banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 18:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2006, 23:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
Koliko samo ljudi placa preplatu od 6km?? Pa sigurno jedno 200 000 domacinstava, pa reklame ovo-ono, a oni nama pustaju crno bijele filmove?!
200 000x6=1200 000km+reklame, mjesecno. To samo kod nas moze tako

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2006, 19:32 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2006, 19:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
**Sisiban** je napisao:
BHT 1 je zakon! 8)

Na BHT 1 valja samo Sabahudin Topalbećirević , kad prenosi utakmice BiH reprezentacije :D a ona gubi :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2006, 00:02 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2006, 08:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
**Sisiban** je napisao:
na RTRS-u je navodno jak "gej" lobi

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2006, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
stipu-ga je napisao:
Koliko samo ljudi placa preplatu od 6km?? Pa sigurno jedno 200 000 domacinstava, pa reklame ovo-ono, a oni nama pustaju crno bijele filmove?!
200 000x6=1200 000km+reklame, mjesecno. To samo kod nas moze tako

Imaju puno rashoda,npr plata nekog srednje kvalifikovanog radnika na rts je oko 250km :cry:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2006, 12:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
Najmanje milion imaju mjesecno samo od RTV takse, a imaju vise sigurno, pa reklame, ma imaju milion i po sigurno. Znas sta je to love mjesecno, a nemogu ni upristojiti malo tu televiziju. Ja je u zivotu nisam gledao mozda 2 sata ukupno, jednostavno neda se gledati koliko je ocajna

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2006, 11:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
najsmijesnije je da se ljudi i dalje reklamiraju kao najgledaniji :)
smijesno

Daljac je napisao:
Како друг BSE све зна. Просто му завидим...

postedi me sarkazma :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2006, 12:04 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2006, 12:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma da, ankete koje su sami "sredili" :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2006, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
na BHT su dobre najava i odjava programa. sve između je jeftina muslimanska propaganda.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 11:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

to sto vecina ljudi ne gleda pe-te-pe-ce je cinjenica da izazivaju em bol u ocima, em bol u usima, em bol u glavi
losi su
"pitajte trazimo odgovor" uopste nema tempo odgovaranja u roku 24 sata
zasto je ukinuta na RTSu je pitanje za tu medijsku kucu. BHT necu da komentarisem posto oni ionako jos ne znaju sta bi sami sa sobom

Dnevnik mozda jeste najgledanija inf. emisija, ali da je uradjena krajnje profesionalno...to je bas pretjerivanje
kad uporedis sa, recimo, vijestima ATVa vidis da im domace vijesti znaju kasniti i po 7 dana za konkurencijom sto je krajnje amaterski, dosta dopisnika/novinara/reportera kao da nema ni zavrsenu osnovnu skolu, spikeri ne znaju citati sa blesimetra,....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Novinar je napisao:
Pogledajte par ovih emisija i vasi komentari ce biti mnogo pismeniji, vjerujte mi!

Da pogledamo dvije emisije?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 16:05 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 15:04
Ne svidja mi se kada gledam Dnevnik, a iza voditeljke se nalaze tri metalne shtangle. Kao da je jadnica u nekom starom aparatu za tost. Tako i izgleda. Sva masna i prefrigana. Imaju li tamo shminkere? Ili su oni zaduzeni samo za gej lobi? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 17:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
Sve vise pocinju da me podsjecaju na rts iz doba Slobe.Prava rezimska televizija.Pitam se gdje su nestali svi ti strastveni istazivacki novinari i emisije(Ispod tepiha,Crvena linija,Malo sutra,Bez pardona..)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 00:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
ineleZub je napisao:
Sve vise pocinju da me podsjecaju na rts iz doba Slobe.Prava rezimska televizija.Pitam se gdje su nestali svi ti strastveni istazivacki novinari i emisije(Ispod tepiha,Crvena linija,Malo sutra,Bez pardona..)

