banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 406, 407, 408, 409, 410, 411, 412 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Ma oni ne jebu AKOP ni 2 posto

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
dzoni97 je napisao:
gringo22 je napisao:
dzoni97 je napisao:
Neznam kako ti mislis al po meni ima jacu ponudu Elta nego IPTV

Pa ja kao što vidim, Elta samo izbacuje kanale i daje neke lijeve zamjene, ja se ne sjećam kad je M:tel izbacio nešto, oni bar ubace kanal i ne diraju ga a ponuda je tu negdje, još ovamo ima HBO..

Moje misljenje,svako ima pravo na svoje misljenje..

JBG Elta ne naplacuje Arena Paket a Mtel trazi kolko ono jos 4 kerme

To da, kod vas je najbolje da ostanu kanali da se naprave paketi pa ko hoće nek kupuje, ovamo imaju i HBO i Cinemax pa ko hoće može :) Ako vama tako budu nastavili ja ne znam kakva će biti ponuda vaša...

* Imaju i FOX i Cinemax i HBO i *2 Viasat (koji su izbačeni vama) i još onih.. Sad se priča da će još neke strane, ma ko zna... :)

Poslednji put menjao gringo22 dana 15 Apr 2013, 20:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Izbacena su 2 Viasta kanala

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
[/quote]

Pa ja kao što vidim, Elta samo izbacuje kanale i daje neke lijeve zamjene, ja se ne sjećam kad je M:tel izbacio nešto, oni bar ubace kanal i ne diraju ga a ponuda je tu negdje, još ovamo ima HBO..[/quote]

Moje misljenje,svako ima pravo na svoje misljenje..

JBG Elta ne naplacuje Arena Paket a Mtel trazi kolko ono jos 4 kerme[/quote]

To da, kod vas je najbolje da ostanu kanali da se naprave paketi pa ko hoće nek kupuje, ovamo imaju i HBO i Cinemax pa ko hoće može :) Ako vama tako budu nastavili ja ne znam kakva će biti ponuda vaša...

* Imaju i FOX i Cinemax i HBO i *2 Viasat (koji su izbačeni vama) i još onih.. Sad se priča da će još neke strane, ma ko zna... :)[/quote]

Ma na iptv za 25 KM pretplate dobijes 80 kanala i jos nemas dodatnih paketa koje jos dodatno platis. Do sve to uzmes platis samo za iptv preko 30 KM. To je ludo skupo. Niko nije lud da zbog fox-a i HBO placa 30 KM mjesecno samo za televiziju iptv. Ako elta ima 14 KM za vise tv preko 100 kanala, sta bi tek imali za pretplatu 25 KM :) Mtel dobro zaradjuje na nama sa telefonijom, cim grade zgrade za 100.000.000 KM. Ja neznam ,mtel ima manje kanala i svi oni koji vrede nesta jos se naplacuju a sve to kosta 25 KM mjesecno plus 7 KM HBO i jos dodatno Cinemax. A elta koja ima vise kanala ima pretplatu 14 KM. Ovdje vidis koliko mtel zaradjuje.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
cekaj danas sam dobio racun od elte,pise tv 14KM jel bila 13,90KM do sada ili sam ja nesto pogrijesio

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:
cekaj danas sam dobio racun od elte,pise tv 14KM jel bila 13,90KM do sada ili sam ja nesto pogrijesio

14 KM kako ja znam, ali neka drugi kazu, nisam siguran

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 21:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
Citiraj:
Ma na iptv za 25 KM pretplate dobijes 80 kanala i jos nemas dodatnih paketa koje jos dodatno platis. Do sve to uzmes platis samo za iptv preko 30 KM. To je ludo skupo. Niko nije lud da zbog fox-a i HBO placa 30 KM mjesecno samo za televiziju iptv. Ako elta ima 14 KM za vise tv preko 100 kanala, sta bi tek imali za pretplatu 25 KM :) Mtel dobro zaradjuje na nama sa telefonijom, cim grade zgrade za 100.000.000 KM. Ja neznam ,mtel ima manje kanala i svi oni koji vrede nesta jos se naplacuju a sve to kosta 25 KM mjesecno plus 7 KM HBO i jos dodatno Cinemax. A elta koja ima vise kanala ima pretplatu 14 KM. Ovdje vidis koliko mtel zaradjuje.

