banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2006, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
mozda nije htjela kleknuti :)

salim se naravno....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2006, 14:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hahahahah legendo, uvijek u pravo vrijeme :))))

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2006, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
BSE je napisao:
vidi se da si neupucen
a sto se tice poznanice, misljenje nije subjektivno jer se dosta ljudi slaze u tome da je cura talentovana

e neka sam ja neupucen, a vi ste svi odreda pametni. pa ajde mi odgovori na pitanje, pametni i upucheni BSE. a nemoj samo da kenjash bez ikakvog smisla. GDJE se nalazi shkola za voditelja, gdje se to oni mogu shkolovati u toj profesiji?

jesi ti ono bijeshe pobijedio na nekom takmichenju o drogi u shkoli? ako si ti taj, onda mora da si upuchen ... u sve sfere zhivota, a posebno, izgleda, elektronske medije.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2006, 17:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jul 2005, 12:49
Citiraj:
sugar kane sto se tice prijavljivanja, bila je prosle godine audicija da se primaju novi ljudi na ATV i prijavila se jedna moja poznanica koja vec radi na jednoj drugoj manje poznatoj tv stanici (moze se reci da je jedna od rijetkih sa prijatnim glasom i manjkom treme) - nije prosla audiciju, a imamo prilike da vidimo kakve su androide zaposlili

HeHe sad su androidi kad ti nije prosla halfica sa VIKOMA koja je nevejerovatno voditeljski obrazovana! :) pitam se sta bi pricao o tv da ona danas radi!?
pozz svima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2006, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ako se radi o vikomu, onda mi je sve jasno. a pljuje se po ateveu.

pa ko ovde nije normalan?! :lol:

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2006, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
cinjenica je da moras imati makar govornu manu da bi prosao na toj nekoj audiciji :lol: sad me ovo asociralo na cuvene "audicije" :lol: dajem glas za atv jer sam emotivno vezana za ljude iza kamera 8) :wink: a i jedini su iole pismeniji(koliko sam ja uopste gledala tv a ni sad ne znam bas kakvo je stanje :P )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2006, 11:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hahahahahah cuj takmicenje o drogi i halfica sa vikoma
nisam pobjedio ni na kakvom takmicenju o drogi, nisam ni ucestvovao u istom, niti mi je halfica, niti je sa Vikoma

kao sto azdajica rece izgleda da bas moras imati bar jednu govornu manu da bi prosao na audiciji
nema vise smisla ovdje nastavljati pricu :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2006, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
hahahahahah cuj takmicenje o drogi i halfica sa vikoma
nisam pobjedio ni na kakvom takmicenju o drogi, nisam ni ucestvovao u istom, niti mi je halfica, niti je sa Vikoma

kao sto azdajica rece izgleda da bas moras imati bar jednu govornu manu da bi prosao na audiciji
nema vise smisla ovdje nastavljati pricu :D

okej, onda je bio neko drugi na takmichenju. oprosti, pomijeshao sam te.

nego, ne odgovori mi na pitanje.

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2006, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
ta škola za voditelje o kojoj pričaš nije prava škola.
radi se o nizu kurseva koji traju više mjeseci pa i godina, a postojali su, a mislim da i dalje postoje u zagrebu i beogradu. to su organizovale tamošnje radio televizije.
kandidati su prolazili masu glasovnih vjezbi, lektorskih vjezbi, kurseva stranih jezika, testova opste kulture, osnova novinarstva, itd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2006, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
danas gledam ATV TAXI...one dvije cure....malo je reci da to lose izgleda.....svaka izgovori po 3 rijeci naucene na pamet pa pogleda u drugu ona nastavi...prekidaju misao u pola recenice da preuzme druga..ko pioniri kad recituju na skolskoj priredbi....loseee

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2006, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka

ja sam bas htio reci da mi nikako ne lezi ovaj "novi" kontigent "spikera" na ATV-u. mislim na zenske... nekako mi sve izvjestacene. bojim se da nikada necemo imati voditelje kao sto Hrvati imaju. ja kad pogledam njihove emisije, voditelji nisu uopste lijepi niti imaju vitku liniju. obicni ljudi, sa talentom za vodjenje i uredjivanje.

onaj debeli bradonja recimo sto vodi kviz, pa tarik filipovic, pa oliver mlakar, pa citava plejada celavih, debelih, ali odlicnih voditelja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 13:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
ta škola za voditelje o kojoj pričaš nije prava škola.
radi se o nizu kurseva koji traju više mjeseci pa i godina, a postojali su, a mislim da i dalje postoje u zagrebu i beogradu. to su organizovale tamošnje radio televizije.
kandidati su prolazili masu glasovnih vjezbi, lektorskih vjezbi, kurseva stranih jezika, testova opste kulture, osnova novinarstva, itd.