Sasvim tačno. Demokrate iz SNSDa su počele sa cenzurom. Danas ide ona vijest o ukinutim diplomama privatnih fakulteta i nema izjave Ranka Bakića. Jer je rekao da obrazovanjem vlada obrazovna mafija iz SNSDa. Nemam nikakve veze sa Bakićem niti ga podržavam, ali u ovoj priči on je sasvim relevantan sagovornik, jer su poništene diplome sa fakulteta kojem je on vlasnik i osnivač. Cijelo vrijeme su bojkotovali štrajk Vaskovića iz Patriota. I onda će nakon nekog vremena prikazati "sasvim relevantno" ispitivanje javnog mnijenja gdje su on ubjedljivo najgledanija televizija, jad i čemer. Najgledaniji su jer u većini tih manjih mjesta oni su jedina televizija koja se može gledati. Stara škola RTSa.
Došao povjerenik iz EU za slobodu štampe i moćni Dodik i elokventni ministar, bivši novinar se usrali i tvrde da je slučaj zabrane izjava za BHT "izolovani slučaj". Kao i sveprisutni predsjednik skupštine i budući premijer BIH iz Drvara.Toliko o dosljednosti i demokratičnosti. A ponašanje one seljačine od premijera prema novinarima je opšte poznato, mislim.

Novinar je napisao:
Ovdje su olako izrecene neke stvari, tako da ih ne treba ni komentarisati. Ja ne radim na RTRS-u, ali njihov informativni program izuzetno cijenim. Pa, Dnevnik je najgledanija informativna emisija, uradjena krajnje profesionalno.
"Govorimo srpski" je najbolja obrazovna emisija, a to sto ju pojedinci sa ovog foruma ne gledaju je njihov problem i dokaz njihove nepismenosti. Pogledajte par ovih emisija i vasi komentari ce biti mnogo pismeniji, vjerujte mi!
"Pitajte, trazimo odgovor" je koncept emisije koju su pokusavali odrzati i BHT i RTS, a obe su ugasene jer nisu mogli izdrzati taj tempo odgovaranja na pitanja u roku od 24.
Tako da, kada pogledate u kojim uslovima ti ljudi rade, skidam im kapu.
Sport je katastrofa i u tome se slazem.
Pozdrav...

Znači ako ne gledamo Govorimo srpski automatski smo nepismeni. Toliko o olako izrečenim stvarima.
Dnevnik krajnje profesionalan? Jednom sam gledao u dnevniku neku priču o "kindapovanju" nekog poslanika PDPa u nekom mjestu. I cijelo vrijeme se govori kako je dotični kindapovan. To je valjda po onoj analogiji ako može blizanci i bliznaci, onda može i kindapovanje. Ima tu još gomila slučajeva, samo naravno ne mogu se sad sjetiti.
Gomila neprofilisanih emisija bez sadržaja, nepismeni novinari, loši voditelji, ma sve je na toj televiziji pogrešno. Mislim da je dovoljno što nema nijednog pozitivnog komentara na ovoj temi, to je siguran indikator. Kad vidim samo ko su urednici pojedinih rubrika, sve mi je jasno. Krajnje nesposobni i nekompetetni ljudi.
Informativni program jeste "najbolji" dio te televizije, vidi se entuzijazam, ali kvaliteta jednostavno nema. Ta televizija nikada neće stati na noge. U neku ruku ih razumijem jer nije lako naći ovdje kvalitetan kadar. Ne znam samo šta rade svi ti što diplomiraju na tim fakultetima u gradu, ili je možda i tamo slab nivo rada? BHT ih je daleko prevazišao u svemu za daleko kraće vrijeme postojanja. Nemojte samo reći da je to do para jer nije. Kvalitetniji urednici, koji automatski zapošljavaju kvalitetnije novinare i bolje rade sa njima. A da ne govorim o HRTu, to je naučna fantastika za ove naše.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 14:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
SP-163 je napisao:
Ne svidja mi se kada gledam Dnevnik, a iza voditeljke se nalaze tri metalne shtangle. Kao da je jadnica u nekom starom aparatu za tost. Tako i izgleda. Sva masna i prefrigana. Imaju li tamo shminkere? Ili su oni zaduzeni samo za gej lobi? 8)

Ja se ne mogu nacuditi ideji da za vrijeme dnevnika na stolu stoji tastatura. E svasta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 15:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2005, 16:26
"Ne svidja mi se kada gledam Dnevnik, a iza voditeljke se nalaze tri metalne shtangle."

Ma te željezne šipke su mi baš bezveze, imaju ih i RTRS i ATV u dnevnicima, ne znam za BN, vidjeli jedni od drugih i sad je to FAZON ! K'o da vodi dnevnik iz nekog noćnog kluba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 17:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

macro to oni pokusavaju sa prikazu kako su im voditelji "uvezani" sa rezijom :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 08:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Nekad se za vrijeme dnevnika na stolu nalazio telefon, a ovi manijaci stavili tastaturu i to bez misa :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]