Da, to stoji, elta ima preko 100 kanala, ali eto danas je ubačen Eurochannel koji je 0 od kanala po mom mišljenju i ne može se porediti sa onim što je izbačen tako da će u Elti doći slabija ponuda kanala upravo zbog te cijene. A što se tiče kvaliteta veze ili tako nešto toga u M:telu realno i nema..

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Iako nije tema, ali je već počela rasprava. Po kojoj računici je 80 tv kanala IPTV-a 30KM mjesečno, kada je Trio paket 55KM? Znači još za 25KM dobiješ internet 4544/320 i pretplatu na fiksni telefon.

Arenasport paket je besplatan za korisnike Trio paketa, ako izaberu sport.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
havit je napisao:
Potpisujem ja da je Elta jos uvijek najpovoljniji operater i da za sada imaju najbolju ponudu za cijenu. Zelim samo da istaknem da Elta ide unazad sto dugorocno ne moze biti dobro po njih. Sjetimo se da su sa 12KM imali bolju ponudu. Neka se zapitaju sta rade.

Узимају екстрапрофит уваљујући говна корисницима? И супер им иде... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Nije sve u kvantitetu, ima nesto i u kvalitetu zar ne? ;)
Ja sam milion puta (a i drugi) predlagao da se naprave posebni paketi, pa ko hoce i ko ima para ce ih uzeti, zar ne? Tipa par maraka za neki sportski paket, filmski, muzicki, milion nekih stvari. Zar je to toliki problem uraditi? Pa svi to imaju osim Elte..

За то мора да се ради (бљак) и улаже (нема шансе). Картице, опрема за кодирање, декодери за телевизоре са ЦИ слотом, дигитални пријемници са декодером, све то тражи и времена и новца и рада, а у Елти је то све јако дефицитарно одавно...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 21:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Iako nije tema, ali je već počela rasprava. Po kojoj računici je 80 tv kanala IPTV-a 30KM mjesečno, kada je Trio paket 55KM? Znači još za 25KM dobiješ internet 4544/320 i pretplatu na fiksni telefon.

Arenasport paket je besplatan za korisnike Trio paketa, ako izaberu sport.

DUO paket znaci IPTV + telefonija kosta 35 KM , znaci telefonija 13 KM i televizija 22 KM osnovni paket.

Moja greska osnovni paket IPTV kosta 22 KM bez Mtv, NG i slicnih kanala. Da uzmes HBO platices jos 10 KM i jos Cinemax 6 KM. Znaci osnovni paket plus svi ti pkaeti koji su neka prednost, iznosi 38 KM :roll:

IPTV paket kosta 5 KM mjesecno za vecinu korisnika. 93 % korisnika mtel-a kosristi samo telfoniju, a oni koji uzmu iptv plate dodatno u stvarnosti jos 22 KM za osnovni paket bez arena, bez HBO i bez Cinemax i nekih NG...
Da je mtel povoljniji onda bi i koristio ali nije....

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovo je tema o elti ne o mtelu predjite tamo pa se raspravljajte :)

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 21:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

dzoni97 je napisao:

slazem se

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 21:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
dzoni97 je napisao:

Vala bas. A kako svaki od njih sebi vadi ono sto mu odgovara, jedan o duo a drugi o trio paketu. Kome(n)dija. :lol:

Nego, ima uz ovoj cijeloj prici jos nesto gore od ovoga sto nas je trenutno snaslo. Nasi strucnjaci iz nase drage kablovske, s kim god raskinu ugovor, dupetom zatvore vrata za jos pregrst kanala. Izbacivanjem jednog ili dva kanala, zatvore vrata za jos bar 5. Tako izbacivanjem Fox Life/Crime, ostasmo po automatizmu bez jos 4: FOX-a, FOX Movies, 24 Kitchen, Baby...Cudi me, iskreno, kako je prezivio NatGeo paketic...I ko zna do kada je uopste prezivio.
Kad je izletio SK, po automatizmu smo izvisili i SK +, SK Prime, Ultru, Mini Ultru, F&H, Golf klub...
Sad malo po malo lete VIASAT kanali. To ljudi nije jedan dva kanala. To je tuce kanala.