bravo ali to je samo dio odgovora koji sugarkane trazi pa cu samo da dopunim - neki u redakciji imaju zavrsen DIF (ili kako god se kod njih taj fax zove, samim tim upuceni su u materiju) a ne k`o kod nas, dovoljan je lik koji zna nabrojati igrace Partizana i Crvene Zvezde
zato sam rekao da ljudi imaju skolovanje a ne za kurseve za voditelje

ps. mangia, Zeljko Pervan (debeli bradonja sto vodi Uzmi ili ostavi) i Tarik Filipovic su glumci :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka

Citiraj:
ps. mangia, Zeljko Pervan (debeli bradonja sto vodi Uzmi ili ostavi) i Tarik Filipovic su glumci

pa neka i oni onda angazuju glumce. zar na sve ja moram da mislim :)

sami i nasi glumci su mi donji...
o jesam cjepidlaka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 08:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
The Godfather je napisao:
danas gledam ATV TAXI...one dvije cure....malo je reci da to lose izgleda.....svaka izgovori po 3 rijeci naucene na pamet pa pogleda u drugu ona nastavi...prekidaju misao u pola recenice da preuzme druga..ko pioniri kad recituju na skolskoj priredbi....loseee

Eh,potpuno se slazem s tobom :oops: Gledao sam emisiju i zazalio...

I jos nesto:Ko njima na ATV kao nesto uredjuje onaj Hit sedmice :P Nek se prvo malo informise o stranim izvodjacima i pjesmama,pa nek onda pise nesto.Primjer:Umjesto Shakira-Dont bother,oni napisu Shakira-Dont Brother :-? :D Velika je razlika izmedju fraze "Nemoj gnjaviti" i "Nemoj brate" :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 17:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2005, 11:37
Ајде све некако, али онај "дЈечко" што је на дневнику АТВ-а задужен за спортски преглед је болид да нема даље.Само чекам када ће заплакати и повикати "Ја ово не могуууу"... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 09:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Jan 2006, 12:35
Bravo momci 8)
Umjesto konstruktivne rasprave vi samo vrijedjate ljude.
PItam Vas da li ste ikad stali pred kameru ili ste poceli raditi taj posao. Najlakse je kritikovati
POsto sam u Srbiji radio ovaj posao znam kako je tim ljudima. I da vasa super HRT je takodje imala toliko promasaja da se covjek mogao samo nasmijati.
Vidio sam koliko pljujete po momcima za prenose sporta. Ja sam se u Srbiji naslusao takvih gluposti da je to cudo.
A ni Hrvati nisu bezgresni

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 10:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Ja mislim da je Formula 1 dovoljan uslov da se dokaze koja TV veze nema :wink: Naravno,niko nije savrsen,greske se dogadjaju :oops: Ali ako si gledao prenos F1 na HRT-u,shvatices koliko su ovi drugi losi.Ovi ovde znaju samo ko je Sumaher i Raikonen,te EVENTUALNO koje bolide voze :wink:
Uzmi sa HRT-a Nevena Novaka - covjek je strucnjak sto se ovog sporta tice i takvi ljudi trebaju da se angazuju.On zna svakog vozaca,sve timove,sve staze i jos bezbroj podataka.I naravno,ne pokazuje naklonost ni prema jednom vozacu i posteno obavlja posao :wink: [/b]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 10:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Jan 2006, 12:35
Pa ne bih se bas slozio da znaju samo ko je Sumaher i Raikonen. Znaju oni vozace , vidi se po prenosima takodje vade podatke ali je prolem sto ne znaju pravila. Jasno je da ne znaju osnove auto dinamike
Medjutim njima je ovo bila prva sezona, u kojoj ne znaju ni kad im dolaze reklame sa mreze. Ne kazem da su dobri :lol: ali treba biti posten pa reci da moraju jos da rade.
Osim toga na HRTu ljudi rade samo formulu i nista vise. Kod njim moraju znati igrace domace lige, pa medjunarodne i na kraju jos i formulu. To je problem nedostatka ljudi. Ko bi u BL mogao da kvalitetno prica. Ja nisam jos upoznao covjeka kojije bio na stazi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ovi pljuvatori pretjerano seru i to je fakat ...

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
"Iiiii efektan udarac na dva metra od golaaaaaa!!!" - mislim stvarno... :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]