banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 10:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 23:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2002, 22:53
e vikom orkestar je olicenje umjetnosti u odnosu na ono... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 23:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2005, 14:51
buki je napisao:
e vikom orkestar je olicenje umjetnosti u odnosu na ono... :drinking:

da, ne proizvode nikakve zvukove, pusti im mr. vinko peric muziku i prave se onda pametne

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 00:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
lovac milivoje je napisao:
inzaghi je napisao:
ATV se inace srozala skroz.

A i otkud im onolike pare :oops:

srozali se jesu bas, pogotovo informativni program, a sto se tice love, mislim da su zgradu napravili od strane donacije. inace su prava izrabljivacka firma. gori od bilo kog privatnika

Rekao sam vam da rade za strance.....

Ma kakve donacije, čuj donacije za zgradu privatne televizije????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 01:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2005, 14:51
fantomacan je napisao:
inzaghi je napisao:
ATV se inace srozala skroz.

A i otkud im onolike pare :oops:

srozali se jesu bas, pogotovo informativni program, a sto se tice love, mislim da su zgradu napravili od strane donacije. inace su prava izrabljivacka firma. gori od bilo kog privatnika

Rekao sam vam da rade za strance.....

Ma kakve donacije, čuj donacije za zgradu privatne televizije????

jbg, ja gledao prilog i bila ona tuka od direktoice atv-a, i kaze da su dobili donaciju. e sad mozda to i nije istina, davno sam gledao taj prilog

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 11:36 
Veteran
Veteran

Pogledaj realnije stvari. Misliš da bi neko dao donaciju za izgradnju cijele zgrade privatne televizije koja je komercijalnog karaktera? Nema više tih velikih donacija, čisto sumnjam da su dobili bilo kakvu donaciju. Napravljeno je na kredit kao i sve ostalo ovih dana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 13:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2007, 14:21
fantomacan je napisao:
Pogledaj realnije stvari. Misliš da bi neko dao donaciju za izgradnju cijele zgrade privatne televizije koja je komercijalnog karaktera? Nema više tih velikih donacija, čisto sumnjam da su dobili bilo kakvu donaciju. Napravljeno je na kredit kao i sve ostalo ovih dana.

Druze pored zdravih ociju ne vidis istinu.... Pa sto im ne bi dali kad rade za njih? Sta mislis sto su dali kompletnu stampariju Nezavisnim novinama? A i otkud njima pare da vracaju taj kredit, sve i da su ga uzeli? Od reklama? Ili od Novih nada kvin estrade? Sem toga banke ne dijele tek tako milionske kredite, sta su oni mogli zaloziti kao hipoteku (naravno kad su trazili kredit, jer zgrada tada nije bila ni napravljena)??? CIA-u kao ziranta?

Sve su to prodane duse.... Neka mi Gospod oprosti ako grijesim!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 13:50 
Veteran
Veteran

fantomacan je napisao:

Druze pored zdravih ociju ne vidis istinu.... Pa sto im ne bi dali kad rade za njih? Sta mislis sto su dali kompletnu stampariju Nezavisnim novinama? A i otkud njima pare da vracaju taj kredit, sve i da su ga uzeli? Od reklama? Ili od Novih nada kvin estrade? Sem toga banke ne dijele tek tako milionske kredite, sta su oni mogli zaloziti kao hipoteku (naravno kad su trazili kredit, jer zgrada tada nije bila ni napravljena)??? CIA-u kao ziranta?

Nemam nijedan razlog da ih branim, nemam ni lijepo mišljenje o njima ali te priče su smiješne. Da se tako lako dijele pare makar i od tih "stranih obavještajnih službi" bilo bi lijepo. A nisu to ni neki silni milioni, znam da se ovih dana razmišlja o stotinama miliona zbog slučaja zgrada vlade, ali milioni zgrade ATVa su smijurija u odnosu na zgradu vlade. Ti si interesantan slučaj, zabrinjava te porijeklo miliona za zgradu privatne televizije a ne smeta ti što je neko zavukao ruke u džep budžetskih korisnika i opljačkao ih izgradnjom zgrade vlade. Da ne pominjem da su te cifre i te kako veće od zgrade ATVa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 14:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
Info je napisao:
Citiraj:
Vidjeh neki dan Zaka Houdeka tamo.Ko njega nasanka da dodje?!

Pare ga nasankale :D

sto nisu zvali greenpeace da ga vrate? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 14:56 
Početnik
Početnik

fantomacan je napisao:
fantomacan je napisao:

Nemam nijedan razlog da ih branim, nemam ni lijepo mišljenje o njima ali te priče su smiješne. Da se tako lako dijele pare makar i od tih "stranih obavještajnih službi" bilo bi lijepo. A nisu to ni neki silni milioni, znam da se ovih dana razmišlja o stotinama miliona zbog slučaja zgrada vlade, ali milioni zgrade ATVa su smijurija u odnosu na zgradu vlade. Ti si interesantan slučaj, zabrinjava te porijeklo miliona za zgradu privatne televizije a ne smeta ti što je neko zavukao ruke u džep budžetskih korisnika i opljačkao ih izgradnjom zgrade vlade. Da ne pominjem da su te cifre i te kako veće od zgrade ATVa.