Besprijekorno se vodi ova poslovna politika u St(elta) kabelu, nema sta. :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 21:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Prosto vas milina čitati, ko turska serija. Davno sam ja pokušao voditi konstruktivnu raspravu, ali na ovoj temi je to prosto nemoguće. Elta je definitivno napravila sranje izbacivši Foxove i SK, dobacili su hrpu retardiranih kanala koje neki navodno gledaju (ustvari koriste priliku da iskažu svoje nezadovoljstvo, al dobro...)... Iskreno, mene zanimaju domaći, hrvatski i srbijanski kanali (ništa Slovenija, ništa Crna Gora i Makedonija), ponekad sport (nisam zaluđenik, tako da nemam neke posebne preference prema nekom kanalu), Nat Geo, Discovery, History, VH1 (pošto je MTV sranje)... i to je manje - više to. E sad, tvrditi kako je TV1000 odličan kanal... Explorer je bio prosječan, ništa više. Isto tako tvrdim da kvalitet treba imati prednost nad kvantitetom, i dalje tvrdim da bih žrtvovao 10 krš kanala za jedan pošten... pristao bih na 40 kanala, al da valjaju nečemu. Kako god, Elta ne pravi pomake na bolje, a to što će nekome smetati ako izbace i TV SLON... :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
<Enter_name> je napisao:
Prosto vas milina čitati, ko turska serija. Davno sam ja pokušao voditi konstruktivnu raspravu, ali na ovoj temi je to prosto nemoguće. Elta je definitivno napravila sranje izbacivši Foxove i SK, dobacili su hrpu retardiranih kanala koje neki navodno gledaju (ustvari koriste priliku da iskažu svoje nezadovoljstvo, al dobro...)... Iskreno, mene zanimaju domaći, hrvatski i srbijanski kanali (ništa Slovenija, ništa Crna Gora i Makedonija), ponekad sport (nisam zaluđenik, tako da nemam neke posebne preference prema nekom kanalu), Nat Geo, Discovery, History, VH1 (pošto je MTV sranje)... i to je manje - više to. E sad, tvrditi kako je TV1000 odličan kanal... Explorer je bio prosječan, ništa više. Isto tako tvrdim da kvalitet treba imati prednost nad kvantitetom, i dalje tvrdim da bih žrtvovao 10 krš kanala za jedan pošten... pristao bih na 40 kanala, al da valjaju nečemu. Kako god, Elta ne pravi pomake na bolje, a to što će nekome smetati ako izbace i TV SLON... :roll:

To je to. Pricu da imaju 100 kanala mogu okaciti macku o rep, kad barem 60-70 tih kanala ne gleda zajedno 10 ljudi.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 22:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
<Enter_name> je napisao:

To je to. Pricu da imaju 100 kanala mogu okaciti macku o rep, kad barem 60-70 tih kanala ne gleda zajedno 10 ljudi.

Tako ti je kod svih operatera. I kod mtel-a gdje ima 80 kanala 50 kanala niko ne gleda. Tako je kod Eronet-a, kod bh telekoma, telemacha, totala, deutshe telekom-a ..... To je tako. Svaki korisnik gleda od 15 do 25 omiljenih kanala, ostale kanale ne gleda nikad. Tako jedan korisnik gleda samo hrvatske kanale, plus dokumentarne i filmske, dok drugi gleda samo strane, neko samo muzicke. Svi mi gledamo razlicite kanale. To je tako. I jeste elta ima preko 100 kanala i mogu da biram izmedju vise kanala i sve kanale mogu gledati na vise tv aparata za 14 KM. A kada ima neko manje kanala imam toliko manji izbor. Nije niko lud da gleda stalno 100 kanala, ja mislim da takav ne postoji. Ja sad mogu izdvojiti mojih top 20 kanala koje gledam a ostale gledam mozda prosjecno sat mjesecno.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Постоји мала малецка разлика између кабловксе у којој је 0д 100 канала 70 квалитетно и оне у којој је од 100 канала 20 квалитетно. Само што то теби тешко да ће уђе у главу...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Naravno Elta klonovi ce se iz petnih zila upinjati da dokazu upravo suprotno, sto im, na kraju ne treba ni zamjeriti. Bas sad nesto kontam kako nikad niko nije uradio ispitivanje gledanosti kablovskih kanala u BiH, pa u sustini i ne znamo sta je to gledano, pa je ono sto je nekome dobro, drugome prosjecno ili lose. Sve se svodi na nekakva poredjenja sa komsilukom i sa cijenom.

Evo nasao sam jedno zanimljivo ispitivanje, sta je to bilo najgledanije u "srpskom kablu" :

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 22:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
djukares je napisao:
Nije niko lud da gleda stalno 100 kanala, ja mislim da takav ne postoji.

Varaš se :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 406, 407, 408, 409, 410, 411, 412 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]