EPG na kanalima,snimalica,timeshift,videoteka,to go usluga....Mnogo toga da bismo uslugu nazvali dobrom.. 8)

Bez neke pretplate od barem 18-20 KM nema boljih kanala,to je sigurno!

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 10:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
To da za 14 KM imamo preko 100 kanala i jos sve to na vise TV, jeste najbolja ponuda. A sad da elta ima pretplatu 16 KM vjerovatno imali bi jos vise kanala, ali 90 % ljudi nemoze placati 16 KM, to je tako.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

djukares je napisao:
To da za 14 KM imamo preko 100 kanala i jos sve to na vise TV, jeste najbolja ponuda. A sad da elta ima pretplatu 16 KM vjerovatno imali bi jos vise kanala, ali 90 % ljudi nemoze placati 16 KM, to je tako.

Смијем се... Грохотом... ... се смијем. :D :D :D

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nemamo preko 100 kanala, od toga je 10-tak duplih tj neki su SD a neki HD. I šta aludiraš kao da bi nam bilo bolje da poraste pretplata na 16 KM? Vidi se iz priloženog kako smo prošli nakon zadnjeg poskupljenja. Poukidali su nam i ono malo što je bilo svjetskih kanala i brandova kao što je Fox a evo počeo je udar i na Viaset kanale. Sramota.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 11:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
sinip je napisao:
djukares je napisao:

Смијем се... Грохотом... ... се смијем. :D :D :D

+1
a do kraja godine ce sigurno pretplata da skoci za te 2 marke i izgubicemo jos nekih interesantnih kanala u korist jos nekoliko verzija SvetPlus kanala, k`o da ih i sad nema previse
toliko o toj najboljoj ponudi

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Умјесто да фино пакетирају понуду, па ко шта воли. Ал објасних зашто томе неће бити тако. Лакше је константно шишати овце без улагања него се смарати модернизацијом.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 11:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
CopyLeft je napisao:
Nemamo preko 100 kanala, od toga je 10-tak duplih tj neki su SD a neki HD. I šta aludiraš kao da bi nam bilo bolje da poraste pretplata na 16 KM? Vidi se iz priloženog kako smo prošli nakon zadnjeg poskupljenja. Poukidali su nam i ono malo što je bilo svjetskih kanala i brandova kao što je Fox a evo počeo je udar i na Viaset kanale. Sramota.

TV 1000 nije kvalitetan kanal i trebalo ga promjeniti sa npr Comedy Central, Eurochanell nije dobar ali ionako ni TV1000 nije bio. Tako da nista nismo izgubili. Kako ja vidim imamo 113 kanala, a sad sa duplim arenama, tako da mislim da imamo tacno 100 kanala, kanal vise ili manje.

Ja mislim da 100 kanala i to za 14 KM najbolja je ponuda. Onome kome nije dobra ponuda ne koristi eltu.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

djukares je napisao:
TV 1000 nije kvalitetan kanal i trebalo ga promjeniti sa npr Comedy Central, Eurochanell nije dobar ali ionako ni TV1000 nije bio. Tako da nista nismo izgubili.

Два пута ништа остаје ништа, математика је јасна, црвић није ни постојао!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iv87C_ESMfU[/youtube]

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 11:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Nov 2006, 19:20
O čemu se ovdje priča! Šta je ovo? Da li elta kabel ima dobru ili lošu ponudu? Je li se o tome vodi debata?
BEZPREDMETNO JE ČAK I POKUŠATI POMENUTI DA ELTA KABEL IMA DOBRU PONUDU! SAMO na časak pogledajte ponudu u Sarajevu! Brzine, cijene, kanale, risivere, opremu!
O čemu mi pričamo ovde!? Isto vrijedi i za "konkurentski" "kablovski provajder" u BL!

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Elta-Kabel ima u digitali 96 kanala bez servisnih i test kanala. nesoxy ovdje ne pričamo o brzinama nego o ponudi kablovske televizije. Šta imam od Sarajeva kad Telemacha nema u Banja Luci ni u Doboju ni u Derventi? Nek se prošire na sve gradove u BiH pa ću imati šta gledati kako i šta oni nude.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 12:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Stvarno ne razumijem.
Recimo da elta ima 150 kanala od kojih ni jedan nije zanimljiv a da recimo to košta 5 KM, da li bi to onda bila najbolja ponuda?
Šta je vama najbolja ponuda - najjeftinija ili nešto drugo.
Ako bi to bilo nekakav balans između cijene i kvalitete, onda to elta zasigurno nema.
Lično bih bio spreman plaćati puno veću pretplatu ali za kvalitetne kanale, a ovako obzirom šta nudi, mislim da je elta čak i skupa.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 12:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Moj Sinipe tek sad vidim da si se ogrijesio sto se tice Amadeusa. Amadeus jer bar pokusao pomoci, obavijestiti i racionalno objasniti neke stvari, a ovaj djukares je cudo nad cudima. On nas pokusava ubijediti da Elta ima najbolju ponudu od svih kablovskih operatera zbog cijene? Ma mozete nafiljati i 1000 kanala i za manje pare to nece promijeniti sadasnju situaciju. Shvatam da ljudi koji rade u nekoj firmi brane interese i politiku svoje firme ali do te mjere da nas prave budalama... e to prelazi u bezobrazluk. Nije problem cijena za vecinu korisnika povecajte i za 4 marke kao i Total TV ali dajte nam kvalitetne kanale. Ja juce bukvalno nisam mogao pogledati ni jedan kvalitetan film, seriju ili sportski dogadjaj (izuzev meca Lacio-Juventus) ali italijanska liga je dosegla kvalitet ruske lige, a meni djukares prica o nekih 100 kanala. Boze sacuvaj kako je sve ovo palo na niske grane eeeee...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]