Ne mozes porediti te dvije stvari. Zgrada Vlade RS ostaje ovom gradu i ovom narodu, nece je Milorad Dodik odnijeti svojoj djeci u Bakince, od naroda uzeto-narodu i dato, tj napravljeno! I hvala mu na tome! Da ga zdravlje posluzi pa da nam jos onakvih zgrada napravi!

A Milu su dusmani sudili i ranije, i covjek je pored svih pritisaka tadasnje vlasti, oslobodjen svih optuzbi! ! A druge sto su prodali i izdali pola drzave i zavili ovaj narod u crno (odn. onoga sto nam je od nje ostalo) niko nikada nije ni zvao na sud (Hag ne racunam, to je Inkvizitorski sud Rimokatolicke crkve)! Pricati da je Dodik pokrao narod sa zgradom je smjesno i cinicno, da ne upotrijebim neki izraz koji bi bio primjereniji ali manje kulturan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 15:27 
Veteran
Veteran

Ovo je otišlo u pogrešnom pravcu.
Zašto tebe zanima porijeklo para za zgradu ATVa sa kojim pretpostavljam nemaš nikakve veze i nikako tvoje pare nisu mogle otići za nju? I spreman si blatiti ATV i pričati neke nebuloze kako rade za "strane obajvještajne službe" i oni im kupuju zgrade. Guraš nos u stvari o kojima ništa ne znaš, a o onima koje bi te trebale zanimati ništa ne znaš.
A sa druge strane ne smeta ti i čak dižeš u nebesa one koji tvoje pare (pod pretpostavkom da puniš državni budžet) prebacuju u privatne džepove. Kako će ostati zgrada narodu? Kad ja kao narod mogu da dođem pa da se malo baškarim u novoj zgradi?
Tipična priča, dok lopovi nemilosrdno arče državne pare i bogate se, balkanski špijuni otrovani njihovim lažima su u lovu na neprijatelje i izdajnike. Samo oprezno, CIA je svuda oko nas!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 15:41 
Početnik
Početnik

Postoje stvari bitnije od novca, za koji ste se tako grcevito uhvatili. Stvari kao sto je nacionalna svijest, drzava sa svim svojim elementima, i slicno. A Dodik upravo o pokusava da ocuva koliko je moguce a kolaboracionisti to razgradjuju! Izdajnici su u devetom (zadnjem i najgorem) krugu pakla!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2007, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Opet o zgradi Vlade ... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2007, 18:32 
Veteran
Veteran

Da se vratimo na temu. :lol: :lol: :lol:
Evo upravo odgledah finale sotonizma. Moje mišljenje je i dalje nepromjenjeno, bruka za one koji su to organizovali kao i za muziku uopšte. Ne znam u čemu je stvar, ili se nisu prijavili oni koji znaju pjevati, ili su ispali ranije. Ona cura što je pobjedila je možda i najbolja tu, mada su među finalistima stvarno nijanse. Ali to nisu nijanse u kvalitetu, to su nijanse u lošem pjevanju, neukusu i paranju ušiju nedužnih ljudi koji se odluče gledati. Naš kolega sa foruma se utopio u sivilo ove emisije, mada mu je drugi nastup u finalu bio među boljima.
Lično bi volio da me neko od finalista demantuje i napravi neku muzičku karijeru, ali nisam optimista.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2007, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I koji je na kraju bio grestar :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2007, 19:58 
Veteran
Veteran

Samo pobjednika proglasiše, nema drugog, trećeg i ostalih mjesta. Bio je jedan od deset odabranih :lol: :lol: :lol: . Mislim da bi na svakom boljem karaoke partiju mogli naći bolje pjevače od ovih finalista.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2007, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
fantomacan je napisao:
Samo pobjednika proglasiše, nema drugog, trećeg i ostalih mjesta. Bio je jedan od deset odabranih :lol: :lol: :lol: . Mislim da bi na svakom boljem karaoke partiju mogli naći bolje pjevače od ovih finalista.

Jos se na tim partijima zaradi vise para ako pobedis :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Sunce ti, ja sam ovo redovn gled'o, posto mi je sestra(nerodjena) ucestvovala, pa ne smijem biti pregrub :x . Ali sve sto je receno za ovaj show je tako. Operisan od bilo kakvog kriterija, svakog zivog su pustali, ali ona mala catajeva sto je pobijedila jedina od cura zna pjevat i repertoar joj je bio ubjedljivo naj.(a i prijatna je za oko :wink: ).A i ovaj nas lega iz dervente, imo isto dobar izbor pjesama, ali matrice su im katastrofa, pjevo je Supergirl od Reamona, svaka cast za to ali pjesmu su izmasakrilali, strahota. Ev, njih dvoje jedini odudarali od 95% njih. Lose, veoma lose...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
gledao juce ... i lijepo se zabavio. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Joj, i ja sam nedavno naisla na to..pola sata sam kontala sta je ono, neka zajebancija.. :lol: ...ne mogu da vjerujem...oni se ozbiljno takmice...sad narodna, pa zabavna...a matrice i ozvucenje....hhahahh, pa nekada nemaju matricu pa puste komplet pjesmu sa glasom, pa ova pjeva za njom, hahahahha

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]